Leder du efter et staffeli til indendørs eller udendørs brug i din restaurant, offentlige institution, kunstudstilling eller til et andet formål?
Staffelier fås i klassiske versioner fremstillet af træ med kridttavler samt i en mere moderne version fremstillet af stål.
Alle modeller har en ting til fælles. De synliggøre dit tilbud eller budskab på en iøjnefaldende måde.
Findes i flere størrelser - som fritstående gulv- eller bord version

Læs videre »

Staffelier som ramme for tilbudstavler

Vi byder forskellige staffelier til ethvert behov. Oplev vores udvalg af staffeli, og vælg dine favoritter - du kan vælge mellem mange forskellige modeller og designs.
Staffeliet til tilbudstavler i en meget klassisk model fremstillet af træ, eller du kan vælge staffeliet "Exhibit", der skiller sig ud i pulverlakeret stål med dets moderne design.
Staffeliet "Easel" er velegnet til både indendørs og udendørs brug, og meget velegnet til din restaurant, café eller bageri.

Find det rigtige staffeli til det ønskede anvendelsesområde.

Ingen går ubemærket forbi disse staffelier!

Mens et staffeli oprindeligt blev brugt af kunstere til at placere lærreder og billeder i, bruges de i dag i en lang række forretningsområder.
Mange butikker og virksomheder benytter staffelier fremstillet af træ, aluminium eller stål på messer og til arrangementer for at tiltrække besøgende til deres stand.
Særligt restauranter, caféer og butikker med udendørs områder, er kommet til holde meget af dette produkt. Hurtigt at samle og demontering. Der kan individuelt skrives på kridttavlerne og gør staffelier til alsidige og populære reklamemedier.

I vores webshop finder du helt sikkert det rigtige staffeli til dit behov. Gå på opdagelse i former, materialer og størrelser, og bliv inspireret.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top