Her kan du betale med EAN-nummer

Hvem kender dem ikke: praktiske flyerdispensere og flyerholdere, der giver en passende produktpræsentation på væggen eller på bordet. Der findes flyer dispensere i alle gængse standardformater, med ét eller flere rum, som væg- eller standerudgaver i høj- eller tværformat. I vores webshop har vi samlet et stort udvalg af forskellige modeller og versioner: Få mere viden om vores udvalg af flyerdispensere og flyerholdere i alle varianter, farver og formater.

Luk
Anvend filter

Tiltræk opmærksomhed på dit reklamemateriale med flyerdispensere

Flyerdispensere er en særlig effektiv måde, at henlede opmærksomheden på dit udvalg af flyers og brochurer. Disse hjælpemidler til præsentation fås både som bordmodeller eller til vægmontering. Vælg f.eks. 4 rums brochureholder "Universum", som har 4 brochurerum ved siden af hinanden både som vægmonteret og fritstående model. Denne model er fremstillet af krystalklar polystyren, og er en særlig populær variant til præsentation af brochurer. En model, der gør det muligt at fremvise side om side og bag hinanden, er det udvidelige brochureholdersystem "Alpha", Denne brochureholder af sprøjtestøbt materiale, er velegnet til brochurer i A5 eller M65 i højformat. Eller vælg en brochureholder med 6 rum "Vicia". Brochureholderen af krystalklar polystyren, er forsynet med 6 brochurerum bag hinanden, hvilket gør den til den ideelle fritstående dispenser til omfattende præsentation på borde og diske.

Den rigtige dispenser til enhver flyer

Uafhængigt af hvilken flyerholder du vælger, afhænger det naturligvis af det ønskede anvendelsesområde. Hvor mange reklamebrochurer eller flyers vil du præsentere, og hvor meget plads har du til rådighed? Skal det være en af de populære varianter af flyer dispensere i akryl, eller er du på udkig efter en iøjnefaldende, farvet model af polystyren? Ønsker du et borddisplay, eller har du planer om at montere den på væggen? I vores webshop finder du den rigtige model til enhver anvendelse: fra brochurerum i niveauer til en 2-rums brochureholder med 2 rum ved siden af hinanden. Vi tilbyder flyerdispensere, der giver tilstrækkelig plads og har et attraktivt design. Disse modeller er også garanteret nem montering og demontering - vælg den rette flyerholder til dine brochurer her og bestil direkte.

luk menu

Vis produkter
Gå til top