• hurtig at på- og afmontere
  • værktøjsfri montering
  • kan anvendes individuelt
  • mulighed for moderne og iøjnefaldende design
  • kan til enhver til udvides
  • holdbare messegulve til din virksomhedspræsentation

Messegulve fuldender præsentationen af din virksomhed til den næste messe. Vælg et af vores gulve, måske endda et med tryk. Find det rigtige produkt til din messestand!
Luk
Filtrer & sorter

Høj belastningskapacitet

Med mulighed for individuelt digitaltryk

Kan lægges på små og store flader

Brugbar over en længere periode

Det optimale grundlag til din næste messe

Er du på udkig efter det optimale grundlag til din messestand? Et messegulv opfylder ikke kun sit funktionelle formål. Den skal også afrunde præsentationen på en stemningsfuld måde. Når alt kommer til alt, påvirker præsentationen indirekte indtrykket af din virksomhed.

Det første indtryk skal naturligvis være positivt og professionelt. Derfor bruger virksomheder forskellige typer af messegulve. De gulve som ofte anvendes er tekstil belagte gulve, vinylgulve, kunstgræs eller endda PVC fotogulve med tryk. De fleste messer kræver, at din messegulv er flammehæmmende og certificeret.

Der er også et par andre faktorer som er afgørende, når du vælger gulvbelægning. Det skal transporteres kompakt og gulvet skal være hurtigt og nemt at montere. Den skal indbyde de besøgende til at blive på standen og passe ind i standens overordnede udseende. Især hvis du ønsker at bruge gulvet oftere, er det også afgørende hvor robust det her.

Messegulve med tryk - Gulvreklame til messen

Med et trykt messegulv sørger du for et ægte blikfang på den næste messe. Vi tilbyder gulve, som du kan få trykt individuelt. Det kan være et foto eller et print med småsten eller brosten. Ud over de motiver, der allerede kan vælges i vores webshop, er der altid mulighed for en separat produktion.

Gulvbelægningen er trykt vha. digitaltryk. Du kan nemt sende os dine trykdata i henhold til din aftale med din kontaktperson fra VKF Renzel. Før din ordre bliver trykt, kontrollerer vi trykdataene omkostningsfrit. Dermed sikrer vi et optimalt resultat for de trykte messegulve.

Har du ikke mulighed for at producere dine trykdata selv? Vælg grafisk service til oprettelse af trykfiler. Filerne vil derefter blive oprettet af en af vores eksperter i overensstemmelse med dine idéer og tekniske specifikationer.

Messegulv er hurtigt og nemt at pålægge

Messegulve - hurtigt og nemt at påføre

Tidsfaktoren er naturligvis afgørende for din som udstiller eller messeopbygger. Konstruktionen skal naturligvis udføres så hurtigt som muligt inden for den begrænsede tid, der er til rådighed. Dette afspejler sig også i påføringen af messegulvet. Det er derfor afgørende, at transporten til arrangementet og til standpladsen kan foregå nemt og så kompakt som muligt.

Når du er ankommet til standen og er begyndt at opstille, er det vigtigt at det foregår nemt og hurtigt. Vores gulvbelægninger kan nemt lægges på små og store områder. Det giver dig mulighed for at spare vigtig tid til at opbygning af udstillinger, displays eller instruere standpersonalet.
Konfigurator_EasyCubes_DK_V2_2022


Vi støtter dig i din planlægning

Er du ikke sikker på hvilke komponenter du har brug for til din konstruktion eller mister du overblikket i planlægningen? Med vores konfigurator har du nu mulighed for at designe og planlægge din varepræsentation med EasyCubes. Sammensæt alle de tilgængelig EasyCubes elementer som du ønsker. Vi hjælper dig også gerne personligt med planlægningen af varepræsentationssystemet, bare kontakt os!

Konfigurer nu »

Afrund din messestand på en stemningsfuld måde

Et messegulv giver den rette overflade til din messe. Den vil blive bemærket af et stort antal af besøgende, kunder og leverandører på messedage. Med en professionel præsetation af din virksomhed, som også afspejler sig i messegulvet, sikrer du et varigt indtryk. Sørg for et varigt indtryk ved anvendelse af et specielt trykt messegulv.

Med vores trykbare gulve skabes en ekstra præsentations- eller reklameflade på din messestand. Brug det til forskellige formål. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette gulvbelægning. Ring blot til os eller kontakt os via vores kontaktformular.
luk menu
Gå til top