I detailhandlen er særlige priser og rabatkampagner som UDSALG, tilbud og ophørsudsalg ofte præsenteret med iøjnefaldende prisskiltning og prismærker.
Luk
Filtrer & sorter

Optimal prismærkning med prismærker

På det salgsfremmende områder spiller mærkning af priser og tilbud en afgørende rolle. Kunderne påvirkes af forskellige faktorer, når de handler. Disse afspejles også i købsadfærden. Det er netop disse faktorer, som iværksættere bruger til at påvirke kundernes forbrugeradfærd.

Rabatter er blandt andet et vigtigt kriterium, når man foretager et køb. Vores købsbeslutninger er som regel impulsive af natur. De er påvirket af følelser, især når det drejer sig om tilbudsvarer. Når vi køber disse såkaldte gode tilbud, frigiver vores hjerne dopamin og belønningscentret er aktivt.

Dermed er rabatter og tilbud i stand til at påvirke købernes adfærd. Det er derfor vigtigt at mærke disse tilbud optimalt. Men hvordan gør man bedst kunderne opmærksomme på gode tilbud?

Med tilbud er det essentielt at signalere den nedsatte pris. Rabatmærkning eller signalfarver er ideelle til at tiltrække opmærksomhed fra kunderne. Forbrugeradfærden kan påvirkes vha. forskellige mærkninger. Effektiv og iøjnefaldende prisskiltning er en vigtig del af salgsfremstød.

De fleste kunder er allerede klar over, at nogle købsbeslutninger ikke er rationelle. På trods af denne viden påvirkes vores hjerner stadig af rabatter, reklamer og indflydelse. Det er grund nok til, at virksomheder lægger stor vægt på prismærkning.
 

Prisskiltning til UDSALG, rabatkampagner og ophørsudsalg

De fleste mennesker kan godt lide at "shoppe". Det handler ikke altid kun om selve købet, men også om oplevelsen og følelsen af at have købt et produkt til en favorabel pris. Derfor arrangerer detailhandlen jævnligt særlige rabatkampagner og kalder dem UDSALG eller ophørsudsalg. Kampagnerne understøttes af prisskiltning i iøjnefaldende farver og former.

Mens prisforkanter er defineret af prismærkning på hylden, står prisskiltning for prismærkning på selve produktet. Skiltningen er kendetegnet ved deres fleksibilitet med hensyn til placering, fastgørelse og design. Disse egenskaber gør prisskiltning velegnet til effektiv prismærkning direkte på produktet.

Prisskiltning kan fastgøres på forskellige måder. Ud over indstiksskilte, tavlespyd eller skiltespyd har vi også stjerneskilte. De fås i forskellige farver og former. Ud over farven kan formen eller størrelsen også vække interessen for kunden.
Indstiksskilte anbefales pga. den hurtige tilpasning af prisskiltningen. På kort tid kan hele priser eller kun enkelte cifre ændres hurtigt. Indstiksskiltene er velegnede til prisdisplays, såvel som til indstik i plakatrammer. Der kan reklameres for den tilhørende pris direkte foran indstikket i rammen.

Denne type af prismærkning er særligt velegnet til plakatlister. Kunderne kan se plakatrammen på lang afstand. Med indstikket er det tydeligt, hvilket produkt det drejer sig om. Indstiksskilte eller prisdisplays gør den tilhørende pris eller tilbud direkte genkendeligt. På den måde vækkes interessen selv på afstand.

En anden artikel som tillader en hurtig udskiftning, er kridttavler. Man kan skrive hurtigt og frit på tavlerne med kridtmarkører og Illumigrapher. Denne form for prisskiltning er særligt velegnet til naturlige produkter. Pga. tavlernes holdbarhed og mulighed for tilpasning er de bæredygtige i brug.

Ligesom tavlespyd fastgøres skiltespyd også ved at skubbe dem i. Prisskiltningen kan problemfrit sættes i fødevarer, jord eller andre bløde materialer. Denne type af prismærkning kan varmt anbefales til blomster- og garneribranchen. 
Prisskiltning på en plakatskinne

Signaleffekten er forprogrammeret

Det afgørende ved tilbud er deres mærkning. Prisskilte er ikke kun uundværlige til standard prismærkning, men også til promovering af tilbud. Med disse små, farverige hjælpemidler kan du påvirke købsadfærden hos kunderne.

At tiltrække potentielle køberes opmærksomhed er forprogrammeret. Pga. de iøjnefaldende farver og former, samt den attraktive placering kan der opnås gode resultater inden for området af salgsfremme.

Og endelig er det muligt at få prisskiltning med tryk. Med trykket er det muligt at tilpasse prisskiltningen til dit virksomhedsdesign eller med et specifikt logo. Der er stort set ingen grænser, når det gælder tryk. Vi hjælper dig gerne med planlægningen og udførelsen af trykket. Præsenter dine priser og virksomhed effektivt.

Opdag prisskiltning til dine behov i vores sortiment online. De diverse artikler er et attraktivt valg til mærkning af tilbud og rabatter. Ved mærkning af specielle priser understøtter du impulskøb. Udnyt det fulde potentiale af dine salgsfremmende tilbud.
luk menu
Gå til top