Ud over den praktiske visitkortholder sørger ituierne for, at visitkortene ikke beskadiges. I vores webshop finder du et stort udvalg af forskellige visitkortholdere og visitkortetuier.
Vi har også kortholder til udendørs brug. Til brug ved indgang til din butik eller i havecentrer

Læs videre »

Visitkortetuier til enhver lejlighed

Visitkortetuiet er en elegant og en sikker måde at opbevare din visitkort på. Uanset om de er fremstillet af  metal, kunstlæder eller krystalklar plast.
Se alle vores udvalg af farver, former og varianter af visitkortetuier her i vores webshop.

Et visitkortetui til indendørs og udendørs brug

Visitkortetuierne i standardstørrelse er ideelle til de mest almindelige visitkortstørrelser. Kreditkort kan også placeres i det praktiske etui eller æske.
Med visitkortetuiet REFLECTS-KOLLAM kan du f.eks. vælge en model i læderlook - eller vælg REFLECTS-HALIFAX visitkortetui: dette fjerlette visitkortetui af let metal.
Ønsker du at opsætte en visitkortholder udendørs, f.eks. i din virksomheds indgangsparti, er "Universum" visitkortholder et godt valg. Det praktiske og robuste etui af klar plast er vandafvisende og udstyret med et hængslet låg. En visitkortholder med låg, der effektivt beskytter dine visitkort mod snavns og vandstænk.
"Amazonas" visitkortetuiet er den ideelle løsning for både til brug for opstilling og til at tage med på farten og beskytter kortene mod uønskede folder, snavs og fugt.
 

Etuier og holdere til visitkort med individuelt print

Brug etuierne til at beskytte kortene og attraktiv opbevaring.
Du har mulighed for at tilpasse etuierne med dit eget print, f.eks. dit logo eller slogan. På denne måde får visitkortetuierne eller visitkortholderne sit helt personlige præg.
Se alle modellerne her i vores webshop.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top