Infrarød strålevarmer "Fraro" til vægmontering

Varenummer: 75.0008.2
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • infrarød strålevarmer til behagelig varme
  • sørger for varme med kortbølgede infrarøde stråler
  • velegnet til inden- eller udendørs områder
  • inkl. beslag til vægmontering
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Den infrarøde strålevarmer "Fraro" sørger for en behagelig varme på inden- og udendørs områder. Vil du skabe en behagelig atmosfære med hyggelig varme? Vores elektriske strålevarmere har et strømforbrug på 2000 watt. Det mørkerøde rør giver ikke kun et behageligt lys, men sørger også for varme på brugsstedet.
Infrarød terrassevarmer til ophæng på væg på stativ
Med strålevarmeren kan du udstyre dine inden- og udendørs områder perfekt. Forlæng dine gæsters og besøgendes ophold ved at skabe en varm og hyggelig atmosfære, især i den kølige årstid. Fastgør strålevarmeren på væggen eller brug det stabile trebens-stativ. Du kan dermed tilpasse placeringen nøjagtigt til din lokation, din terrasse eller dit udendørs område.

Vores elektriske strålevarmer til vægmontering kræver kun lidt vedligeholdelse. Når stikket og kablet er tilsluttet, opvarmer de kortbølgede infrarøde stråler de områder eller personer, som rammes. Med en ekstra fjernbetjening kan du tænde eller slukke for den infrarøde strålevarmer på afstand. En signallampe på varmelegemet viser tydeligt, om enheden er tændt.

Den elektriske strålevarmer fås med et 1,8 m kabel og et sikkerhedsstik. Kabinettet af aluminium med sort/sølv design er nemt at montere på væggen. Det nødvendige beslag er inkluderet i leveringen. Strømkablet på bagsiden, kan gemmes væk bag strålevarmeren, så det er ude af syne.
Den infrarøde strålevarmer til vægmontering forsyner dit inden- og udendørs område med en pålidelig og ydelsesstærk, hyggelig varme. Ved ophæng af strålevarmeren på væg varmer den gæster, kunder eller besøgende behageligt ovenfra. Det alment forståelige advarselsskilt i overensstemmelse med DIN ISO 7010 advarer mod at røre ved den infrarøde strålevarmer.

Vælg den infrarøde strålevarmer som klassisk vægmontering eller i kombination med det matchende trebens-stativ. Opvarm dit udendørs område for at øge den tid gæster og kunders tilbringer i din restaurant. Det kan være i det udendørs serveringsområde, ved events eller i køer foran butikker. Brug strålevarmere for at revitalisere dit udendørs område i den kolde tid!

Video

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top