Luk
Filtrer & sorter

Tiltræk opmærksomhed på dit reklamemateriale med flyerdispensere

Flyerdispensere er en særlig effektiv måde at skabe opmærksomhed på dit udvalg af flyers og forskellige brochurer. Disse hjælpemidler til præsentation fås både som bordmodeller og til vægmontering. Vælg eksempelvis brochureholder "Universum" med 4 rum, som har 4 brochurerum ved siden af hinanden, både som vægmonteret og enkeltstående model. Denne model er fremstillet af glasklar polystyren og er en særlig populær variant til brochurepræsentation.

En model, som ved montering kan opsættes side om side og bag hinanden, er brochuresystemet "Alpha", som kan udvides. Denne brochureholder af sprøjtestøbt materiale er velegnet til brochurer i A5 eller M65 højformat. Eller vælg brochureholderen "Vicia" med 6 rum, som kan udvides fra siden. Denne flyerholder af glasklart polystyren er udrustet med 6 brochurerum bag hinanden, hvilket gør den til den ideelle fritstående version til omfattende præsentation på borde og diske.

Den rette flyerdispenser til enhver flyer

Hvilken model du vælger, afhænger naturligvis altid af det ønskede anvendelsesområde. Hvor mange reklamebrochurer eller flyers ønsker du at præsentere, og hvor meget plads har du til rådighed til at udføre præsentationen? Skal det være en af de populære varianter af flyerholdere af akryl eller er du på udkig efter en iøjnefaldende, farverig model af polystyren? Ønsker du et borddisplay eller har du planer om at montere på væggen?

I vores webshop finder du den rette model til enhver anvendelse: fra trinvist anbragte brochurerum til brochureholdere med 2 rum placeret side om side. Vi tilbyder flyerdispensere der giver dine reklamemedier tilstrækkeligt med plads og et attraktivt design. Med disse modeller er enkel montering og demontering også garanteret - vælg en flyerholder til dine flyers og bestil direkte.
luk menu
Gå til top