Her kan du betale med EAN-nummer

Visitkortetuier sikrer, at de overskuelige visit- og kontaktkort ikke beskadiges og altid kan transporteres sikkert til den næste aftale eller event.

Luk
Anvend filter

Visitkortetuier til enhver lejlighed

Visitkortetuier er ikke kun et sikkert sted at opbevare dine visitkort, men også en elegant og pæn måde at opbevare dine visitkort samles på. Dermed at har du dem altid ved hånden og kan præsentere dem på en passende måde. Uanset om de er fremstillet af metal, kunstlæder eller klar plast: De mange forskellige visitkortetuier eller visitkortæsker sikrer, at med glæde tager dit visitkort frem igen og samtidig inspirerer beskueren med dit klare design. Se alle vores varianter og former af visitkortetuier her i vores webshop.

Et visitkortetui til indendørs og udendørs brug

Visitkortetuierne i standardstørrelse er ideelle til de mest almindelige visitkortstørrelser. Kredit- og bankkort kan også placeres i det praktiske visitkortetui eller -æske. Det ønskede anvendelsesområde er du selvfølgelig selv om. Med visitkortetuiet REFLECTS-KOLLAM kan du f.eks. vælge en elegant model med udseende af læder, som med sin belægning af metal hurtigt vil tiltrække opmærksomhed. Eller vælg REFLECTS-HALIFAX visitkortetui: Dette fjerlette visitkortetui af metal er velegnet til opbevaring af dine visitkort og kan bruges som visitkortstander. Ønsker du at opsætte en visitkortholder udendørs, f.eks. i indgangspartiet i din virksomhed, er visitkortholderen "Universum" et godt valg. Det praktiske og robuste etui af klar plast er vandafvisende og udstyret med et hængslet låg. En visitkortholder med låg, der effektivt beskytter dine visitkort mod snavs og vandstænk. Til transport og præsentation er visitkortetuiet "Amazonas" er den ideelle løsning. Disse dispensere fås i tre størrelser og fungerer som attraktive displays og er udstyret med et praktisk låg, som beskytter kortene mod uønskede folder, snavs og fugt.

Visitkortetuier med individuelt tryk

Tilpas visitkortetuier til dine individuelle behov. Brug etuierne til at beskytte kortene under transport eller som en sikker og attraktiv opbevaringsetui. Med mulighed for at tilpasse etuierne med et individuelt tryk, f.eks. med dit logo eller slogan. Dermed får visitkortetuierne eller visitkortholderne sit helt personlige præg. Find din favorit blandt de forskellige modeller i vores webshop.

luk menu

Vis produkter
Gå til top