Infosøjler og infostandere fås i mange forskellige størrelser og udformninger, til inden- og udendørs områder. Vælg en infotavle, infostander eller en digital infosøjle, som passer bedst til dine behov.
Luk
Filtrer & sorter

En infosøjle til alle anvendelsesområder

Er du på udkig efter en topmoderne digital infosøjle til at fremme et bestemt produkt, en kampagne eller en service? Så kan modellen "Infowall Portrait NG" være en god løsning, da denne universelt anvendelige infosøjle - i moderne design - kan integreres diskret ind i næsten ethvert miljø. De digitale effektier styres af en indbygget medieafspiller med medfølgende Content-Management Software. Eller vælg infotavlen "Madrid", som præsenterer sig selv i en helt anden form: Denne infotavle er velegnet til indendørs brug, består af en ramme i sølvfarvet, anodiseret aluminium og står på to stabile bundplader. Hvis du derimod er på udkig efter en konstruktion til undendørs brug, er firmaskiltet "Straight-Line Entrance" et godt valg. Denne infotavle er udformet i rustfrit stål og er et smukt display til udendørs brug. De forskellige komponenter i rustfrit stål samt akrylpanelet i matteret glas byder på et professionelt skilt til din virksomhed.

Tiltræk opmærksomhed med en infosøjle

Vælg den infosøjle, der bedst kombinerer dine behov. Uanset om det er en digital infosøjle til indendørs brug eller en robust infotavle til udendørs brug, med eller uden aluminiumsramme eller med indvendig belysning og LEd lysliste: Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller i vores webshop. Infosøjlerne kan anvendes i virksomheder, offentlige bygninger, togstationer eller endda på kontorer og i myndigheder for at gøre opmærksom på information hurtigt og direkte. Brug også infosøjler til indgange i virksomheder, receptioner, som reklameplads og som vejvisere: den rigtige infosøjle til ethvert behov - her i vores webshop.
luk menu
Gå til top