Med praksisskilte og lægeskilte giver du ikke kun patienterne en bedre mulighed for at finde dig. Forbipasserende vil også få kendskab til dig og dine services. Vælg din ønskede skiltning til din praksis, og lad os fremstille det i høj kvalitet. Bestil dit praksisskilt i vores webshop!
Luk
Filtrer & sorter

Opdag vores praksisskilte til indendørs brug »


Vi ledsager dig på vejen med et skilt til din praksis:

Det ønskede skilt til din praksis

Vi kan levere skilte fra vores sortiment, der lever op til dine krav eller fremstille efter individuelle ønsker.

Overførsel af udskriftsdata

Få skabt dit individuelle tryk af vores grafiske team eller fremstil dem selv. Under alle omstændigheder vil der blive foretaget en gratis datakontrol.

Tryk og levering af skiltet

Vi fremstiller dit skilt af høj kvalitet og lover korte leveringstider.

Fritstående praksisskilt til udendørs brug

Et praksisskilt svarer til en flyer, visitkort eller som reklame. Det er en integreret del af dit virksomhedsimage, som du viser udadtil. Det betyder, at det er et display for dine services og din praksis. Derfor skal det være tiltalende, forståeligt og professionelt. 

Fritstående praksisskilt er nemme at opsætte udendørs. Hvilket betyder hurtig montering og stor fleksibilitet af hensyn til placering af skiltet. Placér dit skilt til den praktiserende læge central foran bygningen. Som sikrer, at patienterne altid finder vej til dig, og undgår dermed irriterende forsinkelser som resultat af dårlig vejvisning.

Øg kendskabet til dit foretagende med anvendelse af fritstående skilte. Drag fordel af skiltets høje stabilitet, samt reklame af dit erhverv i høj kvalitet. Vi rådgiver dig fra oprettelsen af printdata, til et eksklusivt print, til levering og til installationen.

Individuelt designbare fritstående skilte

Efter udarbejdelsen af dit corporate design, er det første skridt at finde et optimalt skilt til din praksis. Overvej hvor meget plads du har behov for, til at fremvise dit udvalg af services. Hvor skal skiltet monteres eller opstilles? Vi tilbyder et stort udvalg af fritstående skilte og dørskilte i vores webshop.

De fritstående standerskilte kan tilpasses individuelt til din praksis eller dine behov. Du kan få skiltene i forskellige materialer og højder. Skilte i stort format henleder opmærksomheden på din lokation på afstand. Mindre formater kan give mere detaljerede oplysninger i nærheden af indgangen.

Vores UV bestandige skilte i akryl er meget populære. Praksisskiltene i akryl er valgfrie med hvid baggrund og overbeviser med deres ædle look. Efter valg af skilt, kan du få trykt skiltet til din praksis. De attraktive akryl skilte anvendes både som virksomhedsskilt og dørskilt.

Skilt til lægepraksis med lys

Skilt til lægepraksis udstyret med LED lys

Dekorative dørskilte til kirurgiske og medicinske klinikker

Afskiltning af din praksis med skilte spiller en vigtig rolle for det udendørs område. Det er her du giver besøgende og forbipasserende det første indtryk med orientering til kunderne. Også indendørs er skilte med til at give overblik over din praksis, specielle områder eller genveje, som letter kommunikationen med patienterne og lægger op til en smidig proces.

Indendørs er dørskilte, flagskilte eller loftsskilte dekorative tiltag. Med disse elementer kan skiltning implementeres på en ensartet, klar og stilfuld måde. På den måde reducerer du misforståelser og forsinkelser.

Lad der være en rød tråd mellem afskiltningen af din praksis. På denne måde optimerer og øger du din praksis genkendelighed. De forskellige dørskilte kan oplyse om vigtige informationer, og give information og navn på den praktiserende læge, samt lægens speciale og vigtige kontaktoplysninger.  

Et veludstyret dørskilt kan ved indgangen byde på sikkerhed. Vælg et dørskilt med tryk eller papirindsats. Med den passende opsats, kan skiltet nemt opsættes på væggen. Tilbyd dine kunder den ønskede orientering og sikkerhed i din praksis.

 

Skilte til terapeuter, alternative behandlere, lægepraksis og flere

Et udendørs eller indendørs skilt til din praksis er vigtigt for at kommunikere med kunderne. Dine patienters tilfredshed og loyalitet vil efterfølgende blive øget ved anvendelsen af et praksisskilt. Sørg for et højt profileret og positivt image af din lægepraksis. Denne effekt kan overføres til forskellige fagområder.

Optimer klarheden og virkningen af din medicinske facilitet. Find det rigtige skilt til dit interiør eller eksteriør. Design skiltet selv eller af os, og få trykt det i høj kvalitet.
luk menu
Gå til top