Reklamespots og reklameprojektorer sætter dine reklamemedier i det rette lys og gør din reklame endnu mere succesfuld.
Luk
Filtrer & sorter

Anvend udendørs LED spotlight som reklamelys

Med et omhyggeligt oplyst udendørs område sørges der ikke kun for mere sikkerhed. Især når det er mørkt sørger du for fortsat synlighed af din reklame. Bannere, reklameskilte eller displays kan ideelt suppleres med et udendørs spotlight. Reklamespotlightet byder på homogent og effektivt lys med LED moduler.

De enkelte LED spotlights kan kombineres til komplette lyssystemer. Hvor du dermed kan oplyse hele områder og sørge for at kunderne bedre kan orientere sig. Sørg for, at din virksomhed er synlig døgnet rundt.

Samtidig sørger du for en lyskilde, som bidrager til orientering og sikkerhed. Brug udendørs spotlights til at skaffe nye kunder eller styrke båndet til dine faste kunder. Find de passende spotlights til dit udendørs område!
 

Brug en reklameprojektor til at præsentere din virksomhed

Reklameprojektor med logo til indendørs områder
Sammenlignet med et LED spotlight fungerer projektorerne ikke kun som en lyskilde. De benyttes også til at projicere bestemte motiver via en gobo, på hvilken som helst overflade. Det kan være på gulvet, fortovet eller facaden.

Fra en afstand på ca. 8 m skabes en kontrastfuld projektion, som gør folk fra lange afstande nysgerrige. Brug reklameprojektorer til at skabe kendskab for dit brand eller til at promovere bestemte kampagner eller events. Den høje grad af opmærksomhed du opnår med reklamelys, kan naturligvis også bruges til andre formål.

Spotlights & paneler med LED moduler

Ud over udendørs LED spotlights tilbyder vi også en række indendørs reklamespots. Disse oplyser displays, messestande eller reklamesystemer. De kan som udligger monteres på vægge, hylder eller displays.

Reklamespottene kan udstyres med en drejefunktion, som tilpasser reklamespottet optimalt til dit display. En optimalt koordineret belysning sørger for en øget reklameeffekt.

Inden for kontor- og forretningsudstyr fungerer LED paneler til belysening af kommercielle områder. Disse artikler er succesfulde, da de kan tilpasses individuelt til din virksomhed. Vælg den passende blændingsfaktor og den tilsvarende lysfarve. Sørg for en veludstyret arbejdsplads med lyspaneler til dit loft.

Brug LED teknologi til din reklame

Moderne LED moduler byder på mange fordele inden for udendørs reklame og lysreklame med deres høje kvalitet og effektive belysning. LED belysning forhindrer ikke kun træthed på arbejdspladsen, men opnår også stor reklameeffekt. Samtidig overbeviser LED artiklerne med deres lave krav til vedligeholdelse.

Vælg at bruge reklamespots og udnyt potentialet af oplyst og belyst reklame. Oplev øget synlighed, stigning i kendskab og erhvervelse af nye kunder. Ud over reklamespots kan man også bruge reklameprojektorer til at tiltrække og rette opmærksomheden på inden- eller udendørs områder.

Sæt specifikke services, områder eller produkter i fokus. Indsæt skiftende motiver i LED projektoren eller reklamér permanent med en glasgobo. Reklamespottene oplyser din reklamemedier på inden- eller udendørs områder, stationært eller mobilt. Opgrader din udendørs reklame og reklamelys med reklameprojektorer og reklamespotlights.
luk menu
Gå til top