Systemløsninger til din virksomhed

Elektroniske prisskilte løfter din prismærkning til et nyt niveau og sætter kursen for fremtidens shoppingoplevelse. Samtidig kan vi som virksomhed nyde de betydelige fordele ved anvendelsen af vores moderne prismærkning.

Administrer dine priser centralt fra butikken og implementer prisændringer på få sekunder.

Spørg nu »

Systemløsninger til din virksomhed

Elektroniske prisskilte løfter din prismærkning til et nyt niveau og sætter kursen for fremtidens shoppingoplevelse. Samtidig kan vi som virksomhed nyde de betydelige fordele ved anvendelsen af vores moderne prismærkning.

Administrer dine priser centralt fra butikken og implementer prisændringer på få sekunder.

Spørg nu »

Hvorfor anvende digitale prisskilte?

Analog prismærkning er dyrt og arbejdskrævende. Etiketter og prisskilte for forskellige produkter skal kontrolleres, opdateres eller udskiftes. Når der foretages ændringer eller tilbud, skal produkterne først ind i butikken og op på hylderne, og derefter opdateres prisen manuelt. Ved at skifte til en digital løsning gør det nemmere at afmærke pris og sparer arbejdsomkostninger.

Da prisændringer er central styret, kan prisændringer foretages når som helst og efter en bestemt tidsplan. Det betyder, at du kan planlægge tilbud online til et bestemt tidspunkt eller tilbyde dem med det samme på få sekunder. Ændringerne forberedes nemt fra kontoret. Overførslen af justeringerne sker via en krypteret trådløs forbindelse.

Produkt- og prisopdateringer

Central kontrol og overvågning

Øjeblikkelige eller planlagte opdateringer

Sikker dataoverførsel

Enkel lagerstyring

Omfattende monteringsløsninger

Energibesparende e-papir teknologi

Fremtidssikret investering

Electronic Shelf Labels - fremtidens teknologi

Dine ændringer overføres først af ESL softwaren (Electronic Shelf Label) til en gateway og derfra direkte til prisskiltet. Der kan ændres flere priser på samme tid. Ud over prisændringer kan prisdisplayets design også ændres.

De tre farver rød, sort og hvid er til rådighed til gratis design af etiketterne. Ved at trække-og-slippe kan den elektroniske etiket udformes som ønsket. Brug tekster, stregkoder, grafik, QR-koder og andre elementer til at skabe et tiltalende design. Priserne for dine produkter kan hentes direkte fra dit varestyringssystem.

Den energibesparende e-paper teknologi sikrer et billede i høj opløsning af de digitale prisskilte. Indholdet er læsbart i alle slags lys. Stregkoderne kan scannes via de højopløselige skærme og understøtter lagerstyring.

I modsætning til konventionelle skilte giver ESL produkterne også mulighed for interaktion. Ved hjælp af NFC teknologi kan kunderne få adgang til flere oplysninger om produktet. Juster dine priser i overensstemmelse med prisangivelsesforordningen (PangV) uden besvær. Derudover kan du gøre brug af de mange designmuligheder til at skabe incitamenter til dine kunder.

Ny shoppingoplevelse for dine kunder

Med et elektronisk prisskilt tilbyder du en særlig indkøbsoplevelse i din virksomhed. De elektroniske etiketter giver ikke kun mulighed for interaktion med kunder. De giver også mulighed for at give yderligere oplysninger om produktet. De digitale etiketter kan tilpasses, så de passer til din virksomheds image.

Den digitale prismærkning giver et professionelt og moderne indtryk til kunden. Den tilbyder også mange andre muligheder inden for kundeservice. Kundens indkøbsliste kan overføres til en smartphone. ESL systemet guider dig fra et produkt til det næste på indkøbslisten.

Via WLAN og impulsradio ultrabredbånd kan positionen i butikken bestemmes præcist. På grundlag af denne teknologi kan der gøres opmærksom på særlige tilbud i nærheden. Butikkens eget personale kan også navigeres specifikt til opdatering eller genopfyldning af hylderne.

Den fuldautomatiske proces samt den centrale prismærkning reducerer fejl og sikrer en konstant pris- og produktkvalitet.
Guidet indkøbstur gennem detailhandlen
Online indkøbsliste på en tablet
digitale prisskilte kombineret med online indkøbsliste

Integrerede etiketter vs. batterietiketter

Du får ikke kun etiketterne i forskellige størrelser, men også i forskellige produktserier. De forskellige serier inkluderer både batteridrevne og elbaserede etiketter. Både batteri etiketterne (BL) og de integrerede etiketter (IL) fungerer sammen med en ZigBee radiotransmission.

Du kan opsætte og anvende vores BL serie overalt. De fås i forskellige størrelser, så etiketter kan anvendes på den perforerede vægkrog, som stativ eller som et digitalt dørskilt. 

Integrerede etiketter forsynes med strøm via en speciel strømskinne. Derfor er de lavet ekstremt slanke og indsættes i skinnen fra siden. De elektroniske prismærkater bruges til prismærkning på hylden. De forskellige hyldeskinner og matchende bagdele tillader montering af etiketterne uden besvær.

Ud over BL- og IL etiketter finder du andre produktserier i vores sortiment. Med vores store produktsortiment kan du også udstyre kølehylder og diske med friske fødevarer med elektronisk prismærkning. I modsætning hertil excellerer Z serien med høje dataoverførselshastigheder.

Oplev vores elektroniske prisskilte til din virksomhed. Både digital prismærkning og elektroniske dørskilte kan implementeres med de moderne displays. Moderniser og forenkle dine arbejdsprocesser ved hjælp af digitale skilte.
verschiedene Befestigungen für ESL Label

ESL Fittings - Holdere til elektroniske prisskilte

Til de forskellige etiketter i vores sortiment tilbyder vi en række forskellige opsætningselementer. Universaladapteren tillader at hver etiket kan kombineres med tilbehøret. Adapteren fastgøres på bagsiden af etiketten og kan derefter kobles sammen med dit display.

Se vores udvalg af displays til din salgsdisk eller vælg en adapter med dobbeltkrog til din hulvæg. Ved hjælp af en klemme er det også muligt at fastgøre den til salgskurve. Hos os finder du den rigtig monteringsmulighed til ethvert produktdisplay.

Det er ikke kun hyldeforkanter som kan vælges som monteringsmulighed, men også prisdisplay og ophængskroge. Desuden kan vi skræddersy etiketternes holdere individuelt efter dine ønsker.

Elektroniske hyldeetiketter til din branche

I samarbejde med vores søsterselskab troniTAG, har vi allerede udstyret virksomheder i forskellige brancher med ESL produkter. Vores store sortiment og mange års erfaring på dette område gør det muligt at implementere individuelle løsninger.

Ud over løsninger til apoteker, hoteller og tankstationer tilbyder vi også en ESL startspakke. Denne pakke indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med digital prismærkning. Pakken indeholder 50 batterietiketter og kan hurtigt installeres. Ideelt til små butikker eller testfaciliteter.

Digitale prisskilte fra troniTAG

Anvend et moderne prisskilt til din virksomhed. Drag fordel af en ensartet og ukompliceret kontrol af pris. Design dine prisskilte individuelt efter dine ønsker og dit virksomhedsdesign. Tilbyd kunderne en shoppingoplevelse i særklasse.

Som fuld servicepartner til integration af digitale prisskilte, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Få mere info »

Digitale prisskilte fra troniTAG

Anvend et moderne prisskilt til din virksomhed. Drag fordel af en ensartet og ukompliceret kontrol af pris. Design dine prisskilte individuelt efter dine ønsker og dit virksomhedsdesign. Tilbyd kunderne en shoppingoplevelse i særklasse.

Som fuld servicepartner til integration af digitale prisskilte, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Få mere info »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top