Luk
Filtrer & sorter

Øget synlighed for dine printmedier

Printmedier kan nemt gå tabt i mængden. Samtidig skal de præsenteres på en attraktiv måde, for at tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed. Dermed kan man være heldig, at de forbipasserende tager de forskellige brochurer, kataloger eller infoflyers med sig i farten, som de kan tage med sig hjem og studere intensivt. 

En passende brochurereol giver dine brochurer den rette opmærksomhed. Her kan flere eksemplarer placeres side om side og under hinanden. De enkelte hylder har tilstrækkelig plads til flere eksemplarer af de forskellige brochurer. Derudover er hylderne placeret med en lille hældning for den optimale læsevinkel.

Den ideelle læsevinkel giver kunderne et godt overblik over de forskellige omslag på dine printmedier. Omslagene taler for sig selv og kan yderligere uddybe interessen for bestemte emner eller produkter. De forskellige højder på brochurereolerne giver mulighed for at udstille dine brochurer eller kataloger i syns- eller grebshøjde.

Brug de forskellige reolhøjder og -størrelser til perfekt præsentation af dine brochurer og kataloger. Sortér reklamebrochurer og -kataloger efter emne, målgruppe eller farve. Opdag den salgsfremmende effekt en brochurereol på dit Point of Sale!

Brochurereoler fra VKF Renzel:

✓ uundværlig ved POS
✓ kan bruges næsten overalt
✓ præsenterer:
    Kataloger
    Brochurer
    Flyers
    Infobrochurer
✓ i forskellige størrelser
✓ forskellige fylddybder
✓ med individuelt tryk
✓ individuel produktion ved forespørgsel

Attraktiv udstilling med brochurereoler til A4

Det mest almindelige format til brochurer, kataloger og infoark er A4 formatet. Derfor finder du forskellige artikler i vores webshop, som du kan fylde med dine tryksager i A4 format. Reolerne byder på nok plads til at stille flere eksemplarer op på række bag hinanden.

Ved valg af en brochurereol til dit POS, kan du vælge mellem forskellige størrelser og materialer. Vælg en model af metal eller med ekstra akrylelementer. Hvor mange brochurer ønsker du at præsentere ved siden af hinanden?

Brochurereolerne har plads til præsentation af op til 16 forskellige objekter på samme tid. Præsentationen foregår til dels side om side, samt i forskellige hyldeniveauer. Vi leverer modeller med op til 5 individuelle hylder.

Vælg selv hvordan du ønsker at præsentere dit sortiment og din virksomhed. Ønsker du at præsentere dine brochurer mere kompakt i én højde eller i forskellige niveauer? Hvor mange brochurer skal udstilles ved siden af hinanden? Med en intelligent placering på hylden, kan du kontrollere kundernes og de besøgendes opmærksomhed i et vist omfang.
 

Anvendelsesområder for brochurereoler

Med en brochurereol er du ikke kun godt udrustet i den stationære butik, men også på messer. Giv messebesøgende et omfattende indblik i din virksomheds ydelsesspektrum med tiltalende brochurer. Byd kunderne i din butik på aktuelle tilbud og trends ved hjælp af brochurer og kataloger.

Uanset inden for hvilket anvendelsesområde, med en passende brochurereol præsenteres dine printmedier altid bedst muligt. Dermed kan du ikke kun byde kunderne på en brochure, men også tiltrække potentielle og nye kunder til din virksomhed.

Brochurereolernes enkle og attraktive udseende skaber opmærksomhed på dine brochurer og din virksomhed på afstand. Dermed bliver potentielle købere lokket til at se nærmere på dine printmedier og tjenester. På denne måde bidrager en brochurereol positivt til salgsfremstød.

Reolernes opmærksomhedsskabende effekt er gavnlig i forskellige brancher og på forskellige anvendelseslokationer. Placér produktkataloger, rejsebrochurer, brochurer eller infoark på hylderne. Udstyret med hjul er brochurereolen altid der, hvor du har behov for den.

De forskellige reoltyper kan både anvendes stationært og mobilt. Brochurereolernes salgsfremmende effekt kan anvendes i mange brancher og områder. Udstil dine brochurer i brochurereolen på en tiltalende og salgsfremmende måde.

Find den rette brochurereol til dit Point of Sale

Ønsker du ikke kun at vælge nogle få brochurer, men vil udstille hele dit sortiment af produkter og ydelser? Med en brochurereol behøver du ikke at begrænse dig til få eksemplarer. Opstil en stor mængde af forskellige A4 brochurer med de forskellige hylder.

Drag fordel af den attraktive præsentation i den optimale betragtningsvinkel. Dermed vil de tiltalende omslag tiltrække opmærksomhed helt af sig selv. Den enkle reol sætter brochurerne tydeligt i fokus og passer ind i enhver indretning. Den kan bruges på lang sigt som en del af butiks- eller messeudstyret.

Et ekstra topskilt byder på muligheden for at skabe en yderligere brandingeffekt. Placer dit logo, et budskab eller et slogan på topskiltet. Dermed er din brochurereol tilpasset individuelt til dig og er udformet i din virksomheds coorporate design.

Find den rette brochurereol til brochurepræsentation til dit Point of Sale. Udstil dit brochureudvalg for at fremme salget og gøre kunderne opmærksomme på tilbud, produktnyheder eller events. Kontakt os for detaljeret rådgivning om brochurereoler.
luk menu
Gå til top