Med LED Lysrammer stråler din reklame i et nyt lys - på væggen eller i butiksvinduet.
Luk
Filtrer & sorter

Reklame i en lysende ramme

Lys har en vis effekt på det menneskelige øje. Den kraftfulde effekt gør reklamelys til et attraktivt valg, og flere og flere virksomheder benytter sig af dem. Oplyste reklamer tiltrækker sig opmærksomhed på lang afstand og kan også ses døgnet rundt. Disse fordele anvendes ikke kun til reklameformål, men kan bruges på mange forskellige måder.

Belyste rammer er en integreret del af reklamelys. Der er plads nok indeni til opslag, plakater og oplysninger i forskellige størrelser. I modsætning til konventionelle rammer byder LED'er på en professionel belysning af indholdet. De kraftige LED moduler sætter dit reklame i det rette lys.

Reklamer og info i forskellige størrelser og DIN formater, fås til til rammen som indstik eller slide-ins. Find LED lysrammer i formaterne A0, A3 og videre op til A0 i vores sortiment. Ud over de forskellige formater, fås de også i andre størrelser. Reklame i små eller store formater kan nemt realiseres med LED rammerne.

Lysrammen kan bruges som ophæng, på væggen, til bord og disk eller som fritstående version. Rammeelementerne hænges op på en strømskinne, og flere ophæng kan vises på samme tid. Ideel til at udnytte pladsen i butiksvinduer bedst muligt eller til at udstille forskellige ejendomme i butiksvinduet hos ejendomsmægleren.

Som klassisk vægreklame til en bred vifte af artikler. Med lysrammer kan du reklamere på væggen på en pladsbesparende måde og udnytte den frie plads optimalt! Samtidig byder de på en lyskilde af høj kvalitet.

Til smalle gangarealer og små områder, har vi også et udvalg af modeller til ophæng på væg. Plakatindstikket til artikler sparer plads og kan sørge for en  ukompliceret og nem anvendelse. 

Vælg et fritstående LED display! Som gulvdisplay, er den ideel til anvendelse i højt frekvente zoner. Den er placeret direkte i kundens synsfelt, hvilket yderligere understøttes af lyseffekten.

Kraftfulde LED moduler

Reklamér døgnet rundt

Professionel udstilling af indhold

Interessante vinduesdisplay, oplyste menutavler og meget mere

Lysende rammer anvendes på mange forskellige steder. Virksomheder nyder godt godt af den øgede opmærksomhed, som rammerne tiltrækker sig. Ophæng er oplyst efter en høj standard og sikrer en professionel præsentation af dine reklamer, opslag og plakater. LED modulerne oplyser jævnt de forskellige dele af indholdet i rammen. 

Den professionelle belysning sikrer, at dit indhold opfattes hurtigt og effektivt. Forbipasserende vil altid bemærke den oplyste ramme først, sammenlignet med en konventionel ramme uden lys. LED rammerne er derfor velegnede til at skille sig ud fra mængden af reklame og ophæng. Det er en god måde at skabe opmærksomhed for din virksomhed i fodgængerzoner.

Derfor anvendes lysrammer ofte i forbindelse med udformningen af butiksvinduer. Tiltræk opmærksomhed døgnet rundt - i vinduer af enhver størrelse - med reklamelys. Selv om natten eller på mørke dage sikrer du, at dine ophæng bliver bemærket. Den hurtige udveksling af indhold giver mulighed for konstant tilpasning og udskiftning af reklameindholder.

Lysrammer er effektive som salgsfremmende tiltag og LED artikler anvendes ofte til reklameformål. Reklamér for nye biograffilm, en særlig kosmetikserie eller præsentér dine plakater optimal med denne løsning. Samtidig giver artiklerne mulighed for at udstille oplysning eller specielle meddelser.

De forskellige rammer anvendes ofte som menutavler eller infotavler. Belysningen sikrer, at de vigtige ophæng kke bliver overset. Dette resulterer i en effektiv formidling af information til forbipasserende, besøgende og kunder.

Lad dig inspirere af de forskellige modeller i vores webshop. Find den perfekte ramme til dine reklameformål. I vores sortiment finder du forskellige typer af LED lysrammer til din virksomhed.
Lysramme som ophængt klikramme

Iøjnefaldende klikrammer med LED moduler

De sølvanodiserede klikrammer er meget velkendte og anvendes typisk med glæde. De foldbare rammer gør det nemt og hurtigt at udskifte plakater. Åbn de enkelte elementer i rammen ved udskiftning og luk derefter igen ved indsættelse af det nye indhold.

Med rammerne kan du placere reklamer og information på væggen eller som ophæng. Med den kraftige belysning af reklamemedier, træder den almindelige ramme i baggrunden og dit indstik er i fokus.

Oplyste magnetdisplays til dine opslag

Med hjælp af magnetdisplays kan systemet tages i brug på meget kort tid. Det rigtige udstyr sikrer hurtig og nem ophængning af magnetrammer. Magnetrammerne kan fastgøres til en strømskinne med et ophængssæt. Vælg et udtryksfuldt LED display til dine indsatser.

Dette praktiske system kan ikke kun bruges som hængende displays, men også som fritstående displays, vægrammer og hylder. LED modulerne i de forskellige displays byder på professionel belysning.
Magnetramme som flerrækket lysramme
Leuchtrahmen aus Acrylglas mit Einleger

LED akrylramme med ensartet belysning

Akrylrammer er eksklusive displays, med fleksibel anvendelse. De er ideelle til opsats på borde og diske. Akrylrammerne kan også placeres på væggen. Indholder indsættes i siden af reklamerammen via en glideenhed eller kan indsættes ved at fjerne hætten.

Disse rammer er særligt flade, sammenlignet med klikrammer. Dette forstærker det eksklusive udseende, og skaber en unik effekt med belysningen med den transparente ramme. Vælg mellem en lang række forskellige formater til LED akrylrammer.

Rammer til inden- og udendørs områder

LED lysrammer anvendes både inden- og udendørs. De forskellige deisngs kan bruges udendørs for at tiltrække besøgende i forlystelsesparker, gågader eller promenader. Rammerne er særligt effektive indendørs i butiksvinduer, indkøbscentre, varehuse og biografer.

Anvend LED lysrammer i alle udgaver udendørs og indendørs. Rammerne kan placeres i en optimal synshøjde for dine kunder og besøgende, uanset om de er fritstående, til ophæng på væg eller til disken.

Ophæng opslag i forskellige DIN formater. Fremvis dit indhold professionelt og ensartet, ved at benytte flere rammer ved siden af hinanden. For udstilling af mere indhold end der kan være i en ramme, bør du ikke se bort fra udhængsskabe, som også fås i belyste modeller.

Belysningen af dit indhold har en helt særlig effekt på kunder, forbipasserende eller patienter. Det tiltrækker deres opmærksomhed på kortest mulig tid, sikrer optimal opfattelse af indhold og efterlader et varigt indtryk. Disse fordele er tydelige i forholde til rammer som ikke er udstyret med belysning.

Med belyste akrylrammer, magnetdisplays og klikrammer, er du godt rustet på med reklamelys. De forskellige artikler kan på forespørgsel fås i mål efter behov. Alle vores rammer er holdbare og bliver en populær del af din butiksindretning.

Med den hurtige udveksling af indhold, er artiklerne idelle til anvendelse som reklamemedie til permanent eller alsidig anvendelse. Præsentér dine opslag i det rette lys, uanset om det omhandler reklamer, opslag eller info.
led-glas-leuchtrahmen-vetro-16684-3

Rammer, der lader din reklame skinne

Kontakt os »
luk menu
Gå til top