Hånddesinfektionsdispensere giver mulighed for hånddesinfektion ved indgange, i butikker eller ved besøg hos lægen.
Desinfektionsstanderne er meget populære uanset hvor de placeres. For forbipasserende, kunder eller patienter giver dispenserne en mulighed for kontaktløs rengøring af hænderne.
Luk
Filtrer & sorter

Desinfektionsdispenser for bedre hygiejne og sikkerhed

Virksomheder bør - især i disse tider - tage hensyn til sikkerhedsregler for hygiejne, ved brug af de forskellige produkter til hygiejnebeskyttelse af kunder og personale. Placer en dispenser ved indgangen i din virksomhed, og sørg for optimale forhold for hygiejne og trivsel.

Desinficering af hænder er et absolut must i meget frekvente områder. I sådanne situationer kan man risikere at blive udsat for bakterier, patogener og vira, hvor det - for kunder, medarbejdere og besøgende - er det afgørende at kunne få afsprittet hænderrne.

Men det er ikke kun vigtigt at have fokus på hygiejne hos frekvent besøgte faciliteter, som indkøbscentre og hospitaler. Det er også særlig vigtigt at sørge for renlighed ved kulturelle og offentlige institutioner, da smittefaren er høj ved nærkontakt med andre besøgende.   

Skab trykhed hos kunder, medarbejder og besøgende med mulighed for desinficering af hænderne. De forskellige hånddesinfektionsdispensere sikrer en effektiv desinfektion. Sammenlignet med håndvask handler desinfektion ikke kun om rengøring, men desinfektion fokuserer på deaktivering af bakterier.

Med det rigtige desinfektionsmiddel dispenser kan bakterier, vira og patogener reduceres. En lille mængde desinfektionsmiddel er tilstrækkeligt. En stander med sensor dosering giver en forudbestemt mængde, på størrelse med en valnød. Desinfektionsmidlet skal indgnides i hænderne i op til 30 sekunder for optimal virkning.

Med valget af desinfektionsdispenser er du ikke bundet til et hvis desinfektionsmiddel, og kan uden bekymring skifte midlet ud med et fra en anden producent. Vælg dog en desinfektionsmiddel, der er dermatologisk testet. På den måde giver du forbipasserende en mulighed for at desinficere sine hænder, og efterlader dermed et varigt indtryk.
 

Hånddesinfektionsdispenser kan udvides med passende tilbehør

Oplysninger om desinfektionsmidlets hudkompatibilitet kan gives ved hjælp af et display eller en plakatramme. Andre forholdsregler vedrørende hygiejne og desinfektion kan også fremvises. Ud over at blive anvendt som informationsflade, er de analoge eller digitale displays også velegnede som reklamemedier.

Hånddesinfektionsdispensere sikrer, at kunderne trygt kan handle hos jer. Opbyg tillid og troværdighed ved at byde på detaljerede og transparente oplysninger. For at give kunder og besøgende en følelse af tryghed, kan du gøre brug af de klassiske standere, plakatstandere eller displays.

De forskellige displays til desinfektion kan suppleres med forskellige informations- eller reklamemedier. Brochureholdere, roll-up banner og informationsdisplay fremviser dine oplysninger permanent. Med et digitalt display kan der også vises film, diashow eller forskellige grafiske elementer.

En hurtig udskiftning af informationsmateriale er også mulig med klassiske analoge displays. Så kan du hurtigt justere ændringer og holde dine kunder opdateret. Ud over informations- og reklamedisplays kan der købes yderligere tilbehør online.
Händedesinfektionsspender mit Hinweis auf Handdesinfektion
Vi anbefaler Steripower kit som tilbehør til Steripower hånddesinfektionsdispensere. Som indeholder praktiske hygiejnepuder. Disse skal placeres i hygiejnestationens opsamlingsbakke. Her absorberer de omhyggeligt overskydende væske.

Dermed sørges der altid for at desinfektionsstanderen ser pæn og ryddelig ud. Yderligere indeholder sættet også et opladningskabel, og en oplader til de batteridrevne produkter. Der medfølger også et erstatningsbatteri i tilbehørssættet. Det originale batteri og udskiftningsbatteriet kan anvendes skiftevis. Når batteriet ikke er i brug, kan det blive sat til opladning. I mellemtiden er din hygiejnestation konstant i drift.

Som du kan se, gør valget af det rigtig tilbehør dit udstyr perfekt. På denne måde udvides opfattelsen af din virksomhed og bliver dermed perfektionet optimalt. Med det rette tilbehør sikrer du lettere håndtering, ydeevne af høj kvalitet og bedre omdømme.

Ideel til enhver branche

Fås med automatisk sensor

Brugervenlig anvendelse

Desinfektionsdispenser: Automatisk desinfektion med sensor

Desinfektionsdispenser med automatiske sensorer tilbyder god håndhygiejne for dine kunder og medarbejder. Alle kender de klassiske beholdere med en pumpeanordning. Folk forsøger så vidt som muligt, at komme så lidt i kontakt med den meget benyttede dispenser. Afhængigt af desinfektionsmidlet er det ikke sikkert, hvilke bakterier, vira eller patogener der bliver deaktiveret.

En automatisk desinfektion er en hygiejnisk løsning for din kunder. Den perfekt sensibiliserede dispenser reducerer personlig kontakt. Ved at placere hånden under sensoren, sprøjtes med en optimal mængde desinfektionsmiddel ud. Begræns fysisk kontakt på den bedst mulige måde.

En reel bekvemmelighed, som du kan tilbyde dine kunder. Desinfektionsstanden er tilgængelig for alle typer af kunder, uden forbehold. En optimal højde på sensoren og dispenseren garanterer en behagelig anvendelse for forbipasserende i forskellige højder.

Når hånden placeres under dispenseren, reagerer sensoren. Den ideelle doseringsmængde, kombineret med plads til 1 liter desinfektionsmiddel, sikrer et omkostningseffektivt og bæredygtigt forbrug.

Med Steripower modellerne kan du indstille en doseringsmængde på mellem 0,5 og 5 ml. Når væsken lander på håndfladen, skal hænder dækkes helt og gnides ind med desinfektionsmidlet. Afhængigt af midlet kan det fungere som et baktericid eller som et virucid. Sidstenævnte middel deaktiverer ikke kun bakterier, men også vira og patogener.

Overskydende væske opsamles i en drypbakke. Afhængigt af desinfektionssøjlen er der også mulighed for tilvalg af holder til lommetørklæder, som giver brugerne mulighed for at tørre deres hænder. I dette tilfælde bør der ikke mangle en skraldespand i nærheden.
Hygienestation „Score“ mit Steripower-Desinfektionsgerät

Leder du efter en passende hånddesinfektionsdispenser til din virksomhed?

I vores webshop finder du forskellige produkter til desinfektion på et optimalt niveau. I de fleste tilfælde sker desinfektion automatisk. Hygiejnestationerne imponerer også med deres flotte og moderne udseende.

Takket være aluminiumsmaterialet fremstår stationerne i et enkelt design. Den sølvanodiserede overflade tilpasser sig til ethvert forretningsudstyr eller butiksindretning. Artiklerne har en højde på 1.500-1.700 mm og som sikrer en bekvem betjening og nem anvendelse. En tynd bundplade sikrer, at dispenserne står stabilt.

Ud over bunden garanterer vægten på stationen også en optimal stabilitet. Afhængigt af tykkelsen af basisrammen, findes der lettere og tungere modeller. Alligevel er hygiejnestationerne nemme at flytte på. Takket være et genopladeligt batteri eller almindeligt batteri, er der ikke behov for traditionelle kabelløsninger, som du kan snuble over.

Med disse egenskaber anvendes de ovenstående desinfektionsstandere i en lang række forskellige brancher. Gulvstandene er meget populære hos kunder, besøgende, forbipasserende og medarbejdere. Derfor kan de findes på kontorer, i produktionsanlæg og på lagre. Samtidig er de tilgængelige i butikker, offentlige og kulturelle institutioner eller ved arrangementer og begivenheder.

Desinfektionssøjlerne beriger arbejdspladsen, og giver medarbejdere, kolleger og ansatte en mulighed for at desinficere deres hænder når som helst. Dermed bidrager I til den generelle sundhed i samfundet. En lang række patogener overføres typisk via håndkontakt.

Hygiejnestationerne skaber trykhed for medarbejdere og kunder, der kan desinficere deres hænder, når tilgang til vand og sæbe. Dette vil helt sikkert efterlade et positivt indtryk på mange besøgende. Kundernes loyalitet og virksomhedens omdømme vil automatisk stige i deres bevidsthed.

Med hygiejnestationens popularitet hos kundegrupper eller ansatte, bliver den hurtigt en integreret del af din virksomhed. Med en permanent stander i din butik eller virksomheden er hånddesinfektion altid muligt. 

Vægversion

Händedesinfektionsspender für die Wandmontage

Fritstående version

Freistehender Händedesinfektionsspender

Frekvent version

Händedesinfektionsspender mit Hochleistungspower

Forskellige modeller til effektiv hånddesinfektion.

Som ekspert i salgsfremmende artikler anbefaler vi en desinfektionsdispenser, ikke kun af hygiejniske årsager. Som beskrevet ovenfor styrkes kundeloyaliteten og den generelle trivsel, som også har en påvirkning på købsstemningen og atmosfæren.

For at opnå denne effekt anbefales de forskellige desinfektionsdispensere. De forskellige modeller og udstyr giver frihed til at tilpasse sig til din virksomhed med forskellige i design og funktionalitet.

Steripower hygiejnestationer er bestemt den bedste løsning af højeste kvalitet. Med et bredt rør og en attraktiv base fremstillet af aluminium, passer de ind i ethvert miljø. Steripower hånddesinfektionsenheden sikrer en pæn og behagelig desinfektion. Den optimale justering af dosering og det store opbevaringsrum til desinfektionsmidler sikrer langvarigt brug.

Sammenlignet med andre desinfektionsautomater, kan Streripower modellerne virke store. Det gør dem dog synlige på lang afstand. Alternativt tilbyder vi mindre modeller, som kan anvendes hvor pladsen er mere begrænset. Bundrammen og sensoren er fremstillet i en enklere form.

Det betyder, at stationen fylder mindre. Hygiejnestationerne kan med de forskellige størrelser, anvendes på forskellige lokationer. Den klassiske anvendelse benyttes ved ind- og udgange. Især ved lokationer hvor der udveksles mange bakterier, bør du sørge for en mulighed for desinfektion. 

Sådanne steder findes ikke kun ved ind- og udgange. Et område med tæt personlig kontakt er kasseområdet. Ved udveksling af varer eller betalingsmidler og ved indtastning af pinkode, kommer folk i nærkontakt med forskellige bakterier. Her er det hensigtsmæssigt at opsætte en desinfektionsdispenser i nærheden.

En hygiejnestander kan anvendes overalt. Uanset hvor du befinder dig, sørger en desinfektionsdispenser for bedre hygiejne og sikkerhed. Efter desinfektion kan hverdagen fortsætte som sædvanlig.

Beslut dig for hvilken desinfektionsdispenser der passer bedst til dine behov. Skab en behagelig indkøbsatmosfære, styrk din kundeloyalitet og tilbyd god service. De forskellige modeller sikrer velbefindende for besøgende, kunder, patienter, forretningspartere, medarbejdere og mange flere.

VKF Renzel rådgiver dig gerne om desinfektionsmiddel dispensere og hygiejnestationer. Kontakt os gerne via telefon eller mail. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores produkter? Har du brug for personlig rådgivning?

Kontakt os nu »
luk menu
Gå til top