Et aflåseligt nøgleskab kan findes i mange kommercielle virksomheder. Nøgleskabe gør opbevaring, udlevering eller aflevering af nøgler lettere. Vælg mellem nøgleskabe med kodning, kombinationslås eller drejeknap.
Luk
Filtrer & sorter

Nøgler opbevares sikkert

med kombinations- eller cylinderlås

Forskellige størrelser

fås til 8 eller op til 72 nøgler

Nøgler kan findes hurtigt

pga. af orden og farvesystemet

Nøgleskabe op til 72 nøgler

I nøgleskabene er der plads til diverse nøgler. De forskellige nøgler kan placeres pænt på række i skabet. Nøgleclipsene er mærket i overensstemmelse hermed, så man hurtigt kan finde den nøgle man leder efter. Placer skabene på centrale lokationer på arbejdspladsen, så de er let tilgængelige for udvalgte personer.

Der er plads til op til 72 nøgler i nøgleskabene. Skabene fås naturligvis også i mindre udgaver. Det er også muligt at udstyre skabene med flere lister med kroge. Man kan dermed modulært øge antallet af opbevarede nøgler.

Vores robuste nøgleskabe til væg imponerer med deres nemme montering. Nøglerne opbevares sikkert med en dreje- eller kombinationslås. Opdag vores nøgleskabe med plads til 8 til 72 nøgler. Tag dem i brug i indgangspartiet, på værkstedet, på hotellet eller på lageret.

Ved at begrænse distributionen af koden eller nøglen til nøgleskabet, begrænser du adgangen. Med nøgleskabe får medarbejdere hurtigt adgang til de nødvendige nøgler. Dette kan især være nødvendigt i nødsituationer eller når visse personer er fraværende. Opsæt nøgleskabe i aflåste områder for at lette bestemte arbejdsprocesser.

Kontaktløs ud- og aflevering af nøgler

  • Send koden eller giv den videre → Nemt at udtage de nødvendige nøgler fra nøgleskabet med kombinationslås
  • Åbning i låget og i opsamlingsbakken → Nøgler som skal returneres, er nemme at aflevere
  • Ideel til hoteller, udlejere eller returnering uden for åbningstiden

Individuelt justerbar kombinationslås

Lad os sige, at en medarbejder har brug for nøglen for at få adgang til et bestemt lager. I stedet for at skulle løbe hen til den overordnede eller hovedkontoret, skal han blot gå hen til det centralt placeret nøgleskab. Det sparer tid, som ellers ville gå tabt ved at lede efter nøglen. Det gør også nøglen tilgængelig døgnet rundt og under forskellige vagtskift.

Med nøgleskabe har du valget mellem en kombinations- eller cylinderlås. Med et nøgleskab med cylinderlås, skal du igen selv udlevere din nøgle til skabet til dine medarbejdere. Man kan selvfølgelig placere nøglen et sted, men dette gør nøglen tilgængelig for næsten alle medarbejdere.

En kombinationslås med kode gør det muligt at begrænse antallet af personer, som har adgang til skabet. Samtidig er det ikke nødvendigt at udlevere én nøgle til alle medarbejdere. Fra tid til anden kan du ændre den individuelt justerbare kode, for at forhindre uautoriseret adgang til nøgleskabet. Det sørger for større sikkerhed ved håndtering af nøgler i din virksomhed.

Velegnet til nøgleclips og andre nøgleringe

En nøgleboks med kombinationslås byder på muligheden for, at opbevare forskellige nøgler centralt og sikkert. Det kombinerer aspektet af sikkerhed med central tilgængelighed af nøglerne, når der er behov for dem. Både farvesortering og en god mærkning sørger for, at nøglerne hurtigt kan findes i nøgleboksen.

I nøgleboksene finder du enkelte kroge, som de respektive nøgler hægtes på. Ved at sortere dem i en bestemt rækkefølge ved du, hvor nøglen du leder efter befinder sig. Dog gør identiske nøgleringe eller -former det svært at skelne mellem de forskellige nøgler. Nøglerne er entydigt kendetegnet ved et farve- eller nummereringssystem.

Til implementering af dette system tilbyder vi nøgleclips i forskellige farver. Disse nøgleclips er perfekte til at ophænge i nøgleboksen. Som er et koordineret system. Clipsen er tilgængelig i 5 farver og kan også mærkes.

Der er plads til numre, værelsesnumre, firmanavne og andre betegnelser på de beskyttede skilte. Den passende nøgle til bilen, den tilhørende golfvogn eller det eftersøgte lager, kan nu findes på få sekunder. 
 

Nøgleskab til din virksomhed

På mange områder spiller den daglige håndtering samt udlevering og returnering af nøgler en stor rolle. De praktiske nøglebokse anvendes derfor i en lange række af forskellige brancher. De sørger for mere orden og frem for alt øget sikkerhed med den tilsvarende lås på nøgleskabet.

Vælg mellem en individuelt justerbar kodelås eller cylinderlås. Vi leverer også gerne de matchende nøgleclips, så du kan få bedre orden i dit nøgleskab til væggen. Opdag de forskellige nøgleskabe til vægmontering. Sæt din lid til sikkerhed og klarhed, ved opbevaring af dine nøgler.
luk menu
Gå til top