Vores LED gobo projektorer hjælper med at projicere dit motiv på forskellige overflader.
Luk
Filtrer & sorter

LED Projektorer: Stort potentiale for din virksomhed

En LED projektor er alsidig til din markedsføring. Reklameprojektoren kan ikke kun præsentere forskellige motiver, men også anvendes mange forskellige områder. Et fleksibelt reklamemedie, der kan tilpasses nøjagtigt til den pågældende anvendelse. Oplev de effektive goboprojektorer til indendørs eller udendørs områder.

Med en projektor kan du permanent tiltrække opmærksomhed på en lokation eller ved mobile events. Muligheden for evigt skiftende motiver betyder, at artiklen kan anvendes over længere tid. Placer enheden på overflader eller vælg montering i loft eller på væg.

Her projicerer projektoren det ønskede motiv på den valgte overflade. Det kompakte design gør den nem at installere på forskellige lokationer. Brug projektoren til at skabe opmærksomhed for din virksomhed på indendørs og udendørs områder. LED projektorer er også utroligt populære på messer og til events.

Din virksomheds logo

Et logo er et tegn eller et symbol, der præsenterer din virksomhed og dine services. Det har til formål at skelne dig fra andre udbydere og gøre det lettere at genkende din virksomhed. Det respektive symbol anvendes på små formater til storfladet reklame. Derfor skal det være effektivt, overbevisende og informativt i både små og store størrelser.

Fremvisning af logoer med en gobo projektor

Med en logoprojektor kan dit logo projiceres på forskellige overflader. Placer dit logo centralt på udendørs områder for at tiltrække et maksimalt antal af potentielle kunder. På indendørs områder kan du henlede kundernes opmærksomhed på specifikke informationer, produkter eller din virksomhed. LED projektoren har en meget høj opfattelsesevne og kan derfor anvendes til forskellige områder.

Til reklame med LED projektorer er der behov for passende goboer. Disse indsættes i systemspotligtet og sørger for en projektion af motivet i høj kvalitet. Det kan være et billede, et budskab eller ikoner og symboler. Vælg motivet til din næste kampagne, og få trykt en glasgobo i overensstemmelse hermed.

Goboen sættes i projektoren og kan til enhver tid hurtigt udskiftes. Med et passende logo til forskellige anledninger, kan du altid reklamere og informere på passende vis. Ønsk dem en glædelig jul, gør opmærksom på rabatter eller begivenheder. Når det kommer til designet af din gobo, dvs. din projektion, har du samtlige designmuligheder til rådighed.

Vores højtydende projektorer byder på den ideelle lysstyrke til at præsentere dine glasgoboer attraktivt. Disse goboer er fremstillet af varmebestandigt glas. De kan designes i flere farver samt i to eller én farve. Ved hjælp af projektoren vises motivet mange gange forstørret på den respektive projektionsflade.
 

Reklame med et passende motiv (Gobo)

Har du allerede det rette motiv i tankerne til din LED projektor? Vores glasgoboer kan frit designes med en billedstørrelse på 40 mm. Kombiner frit dit logo, billeder og tekster på denne overflade. Send os trykfilen, og vi ordner resten. 

Med vores mange års erfaring inden for tryk, kan vi give dig kompetent support. Vores grafiske personale hjælper dig gerne med at designe dit motiv eller redesigne dit logo. Brug vores grafiske services til at præsentere din virksomhed professionelt gennem dit Corporate Design.

Brug permanente motiver, som dit logo, til at øge din brand awareness. Udnyt gobodesignet til det fulde, og reklamér med skiftende motiver. Ønsk glædelig jul eller påske for at styrke båndet til dine kunder. Eller henled opmærksomheden på sikkerheds- eller hygiejnekrav.

På grund af LED projektionens høje opfattelsesevne har den et stort potentiale for din virksomhed. Vores goboprojektorer er nemme at opsætte og fleksible at anvende. Oplev effektiviteten af en reklameprojektor til din kommunikationspolitik. Vælg en projektor eller et systemspotligt her!

Fritstående eller til montering på væg/loft

Frit design af motiver

Professionel og kontrastrig LED projektion

Logoprojektor til din virksomhed

Med en projektor får du et alsidigt og langsigtet reklamemedie til din virksomhed. Den kan bruges til at nå forskellige markedsføringsmål. Tiltræk forbipasserendes opmærksomhed på udendørs områder for at aktivere nye kunder. Brug en projektion specifikt til indendørs områder for at øge salget af bestemte produkter.

Brugen af projektorer strækker sig fra udendørs til indendørs områder i forskellige brancher. Både i den kulturelle sektor og i den klassiske detailhandel vil du drage fordel af brugen af LED projektorer. Vælg det rette motiv til din glasgobo, og opdag et systemspotlight der passer til dine behov.

De grafiske lysprojektorer udfolder deres effekt på mange områder. Vi tilbyder artikler til indendørs og udendørs brug. Samtidig får du den matchende gobo, som med sin diameter på 50 mm passer til forskellige modeller. Montér den pågældende model på den ønskede lokation, og tilslut den nemt med kabel og stik.

Vælg vores systemspotlight til at projocere på indendørs og udendørs områder. Projektionsafstanden på 8 m kan endda udvides til 20 m i mørke. Oplev den kontrastrige projektion med vores goboprojektorer!

Projektorer til udendørs brug

  • Gulvprojektion på promenader, i fodgængerzoner eller på monumenter
  • Reklame på facader og bygninger
  • Projektion i grønne områder og på hække

Projektorer til indendørs brug

  • Projektion på gulv i filialer, på museer eller på messer
  • Display af gåretning på gulv
  • Hilsner på messer, til events, i indkøbscentre eller indgangshaller

Reklameprojektorer som en del af din lysreklame

Ligesom den velkendte lysreklame har LED projektorer en særlig effekt på det menneskelige øje, som sikrer en umiddelbar opfattelse af dine motiver, som er placeret på gobo'en. Derfor anvendes projektorer ofte. De opnår stor synlighed for din reklame, dine services og din virksomhed.

Med sit enkle sølvfarvede udseende ses projektorerne næsten ikke, og der opnås en tiltalende præsentation. Vælg blot et passende område til projektion og reklamer med dit logo eller skiftende motiver. Vi leverer gerne de passende goboer til din systemprojektor.

Brug dem til at henvende dig til dine kunder ved særlige anledninger. Overrask kunder med konstant udskiftende motiver både på inden- og udendørs områder.

Få mere viden om mulighederne ved at anvende en LED projektorer. Vælg vores logoprojektor til din virksomhed!
luk menu
Gå til top