Vores klemlister og plakatskinner fremviser dine plakater og bannere optimalt. Er du på udkig efter et enkelt, men effektivt præsentationssystem til dine reklamemedier? Klemlisten muliggør en hurtig anvendelse, samt at udstille produktudstillinger og kampagner i forskellige varianter.
Luk
Filtrer & sorter

Plakatskinner: perfekt iscenesættelse af plakater

Har du brug for hjælp til ophæng af plakater på væggen? Så er klemlister et meget populært og effektivt middel til dine reklameforanstaltninger. Et perfekt ophængssystem til dine plakater og bannere, for ubesværet og enkel montage. De sikrer også det perfekte look.

Der er monteret to lister på plakaten, for at holde plakaten udstrækt i toppen og bunden. Plakaten kan fastgøres til listerne med de bevægelige ophængsøjer. Dermed kan din plakat nemt og effektivt udstilles i det rette format.

Du kan vælge mellem en lang række forskellige materialer. Leder du efter en klemliste af sølvanodiseret aluminium? Eller foretrækker du en klemliste fremstillet af metal? Her kan du læse om alle de mulige varianter af klemlister til plakater i vores webshop.
Klemmleiste aus Aluminium für Poster und Banner

Vælg klemprofil i DIN format

  • Længde 210 mm - DIN A4 høj/ DIN A5 tvær
  • Længde 297 mm - DIN A3 høj/ DIN A4 tvær
  • Længde 420 mm - DIN A2 høj/ DIN A3 tvær
  • Længde 600 mm - DIN A1 høj/ DIN A2 tvær
  • Længde 841 mm - DIN A0 høj/ DIN A1 tvær
  • Længde 1.200 mm - DIN A0 tvær
  • Speciallængder op til 300 cm/ 3000 mm muligt

Én klemliste til flere formater

I sortimentet finder du forskellige artikler, der er velegnede til præsentation af reklamemateriale i forskellige DIN størrelser. Der er plads i skinnerne til både enkelte og flere eksemplarer af indlæg i almindelige formater som DIN A4, DIN A3 eller endda DIN A0.

Men det bedste ved lister og skinner er, at du ikke er bundet til et bestemt format. Især med længere skinner kan forskellige formater udstilles side om side. Med plakatskinner kan du præsentere informationsmateriale og andre indlæg uanset plakatens format.

Klemskinnerne er også velegnede til plakater som udstilles i forskellige retninger. Brug skinnen til medier i DIN A4 højformat eller DIN A5 tværformat. Dette mønster kan anvendes på alle DIN formater. Derudover fremstiller vi også skinner og lister i specialformater.
Klemmschiene aus Holz mit Aufhängung

Plakatliste og klemskinne af træ: bæredygtig reklame

Den bæredygtige klemskinne af træ anvendes for en naturlig præsentation af tryktsager i forskellige formater. Vælg den i den klassiske træfarve eller i lysere og mørkere farver. Forskellige klemlængder gør det muligt at vælge den ønskede længde.

Klemlisten er fremstillet af massivt træ for en langvarig og ressourcebesparende anvendelse. Det upåklageligt forarbejdede træ viser dine kunder, at du lægger vægt på en funktionel og miljøvenlige fremvisning af dine plakater. Den er ideel til bæredygtige forretningsområder.

Klemskinne metal

I modsætning til klemskinner foregår monteringen af en metalskinne magnetisk. Udklipsholder, magneter eller andre elementer kan frit fastgøres til skinnen. Dette muliggør et ophæng, som nemt og sikkert kan ændres når som helst. Særligt velegnet til områder hvor de udstillede indhold skifter hurtigt.

De pulverlakerede metalskinner har en selvklæbende tape på bagsiden, som muliggører montering på ikke-metalliske overflader uden at bore. Metalskinnen fås i forskellige længder. Vælg en klemskinne af metal, for at kunne fastgøre indholdet magnetisk på listen til enhver til.

Klemliste af plast

Vi har et udvalg af plast klemskinner i transparent eller hvid. De er idelle til indskubning af plakater og eksklusivt ophæng. Den pågældende profil kan nemt og stabilt klæbes på forskellige overflader med lim. Fastspænd plakater i skinnen og få glæde af de nemme udskiftningsmuligheder.

Her kan du se et udvalg af forskellige profiler, velegnet til fastspænding af plakater eller tynde pladematerialer. En ekstra profil i bunden af plakaten, sikrer en præsentation uden folder, krøller og rynker. Vælg mellem forskellige transparente profiler af plast til ophæng af dine materialer.
Aluminium Klemmschiene mit Plakatrahmen

Plakat klemliste aluminium: til enhver anvendelse

Klemskinnen kan monteres i butiksvinduet, som ophæng fra loftet eller på væggen. Produktet er af aluminium og leveres som sæt. Et sæt består normalt af to aluminiumsskinner, to skinner af plast og endekapper.

Det bløde gummiindlæg i skinnerne sikrer, at plakaterne i de forskellige formater ikke skrider rundt. Den nederste skinne garanterer en krølfri visning. Disse indlægsholdere fungerer også et praktisk alternativ som notesbøger til notater og memoer.

Den perfekte ramme til enhver plakat: Klemliste i aluminium

Giv dine plakater den rigtige ramme - med vores store udvalg af klemlister til plakater. Uanset om de fremstillet af plast eller aluminium, transparente eller sølvanodiserede, sikrer du med plakat klemlister en enkel og attraktiv montage af information.

Plakatskinner er fleksible og kan monteres hvor som helst. De kan anvendes til at ophænge dine plakater i din virksomhed, i butik, på messer, til arrangementer eller endda i butiksvinduet. Du kan roligt stole på klemlister til ophæng, med deres hurtige og enkle håndtering. Fold ud, indsæt plakat, luk, færdig!

Ud over den nemme håndtering, er der andre fordele ved brugen af klemlister. Med det anvendte låsesystem, kan plakaterne til enhver tid fjernes ubeskadiget og dermed genbruges til andre formål.
 

Profil klemlister - fremstillet efter mål

Da VKF Renzel er producent af de ovenfor viste produkter, kan vi garantere for deres kvalitet. Med mange års erfaring med POS, ser vi frem til at støtte dig med vores salgsfremmende produkter.  

Som producent kan vi også tilbyde eksklusive specialfremstillede produkter. Vi fremstiller gerne et produkt, der er skræddersyet til dig og dine behov. Find det system, der passer bedst til dine ideer her! Bestil den rigtige klemliste til dine profiler online.
luk menu
Gå til top