Advarselsskilte benyttes til at angive farer i henhold til DIN ISO 7010 standard. De gule skilte med sort kant fås i forskellige materialer. Advar om elektrisk spænding, varme overflader og andre potentielle risici. Ud over nedenstående udvalg, kan vi med kort varsel skaffe andre varianter af advarselsskilte efter behov og anvendelse.
Luk
Filtrer & sorter


 

Advarselsskilte for sikkerhed i din virksomhed

Advarselsskilte er uundværligt tilbehør til anvendelse som sikkerhedsudstyr i din virksomhed. Skiltene angiver tydeligt farekilderne. De er fastgjort til døre, vinduer, udstyr eller installationer. Piktogrammet er tydeligt synligt og informerer om mulige farer.

De standardiserede advarselsskilte er defineret ved et gult skilt med sort ramme. De har form som en ligebenet trekant. Det sorte piktogram er placeret i midten af dette område. Skiltenes udseende sikrer at de er let forståelige og maksimal opmærksomhed.

Anvend skiltene til at gøre medarbejdere, kunder eller besøgende opmærksomme på potentielle risici. På denne måde er det i dine hænder, at reducere risikoen for ulykker eller skader. Det er meget nemt at anvende skiltene.

Du skal blot klæbe skiltet fast som en folie på den pågældende overflade. Som aluminiumsskilt fastgøres det på væggen via stolper eller med monteringsmateriale. Her kan du vælge mellem kæder, kabelsystemer eller fritstående display. Vælg en central placering og fastgør den til væggen, loftet eller andre genstande.

Skiltning efter DIN standarder

Ved udpegning af farer er det nødvendigt med en direkte og utvetydig opfattelse. Signalfarver, piktogrammer og andre grafiske elementer kan anvendes til at tiltrække opmærksomhed. Desuden er der valgt en ensartet standard for udformningen af skiltet.

Der er visse standarder for forbudsskilte, advarselsskilte og flugtvejsskilte. Det betyder, at tegnene altid ser ens ud. Uanset hvilken virksomhed eller hvilken bygning du befinder dig i, skal det pågældende skilte overholde standarden. Corporate design eller andre stilistiske elementer må ikke distrahere fra budskabet.

Desuden er de forskellige tegn internationalt forståelige. Lige fra "Rygning forbudt" skiltet til brandsikringsskiltet - designet er standardiseret. Vælg mellem forskellige motiver og tegn i henhold til standarder. Anvend skiltene til at gøre opmærksomhed på farer og risici i overensstemmelse med reglerne.
gehoerschutz-benutzen-10838-1

Standard påbudsskilte

Anvend kommandotegn til at tilskynde til specifikke handlinger. Normalt er disse anbefalinger for at undgå ulykker. Et hvidt piktogram repræsenterer anmodningen på et blåt område.

keine-offene-flamme-feuer-und-rauchen-verboten-10831-1

Standard forbudsskilte

De forhindrer uønsket eller ulovlig adfærd. Den tydelige røde cirkel med overstregning gør skiltene genkendelige på afstand. Handlingen er repræsenteret ved et sort, karakteristisk piktogram.

warnung-vor-elektrischer-spannung-10834-1

Standard advarselsskilte

Med et advarselsskilt angiver du potentielle farer eller forhindringer. De trekantede advarselsskilte er udformet i sort og gul. Et centralt placeret piktogram sikrer en klar genkendelse af den potentielle fare.

Skilte af forskellige materialer

De hænger på vægge, i trappeopgange, på hegn, maskiner og mange andre steder. Virksomheder, offentlige institutioner eller byggepladser bruger disse skilte til at gøre opmærksom på risici på en transparant måde. Mulige forhindringer og farer opfattes på denne måde. Placeringen og størrelsen af advarselsskiltet spiller naturligvis en central rolle.

Advarselssymbolerne anvendes bl.a. på arbejdspladser. Her kan du informere dine medarbejdere om situationen, forhindringer eller farer. De kan således tilpasse deres adfærd og arbejde videre på den bedst mulige måde. Undgå unødige risici ved tidlig, omfattende og tydelig skiltning.

Du kan ikke kun vælge mellem de motiver, der er vist ovenfor, men også mellem mange andre motiver. Du kan få advarselssymbolet som et aluminiumsskilt eller med selvklæbende folie. Du kan tilpasse materialet til dit anvendelsesområde. Beslut dig for en klassisk skiltemontering med aluminium eller fastklæbning af advarselssymbolet med folie. 
 

Advarselsskilte til indendørs og udendørs brug

Markér farlige områder indendørs og udendørs. Undgå lette og langvarige farer i henhold til forordning ASR A1.3 og standard DIN EN ISO 7010. Skiltene er meget udbredte i anvendelse, men farer kan også sagtens vurderes umiddelbart uden forudgående kendskab. Brug vores udvalg af advarselssymboler til at gøre opmærksom på farer i eller omkring din virksomhed.

Anvend generelle advarselsskilte og specifikke faresymboler fra vores sortiment. Prioritér medarbejders, forretningspartnere og kunders sundhed og velvære ved at gøre opmærksomhed på farezoner. Vores advarselsskilte øger sikkerheden og er desuden hurtige at opsætte.

Vælg et af advarselsskiltene i vores webshop. Kan du ikke finde det rigtige symbol? Kontakt os gerne for specielle forespørgsler!
luk menu
Gå til top