LED paneler er ideelle til brug som LED loftsarmaturer på forskellige områder.
Luk
Filtrer & sorter

Dekorativt LED lys til dit loft

De rektangulære LED paneler anvendes i forskellige brancher og indretninger. I et gitterloft sørger de for eliminering af dårlige lysforhold. Især i vintermånederne er der ofte mangel på dagslys indendørs. Med vores LED paneler fås en kilde til dagslys og øget atmosfære i lokalet.

Som dagslyslampe skaber LED panelerne igen tilstrækkeligt lys i rummet. Der er forskellige muligheder for at tilpasse dem til dine behov. Bestem lysfarven, blændingsfaktoren eller strålevinklen for dit loftsarmatur. Find naturligvis også systemer med forskellige strømindgange i vores webshop.

Vores LED paneler forbedrer ikke kun lyset i rummet, men bidrager samtidig også til en dekorativ indretning. De enkle paneler passer perfekt ind i dit gitterloft. En smal, hvid ramme omkring LED modulerne sørger for et udseende af høj kvalitet. I kvadratisk form skaber de et stemningsfuldt interiør.

Panelets enkle udseende passer ind på forskellige områder. Det kan sørge for den nødvendige lysstyrke på biblioteker, i klasseværelser, på kontorer eller i receptionen. Find det rette LED loftsarmatur til din virksomhed!

Derfor anvendes LED belysning med paneler:

  • energibesparende LED belysning
  • kan tilpasses præcist til din arbejdsplads
  • optimal til kommerciel brug
  • dagslyslampe til dit gitterloft
  • skyggefri belysning med mindre vedligeholdelse

LED panel til installation i loft

Det respektive panel er let at montere og kræver meget lidt vedligeholdelse. Med ca. 20.000 driftstimer kan LED belysningen anvendes i længere tid uden anstrengelser. Installationen i gitterloftet fungerer også ukompliceret.

Størrelsen på lysene er tilpasset optimalt til standardstørrelsen på panelerne i et gitterloft. Bemærk dog, at der også er forskel fra loft til loft. Vi anbefaler på det kraftigste, at du måler størrelsen på dine loftspaneler.

Med energiklassen overbeviser LED modulerne med deres effektivitet. Pga. den skyggefri belysning får du ideelle lysforhold. Disse spiller en særlig vigtig rolle på arbejdspladser. Her skal arbejdsgiveren opfylde de nødvendige krav til en behagelig arbejdsplads.

Ved at udstyre med lysmoduler som LED paneler, kan du nå endnu længere. De opfylder ikke kun de lovmæssige krav, men byder også medarbejderne på en veludstyret arbejdsplads. Vælg at installere paneler i dit gitterloft!

 

Forskellige anvendelsesområder for LED paneler til lofter

Panel anvendt som LED armatur på kontor
LED Panel som loftslys hos medicinske faciliteter
LED panel i et gitterloft til receptionen

En berigelse for arbejdspladsen: LED paneler

God belysning er altid en berigelse for arbejdspladsen. Det muliggør fornuftigt arbejde med tilfredsstillende resultater. Belysningen fra LED panelerne muliggør endda behageligt og træthedsfrit arbejde. Sammen med det moderne og tidssvarende design, er dette et reelt aktiv for enhver virksomhed.

Med de forskellige valgbare varianter i vores sortiment, er panelet ideelt tilpasset til den respektive arbejdsplads. Anvend en blændingsfaktor <19 som lyskilde i klasseværelser, kontorer eller andre steder med computerarbejde. Vi anbefaler en faktor <22 til arbejde i industri, på lager eller i reception.

Vi hjælper dig gerne med at tilpasse belysningen perfekt til den pågældende aktivitet. Drag fordel af den forbedrede atmosfære i rummet. I det bedste fald opnås en højere produktivitet og motivation hos medarbejderne. Vælg vores LED panel til indretning af dine kontorer, salgslokaler, produktion eller indretning.
luk menu
Gå til top