Flag til udendørs området Flagstangen er et populært element inden for reklameteknologi/udendørs reklame. Det bruges til at hejse et flag. Reklameflaget hejses til enden af flagstangen med en hejsefunktion (ofte en krumtap, et reb eller en remskive). Dette gør at dit flag med reklamebudskabet eller virksomhedens logo, er synligt på lang afstand. Flagene som er i konstant bevægelse af vinden, tiltrækker opmærksomhed og forbliver i hukommelsen. En flagstang med udligger sørger for, at dit flag bliver hævet og er synligt selv på vindstille og regnfulde dage.
Luk
Filtrer & sorter

Kom højt til vejrs med disse flagstænger

Man ser dem foran sportspladser, ved arrangementer, foran virksomhedsbygninger, på offentlige pladser eller i vejkanten: flagstænger til små og store flag, som hejses til vejrs. Med flagstænger bliver flagene iøjnefalendede og imponerende reklamemedier og kan - afhængigt af flagstængernes størrelse - ses på lang afstand. I vores webshop finder du et bredt udvalg af forskellige flagstænger: enten med indre eller ydre hejsefunktion, samt flagstænger med eller uden udligger. Med en flagstang fra vores webshop, vælger du en imponerende kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Sikkerhedsaspektet er også et meget vigtigt kriterium for mobile flagstænger.
 

Flagstænger med indre eller ydre hejseanordning

Flagstangen "Classic" i aluminium er en meget udbredt model, der enten kan fastgøres med jord- eller vippebeslag. Med en indre hejseanordning og et bekvemt håndtag, er denne sølvanodiserede flagstang den ideelle flagholder til flag, som skal ophænges 10 meter over jorden. Hejse-flagstangen med ydre sejlføring muliggør hurtig udskift af flag. Flagstangen, som fås i længder på 6,7 og 8 m, er monteret uden jordbeslag. Den udendørs flagstang er udviklet specielt til udendørs brug: den mobile flagstang med udligger kan justeres til fire forskelilge stanglængder og har en plastfod, som kan fyldes med sand eller vand.
 

Den rigtige holder til erhvert flag - Flagstænger i alle variationer

Har du fundet din favorit? Vælg den flagstang, der bedst understøtter og præsenterer dit flag. Et solidt fundament er især vigtigt for flagstænger, som skal stå fast, de såkaldte stationære stænger. Disse medfølger typisk med de købte flagstænger. Flagstænger med skiftende anvendelseslokation - såkaldte mobile flagstænger - leveres med de tilhørende gulvelementer. Se vores flagstænger online og vælg din favorit.
luk menu
Gå til top