Infostander "Mægler II" 20-rum

Varenummer: 50.0087.4
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • multi-plakatstander i aluminium og akryl
  • optimal til ejendomsmæglere, bilforhandlere, banker, osv.
  • nem udskiftning af tryksager
  • med 20 lommer af glasklart akryl
  • til plakater i A4 højformat
  • kan fra 1 stk. også leveres i andre mål, andre plakatformater og/eller med brochure rum
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Det optimale display til ejendomsmæglere, banker, bilforhandler eller virksomheder, der ønsker at præsentere mange tilbud på samme tid. Med vores Info-stander "Makler II" er dette muligt. Desuden kan faktuelle oplysninger også formidles på denne måde på en tiltalende måde.

Bundrammen af høj kvalitet, der er fremstillet af sølv-anodiserede 20 x 30 mm firkantede aluminiumsprofiler, giver dette plakatstativ den nødvendige stabilitet. Præsentationen af tilbuddene sker ved hjælp af de 20 krystalklare akryllommer, som hænger direkte over de runde stænger, der er integreret i understellet.
Du kan til enhver tid bestemme, hvilke oplysninger og tilbud du vil præsentere kunden for. For at udskifte tilbuddene skal enten de tilsvarende lommer hentes ud, eller tilbuddene udskiftes direkte på stativet, hvilket altid sikrer en hurtig og ukompliceret udskiftning af de indsatte tryksager. Ved at placere informationsdisplayet i rummet skaber du også et blikfang, der tiltrækker opmærksomhed.

Denne informationsstand udmærker sig især ved sin mangfoldighed. Som producent kan vi udvide eller ændre standene efter dine ønsker, f.eks. ombygning til en hængende version, udvidelse med ekstra plakatlommer, med brochurerum, med et topskilt osv. Det er også muligt at producere i forskellige indstiksformater. Kontakt os venligst!

Reservedele

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top