Luk
Filtrer & sorter

Fordele ved foldbare brochurestativer

Foldbare brochurestativer fungerer som fritstående stativer. De byder på muligheden for, at placere forskellige tryksager i ét display på et lille område. Men det foldbare brochurestativ byder på endnu flere fordele.

Fordelene ved et foldbart brochurestativ er indlysende. Først og fremmest er der artiklens mobilitet. Den kan hurtigt samles og skilles ad, og kan transporteres på en pladsbesparende måde. Denne egenskab er særlig velegnet til messer eller udstillinger på skiftende lokationer.

Mobiliteten understøttes af den nemme håndtering af produktet. I de fleste tilfælde er det mobile brochurestativ let at udfolde. Pga. sin lave vægt kræves der ingen særlig styrke hertil. Gulvstativerne foldes ud eller sammensættes og er derefter klar til gradvist at læsse og fjerne brochurerne. Det sparer plads og bevarer overblikket over de udstillede tryksager.

Til de fleste af de foldbare brochurestativer fås en matchende bæretaske eller transporttaske. Brochurestativer kan dermed skifte placering sikkert og forsvarligt, som dermed forhindrer uønskede ridser og pletter.
 

Brochurestativer i alle formater

Brochurestativer fås i alle gængse brochureformater. Find en oversigt over de forskellige formater her.

I vores sortiment finder du artikler i A3, A4 og A5 format. Brochurer i M65 (1/3 A4) format passer også i gulvstanderne.
 

Foldbare brochurestativer i vores online sortiment

Leder du efter model med brochurerum, der kan fyldes fra begge sider? Skal en bæretaske være inkluderet i prisen? Eller har du brug for et ekstra antal brochurefag?

I vores online sortiment finder du forskellige brochurestativer, der kan foldes sammen og med kort leveringstid. De foldbare brochurestativer adskiller sig fra hinanden med bestemte egenskaber.

Modellen "Punzar I" overbeviser med en smart foldeteknologi og et moderne design. Den vejer ca. 5 kg, kan opbevares i en bæretaske og er derfor særligt velegnet til messer og events. De fire brochurerum kan rumme tilstrækkeligt mange kataloger.

Det ovenfor beskrevne brochurestativ fås også i en dobbeltsidet udgave. Ligesom den første model, kan "Punzar II" også bestykkes på begge sider og er fremstillet af stål. Brochurestativer i Zig-Zag design præsenterer dit materiale på original og professionel måde. Med de otte forskellige rum, kan en lang række af forskellige tryksager præsenteres på samme tid.

Ønsker du beskytte dit materiale? Så vil modellen "Toca" helt sikkert appellere til dig. Den har endda 5 rum til A4 brochurer og står sikkert med sin vægtede bundplade. Dette brochurestativ er fremstillet af polystyren. En matchende transporttaske er inkluderet i leveringen.

Ud over de foldbare brochurestativer fortjener de roterende brochurestativer og dem med hjul også særlig opmærksomhed. Disse brochureholdere er også velegnede til præsentation af flere kataloger og brochurer. Hjulene under brochurestativerne gør dem portable og fleksible at anvende.
 

Et brochurestativ, direkte fra producenten

Hvis du er på udkig efter et brochurestativ, hvorfor så ikke vælge et af de praktiske, foldbare brochurestativer? Fortsæt med at præsentere dine produkter på en attraktive måde og i høj kvalitet. Bliv mobil. Og vælg din favorit.

Som producent af mange af disse produkter, byder vi på utallige produktionsmuligheder. Ved forespørgsel kan vi udføre specielle ønsker og tryk. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige artikler. Du er velkommen til at kontakte os.
luk menu
Gå til top