Reklameflag giver liv til din virksomhed lige uden for døren. Bannerflag, flag til hejsning, kioskflag og udliggerflag med tryk sørger for, at tiltrække mere opmærksomhed på udendørs områder. Få dine reklameflag trykt med dit ønskede motiv hos os.
Luk
Filtrer & sorter

Indbydende reklamemedier til udendørs områder

Med de høje flagstænger, er reklameflagene i det udendørs område synlige på afstand. På denne måde skaber du opmærksomhed for din virksomhed på afstand. Flagene byder på orientering til nye kunder, så de nemt kan finde din virksomhed.

Flagene til dine flagstænger kan bruges til at reklamere i højder på op til over 10 meter. Derfor kan flaget bringes til vejrs med en hejseanordning, som er let at betjene. Hejses dit flag til enden af flagstangen, vil det være synligt på lang afstand og altid være i bevægelse pga. vinden. 

Tiltræk opmærksomhed fra potentielle besøgende og kunder med flag, som er i konstant bevægelse. Gennem den hyppige konfrontation med dit logo på reklameflagene, forbliver du i hukommelsen hos de forbipasserende. Du kan reklamere permanent for din virksomhed med et logoflag. Alternativt kan du også vælge skiftende motiver.

Takket være den nemme udskiftning af flag, er det intet problem. Brug reklameflagene til at skabe opmærksomhed for events, bestemte produkter eller rabatter. Da reklameflag er utroligt genkendelige, bør du bruge denne effekt til flere formål. Find det rette flag til din flagstang.

Derfor bør du bruge reklameflag:

  • reklamemedier til udendørs områder med lang rækkevidde
  • permanent anvendelse med høj holdbarhed
  • optimal synlighed med udligger og støttereb
  • kan suppleres med LED belysning
  • individuelle muligheder for efterbehandling og tryk

Reklameflag med tryk: individuelle motiver muligt

Vi tilbyder flagstænger i direkte kombination med matchende reklameflag. Vi leverer også gerne det matchende flag til din flagudligger. Vælg mellem forskellige former. Er du på udkig efter et flag med hulsøm? Ønsker du et trykt flag med spændebånd?

Uanset hvilket flag du ønsker, forsynes vi det gerne med tryk af høj kvalitet. Flagene kan udføres med tryk over hele fladen eller ud til kanten. Ud over mange standardstørrelser og -former byder vi også på skræddersyede løsninger. Tøv ikke med at kontakte os.

Få dine flag til udendørs reklame trykt hos os til fordelagtige priser. Drag fordel af, at du frit kan designe dine reklameflag. Send os dine trykfiler via e-mail. Vi kontrollerer dine data i samarbejde med dig inden vi sætter trykprocessen i gang, for at sikre de bedst mulige trykresultater.

Afhængigt af modellen udføres flagene med tryk via digitaltryk eller serigrafi. Vores eget trykkeri sørger for et professionelt tryk og hertil en lang holdbarhed af flagene. Du får dermed leveret de trykte reklameflag inkl. emballage fra os.

I princippet kan du frit vælge motivet til trykning på reklameflagene. Vær dog opmærksomhed på, at flaget ofte ses på afstand. Derfor giver det ikke mening at "overbelaste" flaget med elementer. Brug dit logo, et simpelt slogan eller et billedmotiv til at præsentation på flaget.

Vores datablad hjælper dig med at oprette trykfiler i overensstemmelse med påkrævede specifikationer. Download og brug det til at oprette trykfiler. Har du spørgsmål, hjælper vi dig naturligvis gerne med råd fra vores eksperter.

Har du ikke en trykklar fil?

Er du i tvivl om hvordan du laver en trykklar fil? Vi hjælper dig gerne med at udforme det ønskede trykmedie. Vores in-house reklamebureau udfører dine idéer grafisk.


Vi sender udkastet til dig til godkendelse. Hvis det er nødvendigt, tilpasser vi det eller sender det direkte til tryk.

Flag til din flagstang

Reklameflagene som flagrer i vinden tiltrækker uundgåeligt de forbipasserendes opmærksomhed. Som beskrevet ovenfor skaber de ikke kun opmærksomhed omkring din placering. Sørg samtidig for, at dit logo, et brand eller et produkt bliver solidt forankret i hukommelsen. De forbipasserende vil dermed huske din virksomhed.

Med en flagstang i passende højde sørger du for en høj synlighed, også på længere afstande. Med flagstænger drejer det sig om aluminiumdisplays med udligger eller lineføring. Flagstængerne fås i cylindrisk design på 5 m, over 8 m op til 10 m højde. En teleskopisk flagstang gør det muligt at tilpasse højden individuelt alt efter anvendelse.

En stang med tovføring er udstyret med hejseanordning og en hejseline. En udvendig lineføring muliggør hurtig udskift af reklameflag. En indvendig, låsbar lineføring forhindrer at linen slår mod stangen, som vi alle er bekendte med. Tyverisikringen på flagstangen beskytter mod uautoriseret adgang og forstyrrelser af din udendørs reklame med flag.

Og så er der flagstænger med faste eller roterbare udliggere. Her forbliver flaget tydeligt synligt, selv når der ingen vind er. Udliggeren sørger for at flaget ikke ligger fladt ned langs stangen.

Også her hejses flaget med indre - og ydre lineføring. Oplev roterbare eller vippelige flagstænger med valgfri tyverisikring.

Bannerflag og flag med hejs, udligger og tryk

Er du på udkig efter et passende flag til din flagstang? I vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige flag, som kan trykkes med et motiv. De respektive flag fås i mange forskellige størrelser og også i specialformater.

Reklameflagene egner sig til inden- og udendørs områder. Flagstofferne i kombination med det rivefaste symateriale, er kendetegnet ved en lang holdbarhed. Flag med hejs eller udligger anvendes derfor som holdbare reklamemedier til udendørs områder.

Ved valg af reklameflag, har du valget mellem flag med hulsøm eller uden. Vi kan også tilbyde yderligere efterbehandling med spændestropper eksempelvis. Før du vælger et flag til din flagstang, skal du først gøre dig klart, om du har en stang med udligger eller uden.

Til flagstænger med udligger skal du vælge et udliggerflag med hulsøm. Både hulsømmet og lineføringen kan gemmes væk i sømmet. Der anvendes også støttereb til at fastholde flaget tæt på stangen.
 

Reklameflag: Reklame i vind og vejr?

Reklameflag kommer hovedsageligt i brug på udendørs områder. Her kan de høje flagstænger opstilles og opnå maksimal synlighed. Især parkeringspladser, offentlige områder eller udendørs områder foran virksomheder er ofte udstyret med reklameflag. Foran rådhuse eller offentlige bygninger finder man ofte flag med bylogo samt landeflag.

På erhvervsområder er reklameflag med logo eller slogan derimod almindelige. Her kan flagene findes udenfor i al slags vejr. Ved at nedstøbe flagstængerne af aluminium i beton, kan der også sikres en høj grad af stabilitet.

Grundlæggende trodser flagstængerne stærk vind. Det skal dog samtidig understreges, at flagene skal tages ned i tilfælde af annoncerede storme eller tordenvejr.
 

Reklameflag og det rigtige tilbehør

Ved udendørs reklame med reklameflag, er der mulighed for nøjagtig tilpasning til dine behov vha. efterbehandling og tilbehør. Med det rette tilbehør får du mulighed for, at udføre en professionel præsentation af flagene. Artikler som flagvægte, støttereb eller flagholdere forbedrer din flagreklame visuelt.

Derudover findes der utallige flagholdere til vægmontering. Vægholdere til flag fås som beslag til 1, 2 eller 3 rør. En vægholder kan være et interesant alternativ til en flagstang, især foran bygninger eller når der er begrænset med plads. Langs gader og stræder fungerer et flag med udligger lige så godt, da flaget stikker vinkelret ud i gadebilledet.

Ud over støttereb til fiksering af flaget på stangen, anbefaler vi brugen en flagvægt. Den lille vægt i enden af flaget er diskret, men har en stor effekt. Den forhindrer, at hejseanordningen rasler. Den ekstra vægt holder flaget i form og forhindrer, at det flyver utilsigtet op ad stangen.

LED belysning til reklameflag

En særlig effektiv måde, at sætte dine reklameflag i det bedste lys på, er flagstangsbelysning. LED spot med enkelte LED moduler fastgøres til stangen. Flagene belyses optimalt uanset vindretningen.

Drag fordel af den permanente belysning og dermed konstante opfattelse af dine reklameflag. Energibesparende LED'er sikrer en kraftig lysstråle uden at blænde forbipasserende eller forbifarende bilister. Udstyr dine flagstænger med LED belysning, for reklame døgnet rundt med reklameflag.

Flag og flagstænger i vores VKF webshop

Reklameflag er effektive reklamemedier på uden- eller indendørs områder. Med en flagstang med udligger eller tilbehør præsenteres de med en optimal synlighed. Ud over at vælge mellem en udligger og hejsestang, er det også vigtigt at tage en beslutning omkring tyverisikring. Med en cylinderlås er flagstænger kun tilgængelige for personale, der er udstyret med en nøgle.

Opsæt én flagstang på dit område eller vælg en præsentation med flere flag. Skab dermed et komplet bevægeligt reklameområde, ved at præsentere motiver med yderligere reklameflag. Vi tilbyder kvalitets flag med tryk til din flagstang. De strålende farver med utroligt god lysægthed, fremmer den brede synlighed af reklamemotiverne.

Vælg et klassisk landeflag, et flagsystem til lygtepæle eller et udendørs reklameflag. Disse kan udføres med digitaltryk eller serigrafi, og byder på efterbehandling efter dine ønsker. Kan du ikke finde det rette produkt i vores webshop? Vi hjælper dig gerne med at finde det rette reklameflag til din flagstang og din virksomhed.
luk menu
Gå til top