Her kan du betale med EAN-nummer

Præsenter dine kataloger og brochurer på en tiltalende måde i en af ​​vores katalogstandere. Standerne har forskellige fylddybder, og kan både anvendes stationært og mobilt. Find den rigtige katalogstander til dine kataloger her.
Luk
Anvend filter

Forskellige displays til dine kataloger

Med passende displays kan du sætte dine kataloger eller andre trykte medier i rampelyset. Præsentér medierne i en optimal læsevinkel, så besøgende og gæster bliver inspirerede til at se nærmere på kataloget eller endda tage det med sig. Det rigtige katalogdisplay giver dine produkter den nødvendige opmærksomhed.

Placér kataloger i A4 format i katalogstandene. Afhængig af katalogets størrelse og dybde af displayet, er der plads til et forskelligt antal kataloger. Det er nemt og ukompliceret at indsætte dine tryksager, endda fra bagsiden. 

Displayene præsenterer dine kataloger professionelt på forskellige lokationer. Kataloger er en populær og central komponent i offline marketing. Virksomheder i forskellige brancher er på nuværende tidspunkt, stadig afhængige af katalogannoncering og med god grund.

Kataloger er stadig populære hos kunderne i dag, med muligheden for at bladre igennem og få et uddrag af produktsortimentet. Både i B2B og B2C sektoren bruges de ofte til at finde nye investeringer. Derfor er kataloger stadig, et populært middel til reklame og annoncering.

Opstil reklamekataloger ved alle din virksomheds optrædener eller i selve virksomheden. En katalogstander kan skabe opmærksomhed om dine kataloger, som blikfang i receptionen. Afhængigt af modellen kan man endda vise forskellige udgaver eller specialkataloger. Placeringen i ind- eller udgangen inviterer til at tage kataloget med sig i forbifarten.

Afhængigt af katalogstanderens model, kan den også bruges til mobil brug. Vores mobile displaus er nemme at opbevare og transportere. Dermed kan de let flyttes fra et sted til et andet.  

En smukt udformet katalogdispenser kan visuelt forbedre din messestand og fremvise dine kataloger på en særlig måde. Katalogernes omslag er tydeligt synlige for alle forbipasserende. De attraktive omslag tiltrækker yderligere opmærksomhed. Brug vores katalogdispensere til at henlede kunders og interesseredes opmærksomhed på dine kataloger.

Anvendelsesområder for katalogstandere:

 • Messer & Events
 • Udstillinger
 • Receptionsområder
 • Butikker
 • Festivaler
 • Produktpræsentationer
 • Åbent hus

Anvendelsesområder for katalogstandere:

 • Messer & Events
 • Udstillinger
 • Receptionsområder
 • Butikker
 • Festivaler
 • Produktpræsentationer
 • Åbent hus

Katalogstander: iøjnefaldende på messer og events

Sammenlignet med den simple udstilling af kataloger, er katalogstandere et professionelt alternativ af høj kvalitet. Inde i standerne er de enkelte eksemplarer perfekt arrangeret og sikrer et ensartet udseende. Desuden er omslaget og bagsiden af ​​katalogerne præsenteret på en tydeligt synlig måde.

Når du har valgt det rigtige display, kan du vælge mellem forskellige katalogdispensere. Vælg det display, der passer bedst til din lokation og viser dine kataloger på de bedst mulige måde. Oplev de forskellige modeller i vores webshop.

Ønsker du at bruge gulvdisplayet stationært eller mobilt? Vælg mellem forskellige materialer og konstruktioner. Hvis der ønskes mere mobilitet, bør man vælge en let manøvrerbar model med en kompakt bundramme.

Ud over er stort antal af ​aluminiumsdisplays, har vi også et udvalg af displays af metal og stål. Vælg en smukt designet model med med den nødvendige stabilitet til din lokation.

Ønsker du kun at vise ét katalog eller flere på én gang? Vil du fremhæve et bestemt katalog eller vise flere produktkataloger på samme tid? Gulvstandere med flere rum, er ideelle til præsentation af flere udskriftsmedier på samme tid og tæt på hinanden.

Vælg rækkefølgen og placeringen af de forskellige medier i displayet. Med denne type katalogdispenser fjernes katalogerne normalt fra den ene side. Andre modeller er frit tilgængelige fra alle sider og kan derfor placeres hvor som helst i rummet.

En lang række af vores produkter giver dig mulighed for, at fremvise kataloger i den optimale synsvinkel. Denne vinkel byder på det ideelle udsyn til omslaget på dit udskriftsmedie. I forlængelse af denne præsentation har vi et katalogdisplay med en skrivebordshylde, hvor kataloget kan lægges ud på hylden og interesserede kan bladre i det.

Kunder sætter pris på at kunne tage kataloget ud af standeren op en rygvenlig måde. En lang række af katalogdispenserne præsenterer katalogerne i øjenhøjde og muliggør udtagning i en optimal højde. En lav beholdning kan påvirke denne plukkehøjde.

Et katalogdisplay med en variabel hylde, forhindrer denne effekt. Hylden tilpasser sig individuelt til antallet af kataloger. Dermed sikres en komfortabel og ergonomisk udtagningshøjde.

Har du specielle ideer til din katalogdispenser? Vi producerer ikke kun displays i individuelle mål, men kan også tilbyde eksklusiv efterbehandling. Få dit logo trykt på dine katalogdisplays eller vælg en pulverlakering i din firmafarver.

Vi hjælper dig gerne med valg og design af din katalogstander. Find det rigtige display til din virksomhed!
luk menu

Vis produkter
Gå til top