Her kan du betale med EAN-nummer

Luk
Anvend filter

Systemløsninger til din virksomhed

Elektroniske prisskilte løfter din prismærkning til et nyt niveau og sætter kursen for fremtidens indkøbsoplevelse. Samtidig giver indførelsen af moderne prismærkning betydelige fordele.

Styr dine priser centralt fra arbejdspladsen, og udfør prisændringer på få sekunder.

Systemløsninger til din virksomhed

Elektroniske prisskilte løfter din prismærkning til et nyt niveau og sætter kursen for fremtidens indkøbsoplevelse. Samtidig giver indførelsen af moderne prismærkning betydelige fordele.

Styr dine priser centralt fra arbejdspladsen, og udfør prisændringer på få sekunder.

Hvorfor bruge digitale prisskilte?

Analog prismærkning er dyrt og arbejdskrævende. Etiketter og prisskilte til diverse produkter skal kontrolleres, opdateres eller udskiftes. Når der sker ændringer eller gives tilbud, skal produkterne opsættes i butikken og prisen manuelt opdateres. Ved at skifte til en digital løsning bliver prismærkning lettere og sparer arbejdsomkostninger.

Da prisændringer styres centralt, kan prisændringer foretages når som helst, men også tidsbetjenes. Dette giver dig mulighed for at planlægge tilbud online til et bestemt tidspunkt eller implementere dem med det samme på få sekunder. Ændringerne forberedes bekvemt fra arbejdspladsen eller kontoret. Overførslen af justeringerne sker via en krypteret radioforbindelse.

Produkt- og prisopdateringer

Central styring og overvågning

Øjeblikkelige eller planlagte opdateringer

Sikker dataoverførsel

Enkel lagerstyring

Omfattende monteringsløsninger

Energibesparende E-Paper teknologi

Fremtidssikret investering

Electronic Shelf Labels - Fremtidens teknologi

Dine ændringer overføres først af ESL (Electronic Shelf Label) softwaren til en gateway og derfra direkte til prisskiltet. Der kan ændres flere prisskilte på samme tid. Ud over prisændringer kan prisdisplayet design også ændres.

Til frit design af etiketterne, er de tilgængelige i farverne rød, sort og hvid. Displayet på den elektroniske etiket kan udformes som ønsket, vha. Drag-and-Drop. Brug tekster, stregkoder, grafik, QR-koder og andre elementer til at skabe et attraktivt design. Priserne til dine produkter kan hentes ned direkte fra dit merchandise management system.

Den energibesparende E-paper teknologi sørger for et billede i høj opløsning på de digitale prisskilte. Indholdet er læsbart for alle i al slags lys. Stregkoderne kan scannes via displays med høj opløsning og understøtter lagerkontrol.

I modsætning til konventionelle skilte giver ESL-produkterne også mulighed for interaktion. Med NFC teknologi kan kunderne få adgang til flere oplysninger om produktet. Angiv dine priser i overensstemmelse med prisangivelsesforordningen (PangV) og med en lille indsats. Brug de mange designmuligheder til at skabe incitamenter for dine kunder til at købe.

Ny shoppingoplevelse for dine kunder

Med elektronisk prismærkning byder du på en særlig indkøbsoplevelse i din virksomhed. De elektroniske etiketter byder ikke kun på muligheden for interaktion med kunderne, de byder også på yderligere oplysninger om produktet. De digitale etiketter kan tilpasses individuelt til din virksomheds corporate image.

Den digitale prismærkning sørger for at give et professionelt og moderne indtryk på kunden. Den tilbyder også mange andre muligheder inden for området af kundeservice. Kundens indkøbsliste kan overføres til en smartphone. ESL-systemet leder dig fra et produkt til det næste på indkøbslisten.

WLAN og impulsradio ultrabredbånd gør det muligt at bestemme den nøjagtige position i butikken. På grundlag denne teknologi kan man blive gjort opmærksom på særlige tilbud i nærheden. Butikkens eget personale kan også specifikt navigeres til at genopfylde eller påfylde hylderne.

Den fuldautomatiske proces samt den centrale prismærkning reducerer fejlkilderne og sikrer en konstant pris- og produktkvalitet.
Guidet indkøbstur i detailhandlen
Online indkøbsliste på en tablet
Digitale prisskilte opkoblet med en online indkøbsliste

Integrerede etiketter vs. batterietiketter

Du kan ikke kun få etiketterne i forskellige størrelser, men også fra forskellige produktserier. Blandt de forskellige serier findes både batteridrevne og strømbaserede etiketter. Både batterietiketter (BL) og de integrerede etiketter (IL) fungerer med ZigBee radiotransmission.

Vores BL-serien kan monteres og anvendes overalt. De fås i forskellige størrelser og kan bruges på en hulvægskrog, som fritstående display eller som digitalt dørskilt. Takket være E-paper teknologien har batterierne en lang levetid og overvåges også af system.

Integrerede etiketter strømføres via en speciel strømforkant som forsynes med strøm. Derfor er de ekstremt slanke og indsættes fra siden af forkanten. De elektroniske prisskilte bruges til prismærkning på hylden. Med de forskellige hyldeforkanter og matchende bagstykker, kan etiketterne problemfrit fastgøres på alle hylder.

Ud over BL- og IL-etiketter, findes der også andre produktserier i vores sortiment. Med vores store produktpalette kan du også udstyre kølehylder og frysediske med elektronisk prismærkning. Derimod scorer Z-serien point med sin høje dataoverførselshastigheder.

Opdag vores elektroniske etiketter til din virksomhed. Både digital prismærkning og elektronisk lokaleskiltning kan implementeres med de moderne displays. Modernisér og forenkl dine arbejdsprocesser ved brug af digitale skilte.
Forskellige monteringer til ESL etiketter

ESL Beslag - Montering til elektroniske prisskilte

Vi tilbyder et udvalg af forskellige monteringer til de forskellige etiketter i vores sortiment. Med en universel adapter kan hver etiket kombineres med alle typer af tilbehør. Adapteren fastgøres på bagsiden af etiketten og kan derefter kobles til et fritstående display.

Oplev de forskellige fritstående displays til din salgsdisk eller en dobbeltkrogsadapter til din hulvæg. Brug en klemme til at fastgøre etiketten til kurvene. Hos os finder du den passende montering til enhver produktbærer.

Vælg ikke kun hyldeforkanter, prisstandere og ophængskroge som monteringselementer. Vi er også i stand til at skræddersy etiketternes beslag til dine individuelle krav.

Electronic Shelf Labels til din branche

Med vores søsterselskab troniTAG har vi udstyret virksomheder i forskellige brancher med ESL produkter. Vores store sortiment samt mange års erfaring på dette område, gør det muligt at udføre individuelle løsninger.

Ud over løsninger til apoteker, hoteller og tankstationer tilbyder vi også en ESL startpakke. Denne pakke indholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med digital prismærkning. Pakken med 50 batterietiketter kan installeres hurtigt. Det er ideelt til at udstyre små butikker eller testfaciliteter.

Ønsker du rådgivning om vores omfattende startpakke, kan du altid kontakte os.

Digitale prisskilte fra troniTAG

Vælg en moderne prismærkning til din virksomhed. Få fordel af en ensartet og ukompliceret priskontrol. Design dine prisskilte individuelt efter dine ønsker og dit corporate design. Tilbyd kunderne en shoppingoplevelse i særklasse.

Som en fuld servicepartiner til integration af digitale prisskilte, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

til troniTAG »

Digitale prisskilte fra troniTAG

Vælg en moderne prismærkning til din virksomhed. Få fordel af en ensartet og ukompliceret priskontrol. Design dine prisskilte individuelt efter dine ønsker og dit corporate design. Tilbyd kunderne en shoppingoplevelse i særklasse.

Som en fuld servicepartiner til integration af digitale prisskilte, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

til troniTAG »
luk menu
Gå til top