I sammenligning med konventionelle aluminiumsrammer, oplyser LED klikrammer dit reklameindhold på en professionel måde. De præsenterer dit indhold i forskellige DIN formater på en iøjnefaldende og tiltalende måde. De sølvanodiserede udskiftningsrammer muliggør en hurtig og nem udskiftning af opslag. Oplev de mange fordele ved LED lysrammer!
Luk
Filtrer & sorter

Klikrammer møder belysning

Aluminiumsrammer er en af de mest populære rammesystemer. De er vejer ingenting og har adskillige monterings- og præsentationsmuligheder. Disse egenskaber kommer virksomheder til fordel i forskellige brancher. I kombination med LED moduler får de sølvanodiserede rammer en stor opmærksomhed.

Ligesom de ubelyste rammer imponerer modellerne med belysning også med deres funktioner. De fås i forskellige udgaver og varianter, der kan tilpasses til det respektive anvendelsessted. De fås bl.a. som enkeltsidet, flersidet eller vandafvisende udgaver. Yderligere fås lysrammer også i forskellige størrelser.

Få artiklerne i de gængse DIN formater A0, A1, A2, A3 og A4. Vi har også et udvalg af andre størrelser og DIN formater. Vælg det rigtige indstiksformat til den tilsigtede anvendelse, og skab opmærksomhed for dig selv med lysrammer. Rammerne anvendes typisk i portræt- og landskabsformat.

Uden LED moduler kan klikrammerne bruges til en lang række anvendelser. Belysning åbner op for nye muligheder for anvendelse og brug af de almindeligt kendte rammer. De anvendes fleksibelt både inden- og udendørs, i offentlige og kulturelle institutioner, i butiksvinduer eller som velkomstskilt i indgangen. Her henleder de opmærksomheden på tilbud, menuer, programmer eller oplysninger.

Klikrammerne fastgøres til det respektive anvendelsessted på forskellige måder. De kan ophænges frit fra loftet eller fastgøres på væggen. Den optimale højde, som du ønsker at reklamere i, kan nemt justeres ved hjælp af fastgørelsen. Reklamér i optimal synshøjde, og byd dine kunder på dit budskab på en effektiv måde.

Hurtig udskiftning af indhold

Fås i mange størrelser

Høj opfattelse hos kunderne

Reklame med lyseffekt

Reklame med lys giver ofte en bedre opfattelse og dermed en bedre effekt hos kunderne. Kraftige LED sikrer en jævn og optimal belysning af dit indhold. De forbipasserende opfatter disse trykte medier bedre end uoplyste medier, da lys har en særlig effekt på vores øjne.

Denne enkle effekt udnyttes i forbindelse med reklamelys. Denne reklame tiltrækker ikke kun opmærksomhed om dagen, men er også overbevisende i mørket. Dermed er din reklame synlig døgnet rundt og kan appellere til et større antal af potentielle kunder. Især i de mørke årstider, hvor det bliver tideligt mørkt, er denne funktion særlig værdifuld.

LED klikrammer er løsningen indenfor reklamelys. De indbyggede LED moduler sikrer en homogen belysning og høj effektivitet. Et akrylpanel foran LED'er understøtter den ensartede belysning. Foran dette er dit indstik, som igen er beskyttet mod ydre påvirkninger med en dækfolie.

Belysningen med LED'er har ikke kun lavt energiforbrug, men også lang levetid. Vi installerer LED'er med høj effektivitet, som du og dit reklamelys kan benytte over en længere periode. LED modulerne er normalt monteret i rammer og sætter din reklame perfekt i fokus. Dine klikrammer er forbundet til strøm med et kabel eller en strømskinne.

Plakatudskift på få sekunder

Reklamelys skal ikke kun være holdbare, men også kunne tilpasses og fornyes. Ligesom konventionelle klikrammer, kan indholdet i LED klikrammen udskiftes på meget kort tid. Nye indstik kan udskrives på ingen tid og kan også reklameres for direkte med klikrammer. Nye tilbud, kampagner eller priser kan derfor hurtigt og attraktivt præsenteres for kunden.

For at udskifte plakaterne indeni skal rammeprofilerne blot foldes ud. Det gamle indhold samt beskyttelsesfolien, skal fjernes og det nye indhold indsættes igen med beskyttelsesfolien. Selv store DIN formater kan nem udskiftes ved hjælp af denne teknik.

Så snart den nye plakat er indsat, gengives den i en lysende form. Dette tiltrækker straks flere interesserede parter og potentielle købere.

Sammenlignet med permanent trykte displays, banner eller lysrammer, er LED klikrammer en fleksibel form for reklamelys. Med købet af LED rammen forpligter du dig ikke kun til én type brug. De belyste indstik i det respektive standardiserede DIN format, henleder opmærksomheden på forskellige emner.

Fuldend den fleksible brug af artiklerne med et enkelt loftsophæng. Rammerne kan selvforklarende fastgøres på det respektive anvendelsessted. Den nemme fastgørelse gør det muligt at omhænge og/eller justere til enhver tid. Har du tidligere reklameret i et butiksvindue, kan du nu fastgøre rammen på væggen i nærheden af produktet.

Mens loftophæng især anvendes i butiksvinduer, kan LED klikrammerne anvendes på alle vægge. Her har du også mulighed for at placere en vandafvisende genstand på ydervæggen og dermed bruge reklamelys effektivt som udendørs reklame. Rammerne er fastgjort til væggen og kan fungere som en lyskilde i tæt proximitet til produktet.

Generelt er de oplyste LED rammer alsidige i anvendelse. Ikke kun på anvendelsesstedet, men også anvendelsesformen byder på mange muligheder for tilpasning.

Rammernes enkle udseende sikrer, at de passer ind i enhver butiksindretning. Aluminiumsprofilerne er normalt meget smalle. De står i baggrunden, men fokus er på din plakat.

Belyste rammer i landskabsformat

LED Klikramme i landskabsformat

LED klikramme i portrætformat

Lysramme som ophængt klikramme

LED klikrammer til din virksomhed

Vores udvalg af LED klikrammer giver enestående muligheder inden for salgsfremme. Som du allerede ved, har lysreklamer en særlig effekt på folk. Opfattelsen af oplyste genstande er normalt meget større end ved ikke-oplyste genstande. Belyste klikrammer giver denne udtryksfulde effekt med den håndtering og de fordele, der er forbundet med en klikramme.

De meget anvendte klikrammer er ikke kun nemme at håndtere, men fremhæver også indstik og indhold optimalt. De fås i alle DIN formater samt i specialstørrelser og er fremstillet af sølvanodiseret aluminium. Derfor er rammene holdbare og samtidig meget lette. En anden fordel ved disse rammer er det hurtige plakatskifte, som også kendetegner vores LED klikrammer.

I de tætte klemprofiler i de belyste rammer, bliver indholdet ikke kun præsenteret optimalt, det bliver også homogent belyst. Højtydende LED moduler sikrer en førsteklasses og bæredygtig belysning af dine indstik. Både de enkeltsidede og dobbeltsidede modeller har optimal lysstyrke til plakater og billboards.

Brug de vandafvisende modeller til udendørs brug, eller opdag vores klassikere til indendørs brug. LED klikrammer kan også bruges som attraktive vinduesdisplays, der kan omdesignes igen og igen. I butikker, på messer eller i indkøbscentre sørger belyste aluminiumsrammer for, at din information bliver bemærket af masserne. Placer menuer, programmer, kampagner eller vigtige oplysninger i de meningsfulde rammer.
luk menu
Gå til top