Digitale prisskilte til din virksomhed

Elektroniske prisskilte til prismærkning
Elektroniske prisskilte produkteksempel
Filtrer & sorter

Hvorfor skifte til digitale prisskilte?

Analog prismærkning er tidskrævende og arbejdsintensivt. Etiketter og prisskilte til diverse produkter skal kontrolleres, opdateres eller udskiftes. I tilfælde af ændringer eller tilbud skal produkterne med omhu mærkes i butikken og priserne skal opdateres manuelt. At skifte til en digital løsning gør prismærkningen lettere og sparer arbejdsomkostninger.

Pga. den centrale styring af prisændringer, er prisændringer mulige til hver en tid, men også tidsstyrede. Det betyder, at du kan planlægge tilbud online til et bestemt tidspunkt eller implementere dem straks på få sekunder. Ændringerne forberedes bekvemt fra arbejdspladsen. Tilpasningerne overføres via en krypteret trådløs forbindelse.

Produkt- og prisaktualitet

Central kontrol og overvågning

Øjeblikkelige eller planlagte updates

Sikker dataoverførsel

Simpel lagerstyring

Omfattende fastgørelsesløsninger

Energibesparende E-Paper teknologi

Fremtidssikret investering


Electronic Shelf Labels - Fremtidens teknologi

Dine ændringer overføres først fra ESL (Electronic Shelf Label) softwaren til en gateway og derfra direkte til prisskiltet. Man kan dermed ændre flere prisskilte på samme tid. Ud over prisændringer kan man også ændre designet på prisdisplayet.

De tre farver rød, sort og hvid er tilgængelige til frit design af etiketterne. Displayet på den elektroniske etiket kan designes vha. en drag-and-drop funktion. Brug tekster, stregkoder, grafik, QR-koder og andre elementer for et tiltalende design. Priserne på dine produkter kan hentes direkte fra dit varehåndteringssystem.

Den energibesparende E-Paper teknologi sørger for et højopløseligt billede af de digitale prisskilte. En god læsbarhed af indholdet er garanteret ved enhver type af lysindfald. Stregkoderne kan scannes via de højopløselige displays og understøtter lagerstyringen. 

I modsætning til konventionelle skilte byder ESL-produkter også på mulighed for interaktion. Ved hjælp af NFC teknologi kan kunderne få adgang til yderligere oplysninger om produktet. Vis dine priser i overensstemmelse med den danske prismærkningsbekendtgørelse og med en lille indsats. Brug også de mange designmuligheder til at motivere købslysten hos dine kunder.

Ny shoppingoplevelse for dine kunder

Med elektronisk prismærkning kan du byde på en særlig shoppingoplevelse i din virksomhed. De elektroniske etiketter muliggør ikke kun interaktion med kunder, de giver også mulighed for at give yderligere information om produktet. De digitale etiketter kan tilpasses efter behov, så de passer til din virksomheds image.

Den digitale prismærkning sørger for et professionelt og moderne indtryk på kunderne. Derudover byder det også på yderligere muligheder inden for området af kundeservice. Kundens indkøbsliste kan overføres til en smartphone. ESL-systemet kan derved guide kunden fra det ene produkt på indkøbslisten til det næste.

Med WLAN og Impulse-Radio ultrabredbånd kan positionen i butikken bestemmes helt præcist. Denne teknologi kan bruges til at skabe opmærksomhed på specialtilbud i nærheden. Butikkens eget personale kan også navigeres specifikt for at påfylde hylderne.

Den fuldautomatiske proces og den centraliserede prismærkning reducerer fejlkilder og sørger for en konstant pris- og produktkvalitet.
Guidet shoppingtur gennem detailhandlen
Online indkøbsliste på en tablet
Digitale prisskilte opkoblet med online indkøbsliste

Integrerede etiketter vs. batterietiketter

Etiketterne fås ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige produktserier. De forskellige serier omfatter både batteridrevne og strømbaserede etiketter. Både batterietiketter (BL) og de integrerede etiketter (IL) fungerer med ZigBee radiotransmission.

Vores BL-serie kan tages i brug og fastgøres overalt. De fås i forskellige størrelser, så etiketterne kan anvendes på hulvægskroge, som display eller som et digitalt dørskilt. Takket være E-Paper teknologien har batterierne en lang levetid, og overvåges også af systemet.

Integrerede etiketter forsynes med strøm via en speciel strømskinne. De er derfor ekstremt tynde og skubbes ind fra siden i forkanten. De elektroniske prisskilte bruges til prismærkning på hylden. Takket være de forskellige hyldeforkanter og passende bagstykker kan etiketterne nemt fastgøres på alle hylder.

Ud over BL- og IL-etiketterne finder du yderligere produktserier i vores sortiment. Med vores store produktpalette kan du også udstyre kølediske og ferskvarediske med elektronisk prismærkning. Z-serien scorer også point med sin høje hastighed ved dataoverførsel.

Oplev vores elektroniske etiketter til din virksomhed. Både digital prismærkning og elektronisk rumskiltning kan implementeres med disse moderne displays. Modernisér og forenkl dine arbejdsprocesser vha. digitale skilte.
Forskellige holdere til ESL etiketter

ESL Fittings - Holdere til elektroniske prisskilte

I vores sortiment har vi et bredt udvalg af holdere til de forskellige etiketter. Med en universaladapter kan enhver etiket kombineres med enhver holder. Adapteren fastgøres på bagsiden af etiketten og kan derefter kobles sammen med et displaystativ.

Oplev displaystativer til din salgsdisk eller en adapter med dobbeltkrog til din hulvæg. Fastgørelse til kurve er muligt vha. en klemme. Hos os finder du den passende holder til enhver leverandør af ESL (Electronic Shelf Labels).

Det er ikke kun hyldeforkanter, prisdisplays og ophængskroge som er tilgængelige som holdere. Vi er også i stand til at tilpasse holderen af etiketterne til dine ønsker.

Electronic Shelf Labels til din branche

Sammen med vores søsterselskab troniTAG har vi allerede udstyret virksomheder med ESL produkter i forskellige brancher. Vores store sortiment og mange års erfaring på dette område gør det muligt for os at implementere skræddersyede løsninger.

Ud over løsninger til apoteker, hoteller eller tankstationer har vi også en ESL-startpakke. Denne pakke indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med digital prismærkning. Pakken med 50 batterietiketter kan installeres hurtigt. Den er ideel til at udstyre små butikker eller testfaciliteter. Kontakt os gerne ved interesse om dette.

Digitale prisskilte fra troniTAG

Gør brug af moderne prismærkning til din virksomhed. Drag fordel af standardiseret og ukompliceret kontrol af priser. Tilpas dine prisskilte individuelt efter dine ønsker og dit Corporate Design. Tilbyd dine kunder en shoppingoplevelse i særklasse.

Kontakt os for rådgivning om dit foretrukne system.

til troniTAG »
luk menu
Gå til top