Her kan du betale med EAN-nummer

Oplev vores reklamespots & reklameprojektor, der løfter din reklame til et nyt niveau. Anvend spotlys og belysning til at fremvise dine reklamematerialer i det rette lys. Vi rådgiver dig gerne om valg af de rigtige produkter.
Luk
Anvend filter

Anvend udendørs LED spotlight som reklamelys

Med et omhyggeligt oplyst udendørs område, sørger du kun for mere sikkerhed. Du sikrer samtidig synligheden af din reklame i mørke. Bannere, reklameskilte eller displays suppleres ideelt med et udendørs spotlight. Et reklamespotlight byder på et homogent og effektiv lys med LED moduler.

De enkelte LED spots kan kombineres til komplette systemer af lys. Som giver dig mulighed for at oplyse hele områder og mulighed for at kunderne bedre kan orientere sig. Sørg for din virksomheds synlighed døgnet rundt.

Samtidig giver du dine kunder en lyskilde, som bidrager til orientering og sikkerheden. Anvend udendørs spotlights til at skaffe nye kunder eller styrke båndet til dine faste kunder. Find de passende spotlights til dit udendørs område her!
 

Anvend en projektor for at skabe opmærksomhed om din virksomhed

Werbeprojektor mit Logo im Innenbereich
Sammenlignet med LED spotlights fungerer projektorerne ikke kun som en lyskilde. De benyttes også til at projicere bestemte motiver via en gobo på hvilken som helst overflade. Det kan være på gulvet, fortovet eller facaden, du bestemmer selv.

Fra en afstand på ca. 8 m skabes en projektion med høj kontrast, som skaber nysgerrighed på afstand. Du kan bruge reklameprojektorer til at skabe opmærksomhed om dit brand eller til at promovere bestemte kampagner eller begivenheder. Den opmærksomhed du opnår med reklamebelysning, kan naturligvis også overføres til andre formål.

Spotlights & paneler med LED moduler

Ud over udendørs LED spotlights tilbyder vi også en række indendørs reklamespots. Disse oplyser displays, udstillingsstande eller reklamesystemer. De kan monteres på væggen, hylden eller på displayet.

Vores reklamespots er udstyret med en drejefunktion for optimal tilpasning til dit display. En optimalt koordineret belysning sikrer en øget reklameeffekt.

Inden for kontor- og forretningsudstyr kan LED paneler bruges til belysning af kommercielle områder. Disse artikler er succesfulde, da de kan tilpasses individuelt til din virksomhed. Bestem dig for den passende blændefaktor og tilsvarende lysfarve. Sørg for en veludstyret arbejdsplads med lyspaneler til dit loft.

Brug LED teknologi til din reklame

Moderne LED moduler byder på mange fordele inden for udendørs reklame og reklamelys med deres høje kvalitet og effektive belysning. LED belysning kan ikke kun forhindre træthed på arbejdspladsen, men også opnå stor reklameeffekt. Samtidig kræver LED elementerne lav vedligeholdelse.

Beslut dig for hvilke reklamespots du skal bruge, og udnyt potentialet i reklamelys. Oplev en øget synlighed og opmærksomhed døgnet rundt for erhvervelse af nye kunder. Ud over reklamespots kan en reklameprojektor også anvendes til at tiltrække og rette opmærksomheden indendørs eller udendørs.

Sæt specifikke services, events, områder eller produkter i fokus. Indsæt evigt skiftende motiver i LED projektoren eller reklamér permanent med en glasgobo. Reklamespots oplyser din reklame indendørs eller udendørs, stationært eller mobilt. Nu kan du opgradere din udendørs reklame og reklamelys med en projektor og spotlight.
luk menu
Gå til top