Ud over den praktiske visitkortholder sørger visitkortetuier for, at de overskuelige visitkort forbliver i form og altid kan transporteres sikkert til den næste aftale eller begivenhed. I vores webshop under tilbud finder du et stort udvalg af forskellige visitkortholdere og visitkortetuier. Ud over de klassiske, praktiske visitkortetuier kan du også få robuste visitkortholdere af plast til udendørs brug. Her kan du læse om alle detaljer og fordele ved de praktiske, handy og fleksible visitkortetuier.

Læs videre »

Visitkortetuier til ethvert brug

Visitkortetuiet er ikke kun et meget sikkert sted at opbevare dine visitkort. Det er også en elegant og en sikker måde at opbevare din visitkort samlet på, så du altid har dem lige ved hånden og kan præsentere dem på en passende måde. Uanset om de er fremstillet af ædelt mat metal, kunstlæder eller krystalklar plast: De mange forskellige visitkortetuier eller visitkortæsker sikrer, at du altid er glad for at tage et visitkort frem og inspirerer beskueren med deres klare design. Eller lad kunden selv om at tage et visitkort og fremvis dine gode smag.  Se alle vores farver, former og varianter af visitkortetuier her i vores webshop.

Et visitkortetui til indendørs og udendørs brug

Visitkortetuierne i standardstørrelse er ideelle til de mest almindelige visitkortstørrelser. Men kredit- og bankkort kan også placeres i det praktiske visitkortetui eller visitkortæske. Det ønskede anvendelsesområde kan du naturligvis helt selv bestemme. Med visitkortetuiet REFLECTS-KOLLAM kan du f.eks. vælge en model i læderlook, som med sin metalbelægning altid vil tiltrække opmærksomhed. Eller vælg REFLECTS-HALIFAX visitkortetui: dette fjerlette visitkortetui af metal er velegnet til opbevaring af visitkort og kan også bruges som visitkortstativ. Ønsker du at opsætte en visitkortholder udendørs, f.eks. i din virksomheds indgangsparti, er "Universum" visitkortholder til udendørs brug et godt valg. Det praktiske og robuste etui af klar plast er vandafvisende og udstyret med et hængslet låg. En visitkortholder med låg, der effektivt beskytter dine visitkort mod snavns og vandstænk. Til transport og præsentation af dine visitkort er "Amazonas" visitkortetuiet den ideelle løsning. Denne dispenser fås i tre størrelser og fungerer samtidig som et attraktivt display og har et praktisk hængslet låg, der beskytter kortene mod uønskede folder, snavs og fugt.
 

Etuier og holdere til visitkort med individuelt print

Tilpas visitkortetuiet til dine ønsker! Brug etuierne til at beskytte kortene under transport eller som sikker og attraktiv opbevaring. Du har også mulighed for at tilpasse etuierne med dit eget print, f.eks. dit logo eller slogan. På denne måde får visitkortetuierne eller visitkortholderne også dit helt personlige præg. Se alle modellerne her i vores webshop.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top