Luk
Filtrer & sorter

Forskellige displays til dine kataloger

Med passende displays kan du sætte dine kataloger eller andre printmedier i rampelyset. Som regel præsenteres medierne i en optimal læsevinkel, så besøgende og gæster bliver inspirerede til at se nærmere på kataloget eller endda tage det med sig. Det rigtige katalogdisplay giver dine produkter det nødvendige rampelys.

Placér kataloger i A4 format i katalogstativerne. Afhængig af katalogets størrelse og fylddybde er der plads til et forskelligt antal af kataloger i katalogdisplayet. Det er nemt og ukompliceret at indsætte dine tryksager, endda fra bagsiden. 

Displayene præsenterer dine kataloger professionelt på forskellige anvendelseslokationer. Kataloger er en populær og central del af offline marketing. Virksomheder i forskellige brancher er stadig afhængige af katalogreklame og med god grund.

Kunderne kan stadig godt lide bladrekataloger med et uddrag af produktsortimentet. Både i B2B og B2C sektoren bruges de ofte til at finde nye investeringer. Derfor er kataloger stadig et populært middel til salgsfremstød.

Udstil dine reklamekataloger ved alle dine virksomhedsevents eller i selve filialen. Et katalogstativ gør dine kataloger til et blikfang i receptionsområdet. Afhængigt af modellen kan man endda vise forskellige udgaver eller specialkataloger. Placeringen i ind- eller udgange inviterer til at tage kataloget med sig, når man går forbi.

Afhængigt af type af katalogstander kan den også bruges til mobil brug. Vores mobile displays er nemme at opbevare og transportere. På denne måde kan de nemt flyttes fra et sted til et andet, og sørger for et attraktiv præsentation på farten.

En formskøn katalogdispenser kan visuelt forbedre din messestand og iscenesætte dine kataloger på en speciel måde. Katalogernes omslag er tydeligt synlige for forbipassende. De attraktive omslag tiltrækker yderligere opmærksomhed med placering i den optimale synsvinkel. Brug vores katalogdispensere til at henlede kunders og interesseredes opmærksomhed på dine kataloger.

Anvendelsesområder for katalogdispensere:

  • Messer & Events
  • Udstillinger
  • Receptionsområder
  • Butikker
  • Handelsmarkeder
  • Produktpræsentationer
  • Åbent hus

Katalogstandere: Blikfang på messer og events

Sammenlignet med den simple udstilling af kataloger, er katalogstandere et professionelt alternativ af høj kvalitet. Inde i displayene er de enkelte eksemplarer perfekt arrangeret og sørger for et ensartet udseende. Katalogernes omslag og bagside præsenteres desuden på en tydeligt synlig måde.

Når du skal vælge det rette display, kan du vælge mellem forskellige katalogdispensere. Vælg det display, der passer bedst til din lokation og viser dine kataloger på de bedst mulige måde. Gå på opdagelse i de forskellige modeller i vores webshop.

Ønsker du at anvende gulvdisplayet stationært eller mobilt? Vælg mellem forskellige materialer og konstruktioner. Ønskes der større mobilitet, bør man vælge en let flytbar model med et kompakt grundstel.

Ud over er stort antal af ​aluminiumsdisplays, har vi også artikler af metal eller stål. Vælg en formskøn model med den nødvendige stabilitet til dit anvendelsessted.

Ønsker du kun at vise ét katalog eller flere på én gang? Vil du fremhæve et katalog i særdeleshed eller vise flere produktkataloger på samme tid? Gulvstativer med flere rum er ideelle til præsentation af flere tryksager på samme tid og i umiddelbar nærhed af  hinanden.

Vælg individuelt rækkefølgen og placeringen af de forskellige medier i displayet. Med denne type af katalogdispenser fjernes katalogerne normalt fra den ene side. Med andre modeller er de frit tilgængelige fra alle sider og kan derfor placeres hvor som helst i lokalet.

En lang række af vores produkter giver dig mulighed for, at fremvise kataloger i den optimale synsvinkel. Denne vinkel byder på et ideelt udsyn til omslaget på dit udskriftsmedie. En udvidelse af denne præsentation, er et katalogdisplay med en skrivebordshylde. Kataloget kan lægges ud på hylden og bladres igennem af interesserede personer.

Kunderne sætter pris på at kunne tage kataloget ud på en måde, der er skånsom for ryggen. En stort antal af katalogdispensere præsenterer katalogerne i øjenhøjde og muliggør udtagning i en optimal grebshøjde. En lav katalogbeholdning kan påvirke denne gribehøjde.

Et katalogdisplay med en variabel hylde forhindrer denne effekt. Hylden tilpasser sig individuelt til antallet af kataloger. På denne måde sikres en komfortabel og ergonomisk udtagningshøjde.

Har du specielle ideer til din katalogdispenser? Vi producerer ikke kun displays i individuelle mål, men kan også tilbyde eksklusiv efterbehandling. Få dit logo trykt på dine katalogdisplays eller vælg en pulverlakering i din virksomhedsfarver.

Vi hjælper dig gerne med udvalg og design af dit katalogdisplay. Find det rigtige display til din virksomhed!
luk menu
Gå til top