Lyssøjler præsenterer din virksomhed på en synlig og tiltrækkende måde både indendørs og udendørs. Søjlen kan anvendes døgnet rundt med den homogene belysning af LED modulerne af høj kvalitet. Uanset om det er et oplyst firmaskilt eller en reklamesøjle med LED, opnår du et tiltrækkende medie med henvisning til dine produkter eller på din virksomhed.
Luk
Filtrer & sorter

Lyssøjle for maksimal synlighed af din virksomhed

Vil du gerne reklamere for din virksomhed på en effektivt og succesfuld måde udendørs? Er du på udkig efter et oplyst reklameskilt, som kan tiltrække opmærsomhed på dine produkter?

Klassiske lyssøjler fungerer både indendørs og udendørs, som attraktive reklameskilte og skiltestandere. Afhængigt af standeren kan du fremvise reklamebudskabet på én eller to sider. Her kan du præsentere din virksomhed og dine tjenester, eller reklamere for produkter. Lysets tiltrækningskraft giver en effektiv støtte i dit reklamefremstød.

I vores sortiment finder du en række forskellige søjler, der kan anvendes både udendørs og indendørs. Med en overflade, der kan bruges på begge sider, og en konveks form kan du henvende dig til potentielle kunder fra forskellige retninger. Enkle rammeprofiler og LED belysning af høj kvalitet sætter søjlernes overflader perfekt i scene.
led-leuchtsaeule-straight-12394-2

Lyssøjle med reklameindstik


LED lyssøjler: Bæredygtig information og reklame

Lyssøjlerne kan bruges til forskellige formål. Med placering udendørs, er din virksomhed eller indgangsområde synligt på lang afstand. Den fungerer som en vejviser for kunderne,og øger samtidig synligheden på din virksomhed. LED belysningen gør det muligt at reklamere døgnet rundt.

På mørke dage får dine budskaber stadig opmærksomhed, og du skiller dig ud fra mængden.

LED lyssøjler af høj kvalitet

Lyssøjler med LED lys sætter dine reklamebudskaber i et bæredygtig lys. Potentialet i lyssøjler og den varige genkendelse, gør lyssøjler til populære reklamemidler både indendørs og udendørs. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige søjler.

LED søjler til udendørs

Vores udendørs lyssøjler et som regel udstyret med en grundramme, der kan fastgøres i beton eller armeres. Her er trykte eller indskrevne paneler monteret i rammeprofilen. Disse er ensartet oplyst af moderne LED moduler. Med den moderne og professionelle karakter af de oplyste LED søjler til udendørs brug, anvendes de ofte som virksomhedsskilte.

Indendørs LED søjle

Indendørs fungerer søjlerne som en attraktiv reklame, og er samtidig en behagelig ekstra lyskilde. De kan bruges til LED reklamer i butiksvinduer eller til udstilling på messer. Reklamebannerne kan hurtigt udskiftes med tekstilbannere eller med en klikramme, og reklamebudskaberne kan hurtigt udskiftes. De er et alsidigt reklamemedie, der kan vække interesse selv på lang afstand.

Vælg LED søjler til dit forretningsudstyr

LED søjlerne kan anvendes ideelt som forretningsudstyr til effektiv formidling af information. De kan bruges til intern og ekstern kommunikation med kunderne. Den høje synlighed og den særlige opfattelse af de oplyste søjler sikrer effektiviteten af displayene.

Vælg en udendørs LED søjle, for at præsentere din virksomhed på den bedst mulige måde. Eller vælg en lyssøjle til indendørs brug, for effektivt fokus på dine reklamebudskaber. Beslut dig for en af vores søjler! Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige reklamedisplay eller skiltestander til din virksomhed!
luk menu
Gå til top