Her kan du betale med EAN-nummer

Vores LED spotlights er alsidige og kan anvendes både til udendørs eller indendørs. LED spots hjælper med at oplyse facader eller skilte udendørs. Oplys din messe eller udstillingsmontre med et spotlight i høj kvalitet. Find de rigtige udendørs og indendørs spots samt det tilhørende tilbehør nedenfor!
Luk
Anvend filter

Projektør med LED belysning

Spotlights med LED lys giver en ensartet lysfordeling på det pågældende sted. De hjælper med at oplyse visse områder effektiv. Dette sikrer en god synlighed og anvendelse døgnet rundt. Vælg mellem forskellige LED spots og LED projektører med forskelligt strømforbrug.

Effekten af lyset på det menneskelige øje gør, at disse spotlights kan anvendes på næsten alle områder. LED lyset sørger ikke kun for at gøre indhold synligt, men sikrer også øget opmærksomhed. Folk vil bemærke lyskilden og de oplyste genstande hurtigere og mere effektivt.

Mange reklameskilte eller virksomhedsskilte er i forvejen fremstillet med belysning af denne årsag. Oplys objekter og områder effektivt og professionelt med LED lamper og spotlights. Montér spotlightet på væggen med et beslag. Andre modeller er velegnede til montering på spær eller som fritstående model.  

I vores sortiment finder du spotlights med 30W og 50W eller en projektør med et strømforbrug på 150W. Drag fordel af den særlige reklameeffekt. Oplys særlige områder professionelt for at skabe sikkerhed og orientering selv i mørke. Find det rigtige LED spotlight til dine behov her!

Let at montere

med udligger, stativ eller travers

Alsidig anvendelse

til messer, parkeringspladser, virksomhedsskilte, displays og meget mere

LED belysning

Energibesparende og effektiv belysning

LED spots med bevægelsesdetektor

Med den energibesparende effekt kan du med fordel, nyde godt af den moderne LED teknologi i spotlightet. Desuden kan en bevægelsesdetektor bidrage til at reducere elforbruget yderligere. Det sikrer, at spotlightet kun tændes, når der registreres bevægelse på stedet. Spotlights fra vores sortiment kan udstyres perfekt med en bevægelsesdetektor.

Detektorerne er særligt populære til udendørs brug. De er med til at orientere besøgende, kunder eller patienter. På parkeringspladsen hjælper de f.eks. med at finde bilen hurtigt. Foran indgange er det også en god idé at opsætte en bevægelsesdektektor.

Eksempel:

Forestil dig, at du har en sen aftale med lægen eller advokaten. Du er lige kommet fra arbejde, det er vinter og selvfølgelig allerede mørkt udenfor. Når du ankommer til aftalen, er det kun gadelygterne som oplyser skiltet til kontoret. 

Det er kun muligt at læse skiltet med lyset fra din lommelygte på mobiltelefonen. Efter aftalen, går du ud mod den mørke parkeringsplads. Det er blevet aften, og du har svært ved at orientere dig i gågaden. Var der ikke et trin her et sted?
Et besøg hos lægen burde foregå uden problemer. Dette eksempel kan anvendes på mange andre områder og brancher. Det fører ikke til at kundeloyaliteten ligefrem forbedres. Forbedr dit image udadtil ved at bruge LED spotlights udendørs.

LED spotlight med sensor

Ud over tilbehøret med bevægelsesdetektorer, kan et system med detektor også byde på operative fordele. Et LED spotlight med dette sensorsystem registrerer solnedgangen og tænder automatisk. Den vedligeholdelsesfrie Spotlight "XLED FI" 50 / 100 fungerer som LED projektør med integreret Night Matic funktion. 

LED lyset tændes automatisk ved solnedgang og oplyser objektet med 3.500 Kelvin. LED belysningen med beskyttelsesklasse IP 44 er egnet til indendørs og udendørs brug. Vælg den rette områdeprojektør til dit LED system. Med en anbefalet monteringsafstand på 1,5 m kan 16 projektører kobles sammen i alt via et kabel.
LED spotlight med justerbar udligger

Anvendelsen af LED spots og projektører

De omkostningstunge halogenspots er ved at blive erstattet af energieffektive LED spots til både indendørs og udendørs. Store områder kan belyses jævnt med en LED projektør eller spotlight. En integreret kølefunktion sikrer "køligt lys" i omfattende perioder med højt brug.

Kombiner de enkelte spotlights til omfattende belysningssystemer, eller anvend de effektive armaturer enkeltvis. I event- og reklamebranchen anvendes der generelt belysning med LED spots. Opnå den ønskede reklameeffekt med de individuelle display med lys. 

Som du kan se, varierer kravene afhængigt af lokationen og den påtænkte anvendelse. Vores LED spotlights er alsidige og kan anvendes til forskellige formål. De universielle LED spots er normalt nemme at kombinere. Derfor anbefales de til forskellige anvendelsesområder.

Spotlights kan ikke kun anvendes til opbygning af messer og belysning af udstillingsvinduer eller displays, de kan også anvendes udendørs. Oplys dine reklamebannere, skilte, parkeringspladser eller byggepladser. Kontakt os for rådgivning om anvendelsen af de individuelle LED spots til dit anvendelsesområde!

Salgsfremme med LED spots

Især inden for salgsfremme udnyttes det store potentiale med LED spots. LED belysningen fremviser din reklame og produkter i det rette lys. Hvilket betyder en bedre opfattelse og mere opmærksomhed for dine produkter. De alsidige monteringsmuligheder tillader at forskellige produkter og displays kan oplyses optimalt. 

Med LED spots kan du sikre, at dine udendørs skilte er synlige døgnet rundt. På denne måde øger du ikke kun din virksomheds brand awareness og omdømme, men gør også leverandører og kunder opmærksomme på dig og din virksomheds hovedkontor.

Indendørs LED spots benyttes til at fokusere opmærksomheden på specifikke produkter eller tjenester. Lyskilden tiltrækker de potentielle kunders opmærksomhed på afstand. Især på messer kan dette være med til at tiltrække besøgende til din stand. Oplev vores udvalg af spotlights til stationær brug i butikken eller til mobil brug på messer og events. 

Vælg vores LED spotlights og LED projektører for at få mere synlighed. Vælg det rigtige belysningssystem til dine behov! Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige LED projektør. Fastsæt rammerne for dine udstillinger med en displaylampe, eller sørg for professionelt belysningteknologi til dit næste arrangement.
luk menu

Vis produkter
Gå til top