Terrassevarmere med gas eller el kan bruges fleksibelt og opvarmer dine kunder, gæster og medarbejdere i det udendørs område. Især i kolde temperaturer giver de en behagelig varme, som gør at man bliver længere.
Luk
Filtrer & sorter

Opvarmning med terrassevarmere både inden- og udendørs

Når temperaturen falder, falder antallet af besøgende også. Der er ikke længere mulighed for at sidde på terrassen. Det er ubehageligt at stå i kø i lang tid eller at opholde sig udenfor. Derfor reduceret opholdet, og kapaciteten udendørs udnyttes ikke længere i samme omfang.

Der mangler som regel varme og velbefindende, som gør det attraktivt for kunderne at opholde sig udenfor. Det er her, at terrassevarmere kommer ind i billedet. De byder på en behagelig varme både inden- og udendørs, og er desuden nemme og alsidige at anvende. En ideel hjælp til at skabe mere liv i dit udendørs område.

Opvarm forskellige områder hurtigt og effektivt med en fritstående terrassevarmer eller kompakt loftsvarmer. Som gør det muligt at forlænge sommersæsonen. Modstå kølige temperaturer med behagelig varme og udnyt fortsat dit udendørs område på trods af kulden.

Vælg mellem terrassevarmere med gas eller elektricitet, for at garanterer en behagelig varme til dine kunder. Terrassevarmerne monteres typisk på væg eller i loft, eller som fritstående model. Vælg den rigtige model til dit udendørs område.

Oplev en elektrisk terrassevarmer med fjernbetjening

Med elektriske terrassevarmere kan du opvarme dit udendørs område ved kølige temperaturer. De infrarøde terrassevarmere skaber en behagelig varme pga. deres kortbølgede infrarøde stråler. Det kan mærkes med det samme og anvendes specifikt på anvendelsesstedet. Med de forskellige fordele kan artiklerne anvendes både inden- og udendørs.

Det er komplet lydløse og lugtfrie, og fungerer pålideligt i din virksomhed. Dine kunder opvarmes hurtigt i løbet af kort tid. Den kompakte størrelse gør det også muligt at montere dem i loft, på væg eller på borde. Derfor er de også meget populære i den private sektor til opvarmning af terrasser.

De kan desuden opsættes med få trin. Som gør det muligt at reagere hurtigt på vejrforhold og antallet af besøgende uden at "forvarme". Med det høje antal af driftstimer kræver enhederne kun lidt vedligeholdelse. En fjernbetjening medfølger for betjening på afstand.

Disse terrassevarmere er opbygget af et varmebestandigt kabinet og et infrarødt varmerør, og fås i forskellige størrelser. Varmerøret har typisk en rødlig eller orange farve og er afskærmet af et gitter. Ved mørk stråling absorberes lyset fra varmerørene af paneler.
 

Terrassevarmere til:

Gastronomi & turisme

Udendørs venteområder og arbejdspladser

Messer & Events

Infrarød varmekilde vs. varmekilde af gas

Mens et infrarødt varmeapparat kan anvendes fleksibelt, er brugen af terrassevarmere med gas begrænset til udendørs områder. Her sørger varmeapparater med gas for opvarmning af store områder og kan også placeres fleksibelt. Ved at placere gasflsaken i varmeapparatet bliver mobilitet muligt i højere grad.

Pga. af den nødvendige strømforsyning kan elektriske varmeenheder ikke opstilles frit. Hvis der dog er en stikkontakt til rådighed, kan den bruges overalt. Brug flere enheder til store områder for at sikre tilstrækkelig varmeforsyning.

Generelt set er terrassevarmere med gas dog desværre ikke lige så miljøvenlige, og i nogle byer er brugen af disse endda forbudt. Beregn den mest rentable type, på baggrund af det område som skal opvarmes og det forventede forbrug. Tag hensyn til el- og gaspriser og apparatets ydeevne. 

Vælg en miljøvenlig infrarød terrassevarmer eller en ydelsesstærk terrassevarmer med gas. Begge typer af terrassevarmere opvarmer pålideligt, sikkert og effektivt. Sammenlign de forskellige modeller i vores sortiment, og find en passende enhed!
 

Anvend som ophæng eller fritstående terrassevarmer

I vores webshop finder du et udvalg af varmeapparater til forskellige anvendelser og med forskellige typer af montering. Afhængigt af modellen kan apparaterne bruges i loft, på væg eller som fritstående model. De fritstående enheder med hjul eller som kan foldes sammen giver mulighed for mobil anvendelse. Det medfølgende monteringsmateriale gør det nemmere at montere på væg og i loft.

Vores modeller som drives med gas, kan bruges som terrassevarmere. Den nødvendige gasflaske opbevaring i bunden og er altid tilgængelig. Derfor er terrassevarmere med gas altid mobile og kan opstilles frit.

Som en fritstående enhed er de hurtige at placere og kan flyttes igen og igen. På denne måde tilpasses enheden til lokationen, brugen og efterspørgslen.

Elektriske terrassevarmere kræver forbindelse til strøm, for at kunne anvendes. Med deres kompakte størrelse, er disse terrassevarmere nemme at montere i loft eller på væg. En kombination med ekstra stander er også muligt. DE TÜV godkendte terrassevarmere garanterer sikkerhed, som også omfatter pålideligheden af det medfølgende monteringsmateriale.
r7500082-02

Terrassevarmer med stativ


infrarot-heizstrahler-fuer-promotionzelt-82.0111.1-3

Terrassevarmer til montering i loft


Terrassevarmer til restaurationsbranchen, til events og co.

Anvendelsen af varmeapparater er ikke begrænset og er populært i forskellige brancher. I det udendørs område anvendes gas og elektriske apparater. Sørg for tilstrækkelig ventilation indendørs, pga. manglen på frisk luft. 

Som regel anvendes terrassevarmere dog hovedsageligt udendørs. De er placeret mellem barbordene eller ved indgangen til barer og restauranter. De er tilstede ved offentlige arrangementer og til kommercielle festivaller. De er også kendt for deres anvendelse på julemarkeder og andre udendørs arrangementer.

Med de forskellige artikler, er det muligt at arbejde udendørs. Især når temperaturen er kølig, er folk ofte tilbageholdende med at opholde sig udendørs i længere periode. Men en restaurant med et hyggeligt og opvarmet udendørs område, skiller sig tydeligvis ud fra konkurrenter og er foretrukket af kunder.

Dette og mange andre eksemplar understreger den centrale betydning af varmeapparater for successen af virksomheden. De gør det muligt at skille dig ud fra konkurrenterne og skabe en fast kundekreds, selv om vinteren. Aflast dit indendørs område med dekorative og praktiske varmeapparater.

Det rigtige varmeapparat med gas eller el til din virksomhed

Uanset om der er tale om terrassevarmere med gas eller el, er merværdien for din virksomhed ubestridelig. Brug udendørsarealerne over længere tid, tiltræk besøgende og forlæng gæsters og kunders ophold. Det har ikke kun en positiv effekt på din omsætning, men også på dit image og din kundeloyalotet.

Sæt apparatet op eller fastgør det sikkert på anvendelsesstedet. Tilslut til strøm eller gas, og du er klar med behagelig varme. Nyd godt af den behagelige atmosfære, som har en positiv effekt på kunder og medarbejdere. Drag fordel af terrassevarmere til restaurationsbranchen, til telte, events og meget mere.

Vælg en terrassevarmer med gas eller elektricitet, og sæt den elegant op ti det område som den skal anvendes. Vores smukt designede produkter passer dekorativt ind i indretningen og dekorationer udendørs. Som resulterer i et stemningsfuldt, tiltalende og behageligt varmt udendørs område. Vælg en passende model til dit anvendelsesformål.

Vi står gerne til rådighed med at finde det rette valg. Med vores mange års erfaring kan vi byde på professionel rådgivning. Kontakt for at få mere viden om vores terrassevarmere.
luk menu
Gå til top