Her kan du betale med EAN-nummer

Luk
Anvend filter

Systemløsninger til din virksomhed

Elektroniske prisskilte løfter din prismærkning til et nyt niveau og sætter kursen for fremtidens indkøbsoplevelse. Samtidig giver indførelsen af moderne prismærkning betydelige fordele.

Styr dine priser centralt fra arbejdspladsen, og udfør prisændringer på få sekunder.

Hvorfor bruge digitale prisskilte?

Analog prismærkning er dyrt og arbejdskrævende. Etiketter og prisskilte til diverse produkter skal kontrolleres, opdateres eller udskiftes. Når der sker ændringer eller gives tilbud, skal produkterne opsættes i butikken og prisen manuelt opdateres. Ved at skifte til en digital løsning bliver prismærkning lettere og sparer arbejdsomkostninger.

Da prisændringer styres centralt, kan prisændringer foretages når som helst, men også tidsbetjenes. Dette giver dig mulighed for at planlægge tilbud online til et bestemt tidspunkt eller implementere dem med det samme på få sekunder. Ændringerne forberedes bekvemt fra arbejdspladsen eller kontoret. Overførslen af justeringerne sker via en krypteret radioforbindelse.

Produkt- og prisopdateringer

Central styring og overvågning

Øjeblikkelige eller planlagte opdateringer

Sikker dataoverførsel

Enkel lagerstyring

Omfattende monteringsløsninger

Energibesparende E-Paper teknologi

Fremtidssikret investering

Electronic Shelf Labels - Fremtidens teknologi

Dine ændringer overføres først af ESL (Electronic Shelf Label) softwaren til en gateway og derfra direkte til prisskiltet. Der kan ændres flere prisskilte på samme tid. Ud over prisændringer kan prisdisplayet design også ændres.

Til frit design af etiketterne, er de tilgængelige i farverne rød, sort og hvid. Displayet på den elektroniske etiket kan udformes som ønsket, vha. Drag-and-Drop. Brug tekster, stregkoder, grafik, QR-koder og andre elementer til at skabe et attraktivt design. Priserne til dine produkter kan hentes ned direkte fra dit merchandise management system.

Den energibesparende E-paper teknologi sørger for et billede i høj opløsning på de digitale prisskilte. Indholdet er læsbart for alle i al slags lys. Stregkoderne kan scannes via displays med høj opløsning og understøtter lagerkontrol.

I modsætning til konventionelle skilte giver ESL-produkterne også mulighed for interaktion. Med NFC teknologi kan kunderne få adgang til flere oplysninger om produktet. Angiv dine priser i overensstemmelse med prisangivelsesforordningen (PangV) og med en lille indsats. Brug de mange designmuligheder til at skabe incitamenter for dine kunder til at købe.

Elektronisk prismærkning ved POS

Vælg en moderne prismærkning til din virksomhed. Få fordel af en ensartet og ukompliceret priskontrol. Tilbyd kunderne en shoppingoplevelse i særklasse.

Kontakt os for rådgivning om dit foretrukne system.

Send e-mail
luk menu
Gå til top