Her kan du betale med EAN-nummer

Vores LED gobo projektorer hjælper dig med at projicere et motiv efter eget valg på forskellige overflader. Udskiftningen af motiver (gobos) er hurtig og ukompliceret. Tiltræk opmærksomhed på afstand med en iøjnefaldende og kontrastfuld projektion! Anvend projektoren til at vise logoer, slogans eller reklamebudskaber.
Luk
Anvend filter

LED Projektor: Stort potentiale for din virksomhed

En LED projektor er alsidig til din markedsføring. Reklameprojektoren kan ikke kun præsentere forskellige motiver, men også anvendes mange forskellige steder. Et fleksibelt reklamemedie, der kan tilpasses nøjagtigt til den pågældende anvendelse. Oplev de effektive goboprojektorer til indendørs eller udendørs brug.

Med en projektor kan du permanent tiltrække opmærksomhed på ét sted eller ved mobile arrangementer. Muligheden for skiftende motiver betyder, at varen kan anvendes over længere tid. Placer enheden på overflader, eller ophæng i loft eller på væg.

Her projicerer projektoren det valgte motiv på en passende overflade. Det kompakte design gøre det nemt at installere på forskellige steder. Anvend projektoren til at skabe opmærksomhed for din virksomhed på messer og til events, hvor de typisk bliver modtaget godt.

Dit virksomhedslogo

Et logo er et tegn eller et symbol, der repræsenterer din virksomhed og dine tjenester. Det har til formål at adskille dig fra andre udbydere og gøre din virksomhed lettere genkendelig. Det særlige symbol anvendes på små formater til store reklamer. Derfor skal den være effektiv, overbevisende og informativ i både små og store størrelser.

Fremvisning af logoer med en gobo projektor

Med en logoprojektor kan du projicere dit logo på forskellige overflader. Placer dit logo centralt udendørs for at tiltrække flest mulige potentielle kunder. Du kan henlede kundernes opmærksomhed indendørs, ved at vise specifikke oplysninger, produkter eller andet interessant indhold. LED projektoren har en meget høj opfattelsesevne og kan derfor anvendes til forskellige områder.

Til reklamering med en LED projektor har du behov for passende gobos. De indsættes i systemprojektoren og giver en projektion af motivet i høj kvalitet. Det kan være et billede, et budskab eller ikoner og symboler. Vælg motivet til din næste kampagne, og få trykt en glasgobo i overensstemmelse hermed.

Goboen indsættes i projektoren og kan hurtigt udskiftes når som helst. Med et passende logo til forskellige lejligheder kan du altid reklamere og informere på passende vis. Ønsk glædelig jul, gør opmærksom på rabatter eller begivenheder. Med det valgfrie design af gobos, er alle muligheder åbne for dig og din virksomhed.

Vores højtydende projektorer byder på den ideelle lysstyrke til at præsentere dine glasgobos på en tiltalende måde. Disse motiver er fremstillet af varmebestandigt glas. De kan udformes i flere farver samt i to eller én farve. Ved hjælp af projektoren vises motivet mange gange forstørret på den pågældende projektionsflade.
 

Reklamer med et passende motiv (Gobo)

Har du allerede det rigtige motiv i tankerne til din LED projektor? Vores glasgobos kan frit designes med en billedstørrelse på 40 mm. På denne overflade kan du frit kombinere dit logo, billeder og tekster. Send os trykfilen, og vi ordner resten. 

Med vores mange års erfaring i reklametryk, kan vi hjælpe dig kompetent på vej. Vores grafiske personale hjælper dig gerne med at designe dit motiv eller omdesigne dit logo. Anvend vores grafiske services til at præsentere din virksomhed professionelt gennem dit virksomhedsdesign.

Brug permanente motiver, som dit logo, for at øge kendskabet til dit brand. Udnyt gobodesignet til det fulde, og reklamér med skiftende motiver. Påpeg sikkerheds- eller hygiejneforanstaltninger med en projektor for at styrke forholdet til dine kunder.

På grund af LED projektionens høje opfattelsesevne, er den alsidig i anvendelsen som reklamemedie for virksomheder. Vores goboprojektorer er nemme at installere og fleksible at anvende. Opdag effektiviteten af en reklameprojektor, også for din kommunikationspolitik. Vælg en projektor eller en systemprojektor her!

Fritstående eller til montering i væg/loft

Frit design af motiver

LED projektion af høj kvalitet og høj kontrast

Logoprojektor til din virksomhed

Med en projektor får du et alsidigt og langtidsholdbart reklamemedie til din virksomhed. Den kan bruges til at nå forskellige mål inden for markedsføring. Tiltræk de forbipasserendes opmærksomhed udendørs fir at aktivere nye kunder. Brug en projektor specifikt til indendørs for at øge salget af bestemte produkter.

Projektorer anvendes både udendørs og indendørs i forskellige industrier. Både i den kulturelle sektor og i den klassiske detailhandel, vil du drage fordel af brugen af LED projektorer. Vælg det rigtige motiv til din glasgobo, og vælg derefter en systemprojektor der passer til dine behov.

De grafiske projektionsapparater udfolder deres evner på mange områder. Vi tilbyder artikler til indendørs og udendørs brug. Samtidig får du den matchende gobo, som med sin diameter på 50 mm passer til forskellige modeller. Montér den pågældende model på det ønskede sted, og tilslyt den nemt med kabel og stik. Projektionsafstanden på 8 m rækker endda over 20 m i mørke. Oplev vores kontraststærke projektor med gobo design her!

Projektorer til udendørs brug

  • Gulvprojektion på promenader, fodgængerzoner eller monumenter
  • Reklame på facader og bygninger
  • Projektion i grønne områder og på hække

Projektorer til indendørs brug

  • Projektion på gulv i butikker, på museer eller på messer
  • Ledende projektion med visning af gangretning på gulv
  • Hilsner på messer, til begivenheder, i indkøbscentre eller indgangshaller

Reklameprojektorer som en del af dit reklamelys

Ligesom de velkendte reklamelys har LED projektorer også en særlig effekt på det menneskelige øje, som sikrer en umiddelbar hurtig opfattelse af dine motiver, som er placeret på gobo'en. Derfor anvendes der ofte projektorer. De skaber stor synlighed for din reklame, dine tjenester og din virksomhed.

Med sit enkle sølvfarvede udseende tiltrækker projektorerne næppe opmærksomhed, dog opnår du en tiltalende præsentation. Vælg blot et passende område til en projektion og reklamere med dit logo eller skiftende motiver. Vi leverer gerne de passende motver af høj kvalitet til din systemprojektor.

Du kan anvende dem til at henvende dig til dine kunder ved særlige lejligheder. Overrask kunder med konstant udskiftende motiver både indendørs og udendørs.

Få mere viden om mulighederne ved at anvende en LED projektor. Vælg en gobo projektor til fremvisning af dit logo her!
luk menu
Gå til top