Luk
Filtrer & sorter

Mere overblik på borde og diske

Stabile og robuste menukortholdere er perfekt egnet til attraktiv præsentation af menuer, spisekort, iskort og specialtilbud. Menukortholderne er fremstillet af materialer som akryl, aluminium og hord folie, og byder på en reklameeffektiv ramme.

Diskdisplays kan findes på borde og diske med forskellige fodmaterialer. I den respektive fod er de beskyttende lommer af akryl eller hård folie. Dine prints i artiklerne er godt beskyttet pga. plasten. Den transparente plast sørger sammen med de forskellige fodmaterialer for, at det kun er dit indhold som fanger øjet.

De diverse menudisplays kan kombineres med forskellige standfødder. Foden af træ, aluminium eller plast har en afgørende indflydelse på designet. Men træmaterialet står for en naturlig præsentation, byder akrylfoden på et enkelt udseende. Det komplet transparente display sørger dermed for, at det kun er dit indhold som fanger øjet.

En elegant aluminiumsfod passer nemt ind i ethvert interiør. Disse modeller anbefales pga. muligheden for tryk. Det giver dig mulighed for, at fremhæve dit reklamebudskab eller dine menuer med et logotryk. Brug også denne mulighed til at skabe opmærksomhed omkring dine tjenester, dine kontaktoplysninger eller specialtilbud.

Som producent af forskelligeartede menukortholdere er en fremragende kvalitet af vores produkter særligt vigtigt. Om det er til udendørs - eller indendørs områder eller som en trendy eller klassisk menuboks, har vi et bredt udvalg af menukortholdere til dine omfattende spise- og drikkekort.
Transparent menukortholder af akryl
Spisekortholder med standfod af træ
Menukortholder med fod af aluminium

Giv appetit på mere: Menukortholder af enhver art

Spisekortholdere er tilgængelige i forskellige designs og modeller. Du bestemmer selv, hvilken stil der bedst præsenterer din virksomheds menu. Menukortholdere er populære reklamemidler til hoteller, gastronomi og restauranter. De er perfekte til virksomheder eller forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på specielle spisetilbud eller et eksklusivt drikkekort.

Især til gastronomibranchen har et display med placering på bordet en salgsfremmende effekt. Kunderne bliver konfronteret med menuen under hele opholdet i din etablissement. Det skaber hurtigt sult eller appetit på mere. Det resulterer i ekstra bestillinger, som har en fremragende effekt på dit salg.

Hvilken størrelse passer til dit lokale? Hvilken fod passer bedst til bordet eller disken? Og hvilket design afspejler bedst din menu og din reklame? Det hele afhænger selvfølgelig af omgivelserne og stemningen i dit etablissement.

Som regel er menukortholdere udformede som klassisk t-displays. De er tilgængelige i forskellige standardformater fra A4 til A6, og fås i høj- og tværformat. I tværformat eller højformat tilpasser de sig perfekt til din menu eller udskrifter.

Standfoden af akryl, træ eller aluminium beskytter dine prints mod våde overflader. En akryllomme eller lomme af hård folie beskytter indholdet mod ydre påvirkninger fra alle sider. Udskrifterne kan derfor bruges igen og igen, og sparer dig for unødvendige nye udskrifter.

Spisekort, menuer eller reklame kan også vises på udendørs områder med menukortdisplays. En ekstra kortholder til udendørs brug eller dækhætte sikrer, at indholdet også er beskyttet udendørs.

Da vi er producent af menudisplayene, har vi mulighed for at tilpasse dem specielt til dine behov. I samarbejde med dig kan vi tilpasse eksisterende artikler eller designe et skræddersyet display. Send os blot en uforpligtende forespørgsel.

Frit design af dit menudisplay

Ud over T-displayene af akryl, har vi et udvalg af forskellige kridttavler i vores webshop. Tavlerne står for en frit skrivbare reklameflade, som også anbefales til restaurationsbranchen. Dagsmenuer, specialtilbud eller events kan promoveres perfekt med de små skifertavler.

En kridttavle er ideel til bæredygtig reklame med brug af naturlige råstoffer. En fod af træ fuldender det naturlige look. Med farverige kridtmarkører kan man skabe ægte kunstværker. Markørere kan let aftørres med det rette udstyr, som muliggør daglig tilpasning eller udskiftning.
Brug kridttavle som menutavle

Iscenesæt dine tilbud i det rette lys

Vælg den menukortholder du ønsker og vis dine reklamebudskaber som spisekort frem på bedste vis. Som borddisplay, diskdisplay eller endda som menukortholder er målet at vise menukortet på en tydeligt synlig måde.

Dog er menukortstanderne også velegnede som info- eller reklamedisplay. Præsenter dit indhold på en elegant måde på bordet og disken. Indstik i forskellige DIN-formater (A4, A5, A6) kan hurtigt indlægges. Find det rette display med aluminium, træ eller akryl standfod!

Borddisplays er indbegrebet af hurtig og nem håndtering med høj reklameeffekt. Indholdet kan hurtigt udskiftes, mens kridttavler på kort tid kan skrives på igen og igen. De mange fordele ved disse reklamedisplays kommer dig til gode i info- og reklameøjemed.

Gør reklame for dine produkter, tjenester eller serviceydelser på attraktiv vis på borde, diske og skranker. Når de placeres her bliver gæster, besøgende og forbipasserende straks konfronteret med dit budskab. De tiltalende rammer sørger for en attraktiv udstilling af dit indhold. Som en integreret del af din salgspromovering kan hjælpemidlerne tages i brug til forskellige formål.

Vi tilbyder dig og din virksomhed et omfattende udvalg af modeller til præsentation af mad og drikkevarer. Vælg den menukortholder, der passer bedst til din virksomhed og præsenterer dine tilbud effektivt for dine kunder. Gør attraktiv reklame med elegante reklamedisplays!
luk menu
Gå til top