Vores LED Klikrammer oplyser dit reklameindhold professionelt og tiltrækker dermed mere opmærksomhed til din reklame.
Luk
Filtrer & sorter

Klikrammer møder belysning

Aluminiumsrammer er blandt de mest populære rammesystemer. De er lette i vægt, kan monteres mange steder og præsenterer dit indhold på en professionel måde. Disse egenskaber kommer til gode for virksomheder i forskellige brancher. I kombination med LED moduler tiltrækker de sølvanodiserede rammer en særlig høj opmærksomhed.

Ligesom de uoplyste rammer imponerer modeller med belysning også med deres egenskaber. De fås i forskellige udgaver og varianter, som kan tilpasses til det respektive anvendelsessted. De fås blandt andet i enkelt- eller flersidede og i vandfaste eksemplarer. Derudover fås lysrammerne også i forskellige størrelser.

Få artiklerne i de gængse formater A0, A1, A2, A3 og A4. Vi tilbyder også andre størrelser og B formater. Vælg det passende indstiksformat til din anvendelse, og skab opmærksomhed for din virksomhed med lysreklamer. Rammerne kan generelt anvendes i høj- og tværformat.

Uden LED moduler anvendes klikrammerne allerede til en lang række anvendelser. Belysning åbner op for nye muligheder for anvendelse og brug af de velkendte rammer. De kan anvendes fleksibelt både indendørs og udendørs. Hvor de gør forbipasserende opmærksomme på tilbud, menuer, programmer eller oplysninger.

LED rammerne er velegnede til forskellige anvendelsesområder. De anvendes i offentlige og kulturelle institutioner, i butiksvinduer eller som indgangsskilte. Sammenlignet med konventionelle lyskasser kan de anvendes som tilpassede reklameskilte. Mens kasserne normalt har en permanent inskription, kan opslagene i lysrammerne udskiftes.

Rammerne kan fastgøres på det respektive anvendelsessted på forskellige måder. Hæng den op i loftet eller sæt dem fast på væggen. Den optimale højde hvor du reklamerer, kan nemt justeres via fastgørelsen. Reklamér i optimal synshøjde, og henvend dig effektivt til kunderne med dit budskab.

Hurtigt udskift af indhold

Fås i mange størrelser

Høj kundeopfattelse

Reklame med lyseffekt

Reklamer med lys opleves optimalt og har dermed en bedre effekt hos kunderne. Kraftige LED'er sikrer en jævn og optimal belysning af indholdet. Forbipasserende opfatter disse trykmedier bedre end uoplyste, da lys har en særlig effekt på vores øjne.

Denne simple effekt udnyttes i forbindelse med lysreklamer. Denne reklame tiltrækker ikke kun opmærksomhed om dagen, men er også overbevisende i mørke. Din reklame er dermed synlig døgnet rundt og kan appellere til et større antal potentielle kunder. Især i mørke årstider hvor det bliver mørkt tidligt, er denne egenskab særlig værdifuld.

LED klikrammer er en løsning inden for lysreklame. De indbyggede LED moduler sikrer homogen belysning og høj effektivitet. Foran LED'erne er en linse af akryl, som understøtter homogeniteten af belysningen. Foran dette findes dit opslag, som yderligere er beskyttet mod ydre påvirkninger med en frontplade.

Belysning med LED'er betyder ikke kun et lavt energiforbrug, men også en lang levetid. Vi installerer højeffektive lysmoduler, som du og din lysreklame kan drage fordel af i lang tid. LED modulerne er normalt indbygget i rammen og sætter din reklame perfekt i fokus. Dine LED klikrammer er forbundet til strøm med en ledning eller en strømskinne.

Plakatskifte på få sekunder

Lysreklamer skal ikke kun være holdbare, men også kunne tilpasses og fornyes. Ligesom konventionelle klikrammer, kan indholdet i LED klikrammerne udskiftes på meget kort tid. Nye opslag trykkes på kort tid og kan også annonceres med lysende klikrammer direkte. Nye tilbud, kampagner eller priser kan derfor præsenteres hurtigt og attraktivt.

For at udskifte plakaterne indeni, skal rammeprofilerne blot foldes ud. Gammelt indhold, herunder frontpladen skal fjernes, og det nye indhold genindsættes bag frontpladen. Udskift også nemt storformater med denne teknologi.

Så snart den nye plakat er indsat, gengives den i en lysende form. Dette sørger for flere interesserede og potentielle købere.

Sammenlignet med permanent trykte displays, bannere eller lyskasser, er LED klikrammer en fleksibel form for lysreklame. Med købet af LED rammen forpligtes det ikke til én type brug. Artiklen kan anvendes til reklameformal, til programmer og menuer, samt til oplysninger. De oplyste opslag i standardiserede formater henleder opmærksomheden på forskellige emner.

Fuldend LED klikrammen med en enkel fastgørelse på væggen eller med et loftsophæng. Rammen fastgøres nemt på de respektive anvendelsessted. Den nemme fastgørelse muliggør at omhænge og/eller justere til enhver tid. Hvis der tidligere har været reklameret i et butiksvindue, kan rammen nu fastgøres til væggen i nærheden af produktet.

Mens loftophæng især anvendes i butiksvinduer, kan LED klikrammerne anvendes på alle vægge. Her har du nu også mulighed for, at placere en vandtæt artikel på ydervæggen og dermed bruge lysreklamen effektivt som udendørs reklame. Rammerne er fastgjort til væggen og kan fungere som en lyskilde og placeres tæt på produktet.

Generelt er de oplyste LED rammer alsidige i anvendelse. Ikke kun på anvendelsesstedet, men også typen af anvenedlse byder på mange muligheder for tilpasning.

Rammernes enkle udseende sikrer, at de passer ind i enhver butiksindretning. Aluminiumsprofilerne er som regel meget smalle. De står i baggrunden, mens fokus er på din plakat.

Oplyste rammer i tværformat

LED klikrammer i tværformat

LED klikrammer i højformat

LED klikrammer i højformat

LED klikrammer til dine salgsfremmende tiltag

Vores udvalg af LED klikrammer giver enestående muligheder inden for salgsfremme. Som vi allerede ved, har lysreklame en særlig effekt på folk. Opfattelsen af lysende objekter er normalt meget større end ved ulyste objekter. De belyste klikrammer giver en udtryksfuld effekt med sin nemme håndtering og de fordelene ved en klikramme.

De ofte anvendte klikrammer er ikke kun nemme at håndtere, men fremhæver også opslag og indhold optimalt. De fås i alle formater, samt i specialstørrelser, og er fremstillet af sølvanodiseret aluminium. Derfor er rammerne holdbare og samtidig meget lette. En anden fordel ved disse rammer, er det hurtige plakatskifte, som også kendetegner vores LED klikrammer.

I de tætte klemprofiler i de belyste rammer, bliver indholder ikke kun præsenteret optimalt, men er også homogent belyst. Højtydende LED moduler sikrer en professionel og bæredygtig belysning af dine opslag. Både de enkeltsidede og dobbeltsidede modeller har optimal lysstyrke til plakater og billboards.

Brug de vandtætte modeller til udendørs brug eller opdag vores klassiskere til indendørs brug. LED klikrammer kan også bruges til attraktive vinduesudstillinger, der kan omdesignes igen og igen. I butikker, på messer eller i indkøbscentre sørger belyste aluminiumsrammer for, at din information bliver bemærket af masserne. Placér menuer, programmer, tilbudskampagner eller vigtige oplysninger i de meningsfulde rammer.
luk menu
Gå til top