LED Floodlights & spotlights er alsidige og kan både bruges inden- og udendørs. På udendørs områder hjælper de med at belyse facader eller skilte. På indendørs områder oplyser messer eller vitriner.
Luk
Filtrer & sorter

Floodlights med LED belysning

Spotlights med LED Floodlight giver en ensartet lysfordeling på det pågældende anvendelsessted. De hjælper med at belyse visse områder effektivt. Det sikrer god synlighed og anvendelse døgnet rundt. Vælg mellem forskellige LED spotligts og LED floodlights med forskellige strøminput.

Den særlige effekt af lys på det menneskelige øje gør brugen af spotlights attraktive på næsten alle område. LED belysning gør ikke kun indholdet synligt overalt, men sørger også for øget opmærksomhed. Folk vil bemærke lyskilden og de oplyste genstande hurtigere og mere effektivt.

Et stort antal af reklameskilte eller firmaskilte er af denne årsag på forhånd fremstillet med belysning. LED floodlights og spotlights muliggør også effektiv og stilfuld belysning af objekter og områder. Hertil monteres spotlights med en udligger. Andre modeller er velegnede til montering på traverser eller til fritstående opstilling.

I vores sortiment finder du spotlights med 30W og 50W eller et floodlight med strømforbrug på 150W. Drag fordel af den særlige virksomme reklameeffekt. Oplys særlige områder professionelt, for at skabe sikkerhed og orientering selv i mørke. Find det passemde LED spotlight til dine anvendelsesområder!

Let at montere

med udligger, stativ eller travers

Alsidigt anvendelig

til messer, parkeringspladser, firmaskilte, displays og meget mere

LED belysning

energibesparende og effektiv belysning

LED Floodlight med bevægelsesdetektor

Pga. den energibesparende effekt drager du fordel af den moderne LED teknologi i spotlightet. Derudover kan en bevægelsesdetektor være med til at reducere elforbruget yderligere. Det sørger for at spotlightet kun tændes, når der registreres bevægelse på anvendelsesstedet. Flootlights fra vores sortiment kan udstyres perfekt med bevægelsesdetektorer.

Detektorerne er særligt populære til brug på udendørs områder. De hjælper med at orientere besøgende, kunder eller patienter. På parkeringspladsen hjælper de eksempelvis med hurtigt at finde bilen. Bevægelsesdetektorer kan også tages i anvendelse foran dit indgangsparti.

Eksempel:

Forestil dig, at du har en sen aftale med lægen. Du er lige kommet fra arbejde, det er vinter og selvfølgelig allerede mørkt udenfor. Når du ankommer til aftalen, er det kun gadelygterne som oplyser skiltet til kontoret. 

Det er kun muligt at finde ringeklokken og genkende dørskiltet med lyset fra lommelygten på din mobiltelefon. Efter besøget går du tilbage til parkeringspladsen. I mellemtiden er det blevet mørkt og du har svært ved at orientere dig. Var der ikke et trin her et sted?
Et besøg hos lægen burde ikke være så eventyrligt. Dette eksempel kan overføres til mange andre områder og brancher. Det øger ikke ligefrem kundeloyaliteten. Forbedr dit image udadtil ved at bruge LED floodlights på dine udendørs områder.

Anvendelse af LED spots og floodlights

De omkostningstunge halogenspots erstattes af energieffektive LED spots på både indendørs og udendørs områder. Med LED floodlights kan store områder kan oplyses jævnt. En integreret kølefunktion sørger for "køligt lys" selv ved lang tids brug.

Kombiner de enkelte spotlights til komplette lyssystemer eller brug de højeffektive lys enkeltvis. I reklamebranchen og eventteknologi anvendes der som regel omfattende belysning med LED floodlights. Opnå den ønskede reklameeffekt med de enkelte displaylys. 

Som du kan se, varierer kravene afhængigt af placering og anvendelsesformål. Vores LED spotlights er alsidige og kan anvendes til forskellige formål. De universielle LED floodlights er som regel lette at kombinere. De anbefales derfor til forskellige anvendelsesområder.

Spotlights kan ikke kun anvendes på indendørs områder til messeopbygning, belysning af vitriner eller displays. Derudover er samtlige muligheder på udendørs områder åbne, for at opnå yderligere effekter med lysning. Oplys dine reklamebannere, skilte, parkeringspladser eller byggepladser. Lad os om at anbefale enkelte LED floodlights til dit anvendelsesområde!

Salgsfremstød med LED Floodlights

Udnyt især det store potentiale inden for salgsfremme med LED floodlights. LED belysning sætter din reklame og dine produkter i det rette lys. Som byder på en bedre opfattelse og mere opmærksomhed for dine produkter. Med de alsidige muligheder for fastgørelse kan man belyse forskellige produkter og displays. 

Med LED floodlights kan du sørge for, at dine skilte på udendørs områder er synlige døgnet rundt. Dermed øger du ikke kun din virksomheds brand awareness og omdømme, men gør også leverandører og kunder opmærksomme på dig og din virksomheds hovedkontor.

LED spotlights tages i brug på indendørs områder til at henlede opmærksomheden på bestemte produkter eller services. Lyskilden tiltrækker de potentielle kunders opmærksomhed på lang afstand. Især på messer kan dette være med til at tiltrække besøgende til din stand. Se vores spotlights til stationær brug i afdelingen eller til mobil brug på messer og events.

Vælg vores LED spotlights og LED floodlights for mere synlighed. Vælg det passende belysningssystem til dit anvendelsesområde. Vi hjælper dig gerne med at udvælge den rette LED floodlight. Iscenesæt dine displays med displaylys eller sørg for professionel lysteknologi til dit næste event.
luk menu
Gå til top