LED Lyssøjler er udstyret med moderne LED teknologi og er derfor det ideelle reklamemedie til inden- og udendørs områder.
Luk
Filtrer & sorter

LED søjler: Velplaceret reklame døgnet rundt

Reklamelys er meget populære i forskellige brancher og til forskellige anvendelsesområder. Da lys har en særlig effekt på øjet, er det ideelt til reklameformål. Derfor tiltrækker oplyste reklamemedier mere opmærksomhed end dem uden lys.

På messer, i fodgængerzoner eller i indkøbscentre - LED lyssøjler tiltrækker automatisk opmærksomhed. De repræsenterer dit reklamebudskab på det pågældende anvendelseområde på en tiltalende måde i høj kvalitet. Desuden tiltrækker det oplyste indhold opmærksomhed døgnet rundt.

Om natten eller i vintermånederne sikrer lyssøjler, at din reklame forbliver synlig døgnet rundt. Det giver dig mulighed for at henvende dig til flere kunder og forbipasserende, og samtidig nå nye målgrupper. Den bedste måde at bestemme den nøjagtige lystid for din LED reklamesøjle på, er med en ekstra timer. Udnyt lyssøjlernes reklameeffektivitet til din virksomhed.

Anvend infosøjlen til at henlede opmærksomheden på bestemte artikler. Med plads i indgangspartiet eller i butiksvinduet, har lyssøjler en indbydende effekt og vækker interesse. På messer kan LED belysning hjælpe din stand med at skille sig ud fra mængden. Et billede af dit logo på LED søjlen fremmer kendskabet til dit brand og øger genkendeligheden af din virksomhed.

Søjler til udendørs brug (Udendørs lyssøjle)

I udendørs områder skal lyssøjler ikke kun være robuste og vejrbestandige, men også kunne modstå hård vind. De udendørs søjler kan udstyres med skrift på begge sider, og fremviser dine motiver på en professionel måde. De anvendes ofte som virksomhedsskilte eller infosøjler.

Søjlerne tiltrækker effektivt opmærksomhed udendørs. De sikrer, at din virksomhed bliver genkendt på afstand. Din virksomheds identitetsdesign forstærker denne effekt og gør det til en ægte Eye-Catcher. Placér eksempelvis søjlen som blikfang i vejkanten og opnå stor succes med din salgsfremmende indsats.

LED søjler til indendørs brug (Indendørs lyssøjle)

Lyssøjler anvendes ikke kun ofte til udendørs, men også indendørs i aflukkede rum. Søjlerne kan hjælpe med at introducere nye produkter, præsentere produktnyheder og brands eller til bæredygtig formidling af information. Søjlen fungerer samtidig som en dekorativ lyskilde i din butik.

De attraktive søjler beriger dit interiør og er et ægte blikfang til det pågældende anvendelsesområde.

Den nødvendige strømforsyning er inkluderet i leveringen, så du kan bruge LED søjlen indendørs med det samme. Oplev de forskellige indendørs modeller til din virksomhed!

Søjle med LED belysning: Velegnet til permanent reklame eller udskiftende indhold

I det udendørs område finder du typisk lyssøjler, der er udstyret med permanent skrift. I det udendørs område anvendes søjlerne oftest som firmaskilt eller som infostander. De fungerer som vejviser og galionsfigur for en virksomhed, og reklamerer som regel permanent med det samme budskab.

Andre forskellige LED lyssøjler anvendes indendørs, hvor de i stigende grad anvendes til forskellige reklamebudskaber. De indendørs søjler består af en basisramme med LED belysning, som kan udstyres med forskellige indstik.

Udskiftning af DIN-indstik foregår typisk med klikramme teknologi. Find også buede søjler til tynde pladematerialer eller søjler med Stretchframe i vores sortiment. Disse artikler er alle velegnede til regelmæssig udveksling af reklameindhold. Selve udvekslingen foregår hurtigt og ukompliceret, så udskiftninger kan foretages spontant.

Både de inden- og udendørs lyssøjler kan bruges til langfristede reklameformål. Med materialer af høj kvalitet og korrekt forarbejdning, sikrer de forskellige lyssøjler en lang levetid. Beslut dit for reklame med permanent eller skiftende indhold. Vi har det rette produkt til din anvendelse.
 

LED Lyssøjle til din virksomhed

I vores webshop har vi et stort udvalg af forskellige LED lyssøjler. Vælg mellem modeller til udendørs eller indendørs brug, og løft din reklame til et nyt niveau. Med de dobbeltsidede lyssøjler har du mulighed, for at henvende dig til et stort antal af forskellige personer på det pågældende anvendelsesområde. Den særlige effekt af reklamelys sikrer, at dit reklamebudskab bliver opfattet i sin helhed.

Er du på udkig efter en søjle til inden- eller udendørs anvendelse? Ønsker du at kunne opsætte dine indstik i DIN format? Har du behov for en buet LED lyssøjle? Tag endelig kontakt til os! Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige lyssøjle til din virksomhed!
luk menu
Gå til top