Her kan du betale med EAN-nummer

LED paneler er ideelle som LED loftslamper i forskellige områder. LED lamperne kan tilpasses og er egnede til kommerciel brug. Loftslamperne kan monteres i gitterloft. Vælg blændingsfaktor, strømforbrug eller den passende lysfarve til dit LED panel.
Luk
Anvend filter

Dekorativt LED lamper til dit loft

De rektangulære LED paneler anvendes i forskellige brancher og industrier. Ved anvendelse i gitterloft giver de mulighed for at eliminere dårlige lysforhold. I vintermånederne er der især ofte mangel på dagslys indendørs. Med vores LED paneler får du en kilde til dagslys og øget atmosfære i lokalet.

Fungerende som dagslys, skaber LED panelerne igen tilstrækkeligt lys i rummet. Der er forskellige muligheder for tilpasning til dine behov. Du kan nemt bestemme farven af lys, blændingsfaktoren eller lysvinklen med din loftslampe. Du kan naturligvis også få systemer med forskelligt strømforbrug i vores webshop.

Vores LED paneler forbedrer ikke kun lyset i rummet, men bidrager samtidig også til en dekorativ indretning. De enkle paneler passer perfekt ind i dit gitterloft. En smal, hvid ramme omkring LED modulerne giver et udseende i høj kvalitet. Som kvadratisk byder de på et harmonisk overblik i interiøret.

Panelets enkle udseende passer ind i forskellige områder. Den kan således give den nødvendige lysstyrke i biblioteker, klasseværelser, kontorer eller i receptionen. Find det rigtige LED loftsbelysning til din virksomhed her!

Derfor anvendes LED belysning med paneler:

  • energibesparende LED belysning
  • kan tilpasses nøjagtigt til din arbejdsplads
  • optimal til kommerciel brug
  • dagslyslampe til dit gitterloft
  • skyggefri belysning med lavt vedligeholdelsesarbejde

Derfor anvendes LED belysning med paneler:

  • energibesparende LED belysning
  • kan tilpasses nøjagtigt til din arbejdsplads
  • optimal til kommerciel brug
  • dagslyslampe til dit gitterloft
  • skyggefri belysning med lavt vedligeholdelsesarbejde

LED panel til montering i loft

Det respektive panel er let at montere og byder på en meget lav vedligeholdelsesindsats. Med ca. 20.000 driftstimer kan du bruge LED belysningen i lang tid uden besvær. Monteringen i gitterloftet fungerer også ukompliceret.

Størrelsen på lysene er optimalt tilpasset til standardstørrelsen på panelerne i et gitterloft. Bemærk dog, at der er forskelle i størrelser på loftene. Vi anbefaler kraftigt at måle størrelsen på dine loftspaneler.

Med energiklassen overbeviser LED modulerne med deres effektivitet. Med den skyggefri belysning får du ideelle lysforhold. De spiller en vigtig rolle på arbejdspladserne. Her skal arbejdsgiveren opfylde de nødvendige krav til en behagelig arbejdsplads.

Ved at udstyre med lysmoduler af høj kvalitet, eksempelvis med LED paneler - kan du nå endnu længere. De opfylder ikke kun de lovmæssige krav, men giver også medarbejderne en veludstyret arbejdsplads. Anvend paneler i dit gitterloft!

 

Forskellige anvendelser af LED paneler til loft

Panel anvendt som LED armatur på kontor
LED Panel som loftslys hos medicinske faciliteter
LED panel i et gitterloft til receptionen

Berigelse af arbejdspladsen: LED paneler

Gode lysforhold er under alle omstændigheder en fordel for arbejdspladsen. Det gør det muligt at udføre et fornuftigt arbejde med et tilfredsstillende resultat. LED panelernes lys giver endda mulighed for et behageligt og træthedsfrit arbejde. Sammen med det moderne og nutidige design er dette et aktiv for enhver virksomhed.

Med de forskellige varianter, der kan vælges i vores sortiment, er panelet perfekt tilpasset til den pågældende arbejdsplads. Anvend en blændingsfaktor < 19 som lyskilde i klasseværelser, kontorer eller andre stedet, hvor der arbejdes med computere. Vi anbefaler en faktor < 22 til arbejde i industrien, på lager eller i receptionen.

Vi hjælper dig gerne med den perfekte tilpasning af belysning til den pågældende aktivitet. Du vil nyde godt af den forbedrede atmosfære i rummet. I det bedste tilfælde opnås en højere produktivitet og motivation hos medarbejderne. Vælg vores LED panel til indretning af dine kontorer, butikker, reception eller lager.
luk menu

Vis produkter
Gå til top