Skillevægge kan bruges til at opdele rum, skabe privatliv eller præsentere opslag. Find den ideelle rumdeler til dit anvendelsesområde!
Luk
Filtrer & sorter

Mobile skillevægge til kontor

Rumdelere og afskærmning overbeviser med deres enkle montage og anvendelse. De fleste af vores artikler kræver blot en simpel montering. Eksempler på dette, er at opsætte et tekstilbanner eller at placere væggen på en stander. Herefter er artiklen klar til anvendelse og kan placeres eller dekoreres som ønsket.

På trods af deres høje stabilitet, forbliver skærmene mobile. Fødder eller låsbare hjul sikrer, at skillevæggene står fast. Skillevæggenes lette konstruktion og hurtige montering sikrer, at væggen nemt at flyttes fra sted til sted. Med en skillevæg som er udstyret med hjul, skaber du frihed i anvendelsen og mobiliteten af din skillevæg.

Hvad er formålet med at kunne flytte skillevæggen fra sted til sted? Vægge afskærmer lokaler og skaber nye områder. Ved hjælp af en mobil rumdeler, har du altid mulighed for at skabe forskellige opdelinger. Du kan dermed altid være klar til særlige begivenheder og specielle situationer på meget kort tid.

Mobiliteten med skillevæggen er en stor fordel, især hvis det drejer sig om en permanent anvendt skillevæg. En væg, der ikke bruges i lang tid, men som anvendes igen og igen, skal være let at gemme væk. De klassiske flytbare skillevægge fra vores sortiment, er særligt velegnede til pladsbesparende opbevaring. En spansk væg er også nem at gemme væk.

Fordele ved en skillevæg til din virksomhed

Ud over at de er nemme at håndtere, kan en skillevæg byde på mange fordele for din virksomhed. Uanset hvor væggen anvendes, kan du drage fordel af følgende egenskaber.

Privatliv

Struktur

Præsentation

Privatlivets fred er et vigtigt aktiv i en lang række sektorer. En skillevæg er en garanti for mere privatliv ved at adskille bestemte områder. Skillevæggen byder på en vis grad af privatliv, og kan også dæmpe støjniveauet i et vist omfang. Arbejdspladserne på kontoret kan dermed adskilles på en attraktiv måde eller fungere som afskærmning af områder i en restaurant.
Store lokaler formidler normalt en følelse af ubehag eller af minimal intimitet. Struktureringen af disse områder gør derfor underværker med hensyn til opfattelsen af lokalet. Et ubehageligt område uden en behagelig atmosfære kan dermed forvandles til et helt andet område!

Dette kan opnås ved at opdele rummet og skabe individuelle arbejdsstationer. Resultatet er et arbejdsklima, hvor ansatte er produktive og i godt humør. Samtidig får du kunder og besøgende til at blive længere.
Når man sætter en væg op, opstår der altid et nyt frirum. Dette område kan effektivt bruges til præsentation af din virksomhed. På den anden side er området ideelt til at præsentere din mission statement, dine produkter eller din virksomhed. Til gengæld kan præsentation og udstilling af opslag og information optimalt opsættes på skillevæggen.
Skillevægge med hygiejnebeskyttelse eller trykbare flader

Mange muligheder indenfor skillevægge

Vores online sortiment af skillevægge gemmer på mange forskellige muligheder for indretning af lokaler. I kategorien kan du finde skillevægge, Stretchframes eller afskærmning. Når du vælger en skillevæg til kontoret, skal du være opmærksom på forskellige aspekter.

I hvilket omfang ønsker du at udnytte mobiliteten af skillevæggen? Vores mobile artikler byder på alsidige muligheder og en høj grad af fleksibilitet. De kan placeres hvor som helst på anvendelsesstedet og kan flyttes efter behov.

En skillevæg med hjul giver dig sandsynligvis den størst mulige mobilitet. Skillevæggen "Muroa" er magnetisk og er derfor ideel til brug som præsentation i sammenhæng med videreuddannelse, træning eller workshops. Vælg mellem en overflade af hulvæg eller whiteboard.

Hvor meget privatliv skal væggen kunne byde på? Skillevægge fås i forskellige højder. Nogle vægge er udstyret med et beskyttet synsfelt fra midten af væggen. Har du for beskyttelse i fuld højde, er skillevæggen "Multi" et godt valg.

Skillevæggen findes i forskellige typer af materialer med mål på 800 x 2000 mm pr. enhed. Panelerne indsættes fra siden og bør ikke overstige en tykkelse på 4,5 mm.

Skal væggen bruges som overflade til opslag? Hvis ja, hvilken slags overflade har du brug for? Afhængigt af budskabet er forskellige materialer bedre egnet eller dårligere.

En filtvæg, magnetisk væg eller et eksemplar af filt, er velegnet til hurtig fastgørelse af genstande. Hvis du ønsker at man samtidig skal kunne skrive på overfladen, skal du bruge en whiteboard overflade.

Det dobbeltsidede sæt af skillevægge byder på forskellige muligheder med design. Mens fronten forbliver skrivbar, kan bagsiden af væggen udstyres. Væggen kan udstyres med magneter på bagsiden af metal eller med tegnestifter på et panel af mineral fibre. Valget er op til dig.

Skillevæg på kontoret: Skab individuelle arbejdsområder

Gør arbejdsmiljøet rigere og øg mearbejdernes tilfredshed ved at skabe individuelle arbejdsområder på kontoret. Dine medarbejdere får dermed en individuel arbejdsplads, som de kan identificere sig med. Men selv ved skiftende arbejdspladser, bidrager skillevægge til arbejdsatmosfæren på kontoret.

Ved at udstyre dit åbne kontor med rumdelere sikrer du, en vis grad af privatliv ved hver enkelt arbejdsstation. Desuden kan en akustisk skillevæg reducere distraktioner. Skab struktur i dit åbne kontormiljø ved hjælp af skillevægge, som bidrager med en positiv effekt på atmosfæren i rummet.

Oplev de mange fordele en skillevæg kan byde på til dit kontor. Vælg den væg du ønsker og styrk arbejdsmoralen på kontoret, samt atmosfæren i rummet. Brug skillevægge til at oprette individuelle arbejdsstationer på kontoret på arbejdspladsen.

Yderligere muligheder til butikker, kontorer eller virksomheder

Skillevægge er en fantastisk måde at øge værdien af et lokale og drage fordel af den forbedrede atmosfære. Det nyskabte rum kan yderligere optimeres ved hjælp af ensartet belysning. Ved at opsætte en lysvæg anvendes LED belysning for en præsentation af høj kvalitet. Samtidig skaber det en lyskilde i rummet.

Er du på udkig efter en skillevæg til dit næste seminar? De forskellige vægge byder på et stort areal til opslag, infomateriale, kartotekskort og meget mere. Interaktive metoder kan implementeres ideelt med et whiteboard, opslagstavle eller flipover. I virksomheder er de forskellige tavler også velegnede til intern information, for at nå ud til så mange medarbejdere som muligt.

Find mange flere idéer til virksomhedsudstyr i vores webshop. Vi står altid til rådighed for spørgsmål og forslag.
luk menu
Gå til top