Her kan du betale med EAN-nummer

Fold-up brochurestandere er perfekte til messer og udstillinger. Skal du ofte præsentere mange forskellige brochurer på forskellige lokationer, har du brug for en foldbar og bærbar brochurestander som del af dit udstyr.
Luk
Anvend filter

Fordele ved en foldbar brochurestander

Fold-up brochurestandere fungerer som fritstående stativer. De giver mulighed for placering af forskellige tryksager i ét display på et lille areal. Men den foldbare brochurestander byder på endnu flere fordele.

Fordelene ved en foldbar brochurestander er åbenlyse. Først og fremmest er der artiklens mobilitet. Den er hurtig at samle og pakke ned, og kan transporteres pladsbesparende. Denne funktion er særlig velegnet til brug på messer eller udstillinger med skiftende lokationer.

Mobiliteten understøttes af den nemme håndtering af produktet. I de fleste tilfælde er den mobile brochurestander let at folde ud. Med den lave vægt, er der ikke behov for nogen særlig styrke.

De fritstående standere foldes ud eller sættes sammen, og er derefter klar til brug. Det sparer plads og bevarer overblikket over de udstillede tryksager.

En matchende bæretaske eller transporttaske fås til de fleste foldbare brochurestandere. Dette gør det muligt at skifte placering sikkert og forsvarligt, og forhindrer uønskede ridser og pletter.
 

Brochurestandere i alle formater

Brochurestandere fås i alle almindelige brochureformater. Find en oversigt over de forskellige formater her.

I vores sortiment finder du hovedsageligt artikler i A3, A4 og A5 format. Brochurer i 1/3 A4 format passer også i gulvstanderne.
 

Fold-up brochurestandere i vores online sortiment

Leder du efter et produkt med dobbeltsidede brochurerum, der kan påfyldes fra begge sider? Skal en bæretaske være inkluderet i prisen? Eller har du brug for et ekstra antal brochurerum?

I vores online sortiment finder du forskellige foldbare brochurestandere, som kan leveres inden for få dage. De portable brochurestanderne adskiller sig fra hinanden ved visse funktioner.

Modellen "Punzar I" beviser sig gennem en smart foldeteknologi og et moderne design. Den vejer ca. 5 kg, kan opbevares i en bæretaske og er derfor særligt velegnet til messer og events. De fire brochurerum også kan nemt rumme kataloger.

Den ovenfor beskrevne brochurestander, fås også i en dobbeltsidet udgave. Ligesom den første model kan "Punzar II" også tilgåes fra begge sider og er fremstillet af stål. Brochurestandere i Zig-Zag design præsenterer dit materiale på original og professionel måde. Med de otte forskellige rum, kan en lang række af forskellige tryksager præsenteres på samme tid.

Ønsker du at materialet skal være beskyttet? Så vil "Toca" modellen helt sikkert appellere til dig.

Den har 5 rum til A4 brochurer og står sikkert med sin vægtede bundplade. Denne brochurestander er fremstillet af polystyren. En matchende bæretaske er inkluderet i leveringen.

Ud over de bærbare brochurestandere fortjener de roterende brochurestandere og dem med hjul også særlig opmærksomhed. Disse brochureholdere er også velegnede til præsentation af flere kataloger og brochurer. Hjulene under brochurestanderne gør dem bevægelige og fleksible at anvende.
 

En brochurestander, direkte fra producenten

Hvis du er på udkig efter en brochurestander, hvorfor så ikke væle en af de praktiske, foldbare brochurestandere?

Fortsæt med at præsentere dine produkter på en attraktive måde og i høj kvalitet. Bliv mobil. Og vælg din favorit.

Som producent af mange af disse produkter, byder vi på utallige produktionsmuligheder. Ved forespørgsel kan vi udføre specielle ønsker og tryk.

Vi rådgiver dig gerne om de forskellige eksemplarer. Du er velkommen til at kontakte os.
luk menu

Vis produkter
Gå til top