Luk
Filtrer & sorter

Skab et varigt indtryk på børn og forældre

Med den rigtige reklamegave kan du ikke kun give glæde, men frem for alt efterlade et varigt indtryk. På denne måde kan du styrke loyaliteten for eksisterende kunder, takke kunderne eller vække deres interesse. Reklameartikler som især brugen i hverdagen, er perfekte som gaveartikler. Ved hyppig brug af reklamegaven, bliver besidderen også opmærksom på din virksomhed igen og igen.

Til voksne giver man derfor gerne kuglepenne, nøgleringe eller køkkenredskaber. Også sød reklame bruges ofte. Afhængigt af målgruppen kan du glæde dine kunder med slik eller et sundt alternativ. Samtidig kan du forbedre din virksomheds image med bæredygtige produkter eller emballagen.

Legetøj vælges især som reklamegave til børn. Den respektive gave vækker en glæde hos børnene, men de med glæde vil lege med. Gaven kan desuden være en beskæftigelse for børn i butikken eller på messer. Mens de små har travlt, kan forældrene sætte sig ind i dine produkter og services.
 

Reklameartikler til børn - ideelle til den familieorienterede målgruppe

Ideelt set gør du ikke kun børnene glade for reklameartiklen. Børnenes positive følelse overføres som regel automatisk til deres forældre. Dermed vil de voksne også huske dig. Man vil garanti huske den glæde, som barnet fik af gaven.

Ved gavegivning til børn kan du især score point hos familieorienterede målgrupper. I institutioner, der arbejder tæt sammen med børn, mødes giveaways med særlig stor taknemmelighed. Du bør dog heller ikke kun koncentere dig om de sædvanlige giveaways i andre brancher. Reklameartikler til børn kan hjælpe med at henvende dig til nye målgrupper og udvide din kundebase.

I vores webshop finder du forskellige reklameartikler, som kan glæde børn i forskellige aldre. Emballagen eller selv reklamegaven kan trykkes individuelt efter dine ønsker. Et tryk er med til at styrke det varige indtryk hos kunden. Dit logo vil hurtigt vække minderne om din virksomhed og styrke den i hukommelsen.

Egnet til forskellige aldersgrupper

Kan trykkes enkeltvis

Stor indflydelse på din reklame

Diverse reklameartikler med tryk til børn

I vores webshop finder du forskellige artikler til at overraske børn. Ud over spil og maleredskaber finder du også tekstiler. Find sågar bæredygtige reklamegaver hos os. Disse artikler består af naturlige råvarer og erstatter således begrænsede eller skadelige materialer.

De forskellige artikler kan uddeles ved tilbudskampagner, ved events eller ved særlige begivenheder. De små gaver bliver til et højdepunkt og skaber et varigt indtryk til de forskellige begivenheder. Messer, julemarkeder og nylanceringer er blot nogle af de utallige anvendelsesmuligheder. Reklameartikler kan ledsage din fremtræden i alle situationer og kan påvirke dit image positivt udadtil.

Ud over at blive brugt ved events og arrangementer, er artiklerne også populære som fødselsdagsgaver. I børnehaver, dagsinstitutioner og hospitaler kan børn blive overrasket på deres fødselsdag. Også i hotelbranchen skabes stor glæde med en fødselsdasoverraskelse af denne slags. Opmærksomheden bliver også opfattet yderst positivt og taknemmeligt af forældre og pårørende.

Især i institutioner, som dagligt har med børn at gøre, bør indføre reklamegaver til børn. Med disse små gaver formidles den store værdi, som børn har i din institution og virksomhed.

Ud over de klassiske giveaways, kan sød reklame også benyttes til at overraske børn. Gummibamser i specielle former, påskeharer eller lækkert slik er særligt populære blandt slikmunde. Desuden appellerer reklame med slik eller lækkerier til forskellige aldersgrupper. De små poser eller indpakninger af disse artikler er særligt velegnede til uddelingskampagner pga. deres lave risiko for skader.

Da næsten alle er glade for sød reklame, er disse artikler ideelle til massemarkedsføring. Konventionelle reklamegaver byder derfor på bedre mulighed for at henvende sig til børn. Produkterne kan desuden bruges i længere tid og får derfor også en højere brugsværdi. Dette kan sikre, at din virksomhed får en højere placering på ranglisten hos børnenes forældre.

Uanset hvilken artikel du vælger, kan du bringe stor glæde hos børn med små gestusser. En farverig og kreativt udformet indpakning kan øge børnenes forventninger og glæde yderligere. Når det gælder ttryk, er der næsten ingen grænser hos os. Vi hjælper dig oså gerne med at oprette de relevante trykdata.

Opdag den store reklameeffekt som reklameartikler har på børn. Sørg for et positivt og opmærksomt image hos dine eksisterende kunder eller appeller til nye målgrupper! Vi støtter dig gerne i processen med at udvælge reklamegaver til dit næste event. Derudover byder vi på muligheden for at personliggøre produkterne individuelt eller hjælpe med at oprette trykdata.
luk menu
Gå til top