Her kan du betale med EAN-nummer

Fahnen für den Außenbereich Flagstangen er et populært element vedr. udendørs reklame. Reklameflaget hejses op ved hjælp af en hejsefunktion (ofte et krumtap, reb, drejeligt hjul).
Dit reklameflag med logo eller firmanavn ses fra lang afstand. Flagene, der er i konstant bevægelse (afhængig af vejret) tiltrækker opmærksomheden for de forbipasserende.
En flagstang med udligger sikrer, at dit flag forbliver synlig selv på vindstille og regnfulde dage. På stormfulde dage, kan en flagvægt holde flaget fast.
Luk
Anvend filter

Med disse flagstænger kommer du højt til vejrs.

Flagstænger er typisk at finde, foran sportsstadier, til begivenheder, foran virksomheder, på offentlige steder eller på stranden.
Dit flag bliver med en flagstang et imponerende og iøjnefaldende reklamemedie, der genkendes fra lang afstand.
I vores webshop finder du et bredt udvalg af forskellige flagstænger.
 

Flagstænger med udvendig og indvendig hejsefunktion

Flagstangen "Classic" i aluminium er en meget anvendt model, der kan installeres med enten en jordstik eller vippebeslag. Med en intern hejsefunktion og komfortabel håndsvingsbetjening er denne sølvanodiserede flagstang den ideelle flagholder til ophæng af flag 10 mtr. over jorden. Flagstangen med hejs og udvendig lineføring, gør det nemt at skifte flag. Masten, der fås i længderne 6,7 og 8 m, er fastgjort uden jordstik. 
 
Vælg den flagstang som bedst passer til dit flag. Et solidt fundament er især vigtigt for stationære master, som normalt leveres med de flagstænger du har bestilt.
Mobile flagstænger leveres normalt med de tilsvarende bundelementer. 

Fandt du en favorit?
 
luk menu

Vis produkter
Gå til top