Her kan du betale med EAN-nummer

Leder du efter et staffeli til indendørs eller udendørs brug i din restaurant, offentlige institution, kunstudstilling eller til et andet formål? Staffelier fås i klassiske versioner af træ med kridttavler, samt i en mere moderne version af akryl eller stål. Alle modeller har én ting til fælles: De skaber opmærksomhed på et bestemt tilbud eller en bestemt kampagne på en iøjnefaldende måde.
Luk
Anvend filter

Staffelier som ramme for tilbudstavler

Vi byder forskellige staffelier til ethvert behov. Oplev vores udvalg af staffelier, og vælg din favorit - vælg mellem mange forskellige modeller og designs. Staffeli til tilbudstavler er f.eks. en meget klassisk model af bøgetræ, hvor tilbudstavlerne praktisk kan placeres på. Eller vælg staffeliet "Exhibit", som skiller sig ud med sit rene, moderne design i pulverlakeret stål. Staffeliet "Easel" er både velegnet til indendørs og udendørs brug og er et meget velegnet valg til din restaurant, café eller bageri. Få mere at vide her og find det rigtige staffeli til det ønskede anvendelsesområde.
 

Ingen går ubemærket forbi disse staffelier!

Staffelier blev oprindeligt primært brug af kunstere og malere til at placere lærreder og billeder, men i dag har de mange forskellige funktioner. Mange virksomheder benytter staffelier af træ, aluminium eller stål på messer og til arrangementer, for at tiltrække besøgende til deres stande. Men især restauranter, caféer og cateringsvirksomheder har også lært at sætte pris på fordelene ved staffelier. De kan hurtigt sættes op og tages ned igen, og tiltækker de besøgendes opmærksomhed med deres særlige form og størrelse. De kan skrives på individuelt og gentagne gange - som gør staffelierne til alsidige og populære reklamemedier. Vælg et staffeli i vores webshop som passer til dine behov. Gå på opdagelse i former, materialer og størrelser, og bliv inspireret.
luk menu

Vis produkter
Gå til top