Placer den fritstående desinfektionsdispenseren i din butik, til arrangementer eller i indgangspartiet. De brugervenlige dispensere fås med eller uden automatisk sensor og kan bruges uden elektricitet på anvendelsesstedet.
Se vores udvalg og vælg en manuel eller automatisk desinfektionsdispenser i fritstående udgave.
Luk
Filtrer & sorter

Desinficering af hænder for dit helbred

Virksomheder nyder godt af en desinfektionsdispenser, bl.a. på grund af den dermed forbundne hygiejne og sikkerhed. Samtidig tilbyder du kunderne en god service. Vi har alle behov for at desinficere vores hænder på farten i løbet af dagen. Derfor vil det være en god idé, at stille en dispenser i god kvalitet frem i din virksomhed, og dermed sørge for bedre hygiejne og velvære for både kunder og forbipasserende.

Desinfektion af hænder er et absolut must i områder med meget trafik. Personer i områder med tvivlsom hygiejne, udsættes for en række forskellige bakterier og eksponeringer. Kunder, medarbejdere eller besøgende skal derfor have mulighed for at desinficere deres hænder uden bekymringer og besvær.

Fritstående desinfektionsdispenser til hånddesinfektion

Derfor er de taknemmelige, så snart der opstår en mulighed for desinficering af hænder. De forskellige fritstående desinfektionsdispensere sørger for en effektiv desinfektion. Sammenlignet med håndvask, handler desinfektion af hænder ikke kun om rengøring. Desinfektion fokuserer på at nedbryde og uskadeliggøre bakterier.

Med det rette desinfektionsmiddel kan ikke kun bakterier, men også patogener, bakterier og vira gøres uskadelige. En desinfektionsdispenser med sensor doserer en mængde på størrelse med en valnød. Hænderne skal fugtes med væsken i op til 30 sekunder for at fungere effektivt. 

Vælg et dermatologisk testet desinfektionsmiddel, der er velegnet til følsom hud og efterlader en behagelig fornemmelse på huden. Bemærk dog venligst de kemiske faresymboler for de forskellige desinfektionsmidler.

Kan frit placeres på brugsstedet

Kompatibel med kommercielt tilgængelige flydende desinfektionsmidler

Fremmer kundeloyalitetet

Fristående desinfektionsdispenser med reklameplads

Oplysninger om desinfektionsmidlets hudkombatibilitet kan gives ved hjælp af et display eller en plakatramme. Andre forholdsregler vedrørende hygiejne og desinfektion kan også fremvises. Ud over at blive brugt som informationsflade er de digitale eller analoge displays også velegnede som reklamemedier.

Desinfektionsdispensere får forbipasserende til at stole på virksomhedens hygiejne og sikkerhed. Langsigtet og optimal tillid omfatter også detaljerede og transparante oplysninger. For at give kunder og besøgende endnu mere tryghed, bør du bruge de klassiske udstillingsstande, plakatstativer eller displays.

De fritstående desinfektionsdispensere kan suppleres med forskellige informations- eller reklamemedier. L-display, roll-up bannere og informationsdisplays giver en permanent indikation. Med et digitalt display kan der også vises film, diashow eller forskellige grafiske elementer.

En hurtig udveksling af informationsmateriale er også mulig med klassiske analoge displaysstativer. Så kan du reagerer hurtigt på ændringer og holde dig opdateret med dine meddelelser. Ud over informations- eller reklamedisplays kan der tilkøbes yderligere tilbehør online. 

Til fritstående Steripower desinfektionsdispensere, anbefaler vi Steripower Kit som tilbehør. Den indeholder praktiske hygiejnepuder. Disse skal lægges i opsamlingsbakken på hygiejnestationen. Her absoberer de omhyggeligt overskydende væske.

Dette sikrer, at desinfektionsstanden altid ser pæn og ryddelig ud. Sættet indeholder også et opladningskabel og en oplader til de batteridrevne produkter. Der medfølger også et erstatningsbatteri i tilbehørssættet.

Det originale batteri og udskiftningsbatteriet bruges skiftevis. Hvis et batteri ikke er i brug, kan det oplades i dette tidsrum. I mellemtiden er din hygiejnestation konstant i drift.

Som du kan se, gør det rigtige tilbehør dit udstyr perfekt. På denne måde bliver præsentationen af din virksomhed udvidet og perfektioneret optimalt. Sørg for nemmere håndtering, høj kvalitet og mere prestige med det rigtige tilbehør.

Automatisk desinfektionsdispenser med sensor

Desinfektionsdispenser med automatisk sensor sørger ikke kun for en god service, men er først og fremmest særligt hygiejniske. Alle kender den fritstående og klassiske dispenser med pumpe. Ofte forsøger man - så lidt som muligt - at komme i kontakt med den mest benyttede dispenser. Afhængigt af desinfektionsmidlet er det ikke sikkert, hvilke bakterier, vira eller patogener der uskadeliggøres.

En automatisk desinfektion er en hygiejnisk løsning. Den perfekt sensibiliserede dispenser reducerer personlig kontakt. Forbipasserende placerer deres hånd under sensoren, og en optimal mængde desinficerende gel eller væske udleveres. Dette sker uden fysisk kontakt og derfor på den bedst mulige måde.

En reel bekvemmeligthed, som du kan tilbyde dine kunder. Desinfektionsstanden er tilgængelig for alle kundegrupper uden bekymring. En optimal højde på sensoren og dispenseren garanterer behagelig brug for forbipasserende i forskellige højder.

Når hånden holdes frem, reagerer sensoren. Som ejer kan du på forhånd indstille den mængde, der skal udleveres. Den ideelle doseringsmængde i kombination med den store tank, sikrer et bæredygtigt og omkostningsvenligt forbrug.

Med Steripower modellerne kan der indstilles en doseringsmængde på mellem 0,5 og 5 ml. Afhængigt af stoffet kan det være bakteriedræbende eller virusdræbende. Sidstenævnte midler deaktiverer ikke kun bakterier, men også vira og patogener.

Overskydende væske kan opsamles af hygiejnepuder i bakken. Afhængigt af desinfektionsdispenseren kan lommetørklæder også udleveres direkte til kunderne. Dette giver kunderne mulighed for at aftørre deres hænder. I disse tilfælde bør der ikke mangle af affaldsspand i nærheden.

Desinfektionsdispenser, fritstående til restauranter

Desinfektionsspender stehend mit Sensor am Buffet

Desinfektionsdispenser, fritstående til indgangspartiet

Desinfektionsspender stehend im Eingangsbereich

Forskellige modeller til effektiv desinfektion

Som ekspert i salgsfremmende artikler anbefalder vi en desinfektionsdispenser med sensor, ikke kun af hygiejniske årsager. Som beskrevet ovenfor styrkes kundeloyaliteten og den generelle trivsel. Dette har også en påvirkning på købsstemningen. Folk befinder sig i en behagelig atmosfære med en feel good faktor.

For at opnå denne effekt anbefales de forskellige fritstående desinfektionsdispensere. Forskellige modeller og udstyr giver frihed i tilpasningen til din virksomhed. Der er forskelle i design og udstyr.

En fritstående Steripower desinfektionsdispenser er helt sikkert en løsning af højeste kvalitet. Med et bredt standrør og et formfuldendt ståfod af aluminium passer de til alle miljøer. Steripower hånddesinfektoren sikrer en sikker og behagelig desinfektion.

Den perfekt justerbare doseringsmængde og den store opbevaringsplads til desinfektionsmidlet sikrer et langvarigt brug.

Sammenlignet med andre desinfektionsdispensere kan Steripower modellerne virke store, når de er oprejst. Det gør dem dog synlige på afstand. Alternativt tilbyder vi også dispensere med en mindre omkreds. Grundrammen og sensoren fremstilles derefter i en enklere form.

Det betyder, at stationen fylder mindre. Hygiejnestationerne i forskellige størrelser kan placeres på forskellige steder. Klassisk anvendes stationerne ved ind- og udgange. Især på steder, hvor der udveksles mange bakterier, bør du sørge for at der er mulighed for desinfektion.

Udstyr kasseområderne med fritstående desinfektionsdispensere

Lokationer med behov for desinfektion findes ikke kun ved ind- og udgange. Et område med tæt personlig kontakt er kasseområdet. Med udveksling af varer eller betalingsmidler og ved indtastning af PIN-koder.

Under disse processer kommer mennesker i kontakt med forskellige bakterier. Her er det hensigtsmæssigt at opstille en fritstående desinfektionsdispenser.

Uanset hvor du befinder dig, sikrer den bedre hygiejne og sikkerhed ved at tilbyde muligheden for at desinficere hænderne. Efter desinfektion kan hverdagen fortsætte som normalt. Beslut dig nu for en desinfektionsdispenser der passer til dine behov.

Skab en behagelig shoppingsatmosfære, styrk din kundeloyalitet, og tilbyd god service. De forskellige modeller sikrer velbefindende for besøgende, patienter, kunder, forretningspartnere, medarbejdere og mange flere.

VKF Renzel rådgiver dig gerne om desinfektionsdispensere og hygiejnestationer. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Sammen finder vi den rigtige løsning til dine behov.
luk menu
Gå til top