Med en desinfektionsdispenser med sensor til dit indgangsparti, dit forretningslokale, kantinen eller dit kontorområde, sikrer en god håndhygiejne hos dine kunder og medarbejdere.
Sensoren doserer automatisk desinfektionsmidlet og sørger for en kontaktløs hånddesinfektion.
Oplev vores hånddesinfektionsdispensere med sensor i vægudgave eller som gulvdisplay.

Læs videre »

Kontaktløs desinfektion af hænder

Desinfektionsdispenser er et uundværlig tilbehør i dit virksomhed og som sikre god håndhygiejne og bedre sikkerhed for kunder og medarbejder.
Hvem kender ikke følelsen af, at have brug for at desinficere sine hænder inden frokost, det næste møde eller til kunderne i din butik før indgang.
Opsæt en dispenser, og sørg for en bedre håndhygiejne og undgår overførelse af vira.
 

Desinfektionsdispenser med sensor dosering

De forskellige desinfektionsmiddeldispensere med sensor sikrer en effektiv desinfektion af dine hænder.
Med det rette desinfektionsmiddel kan bakterier og vira mindskes eller uskadeliggøres. En sensor styret dosering giver den rette mængde af desinfektionsmiddel. Hænderne skal fugtes med væsken i op til 30 sekunder. 
 

Automatiske desinfektionsdispensere med sensor

Desinfektionsdispenser med automatisk sensor tilbyder en kontaktløs brug af din hygiejnedispenser.
Alle kender de klassiske beholdere med pumpeanordninger, hvor mange andre har rørt ved pumpen og risikoen for overførelse af vira forøges.
Effekten af desinfektionen afhængiger af hvilket desinfektionsmidler der anvendes. Desinfektionsmidler forhandles ikke hos VKF Renzel DK. 

 
Desinfektionsspender mit Sensor und Einleger im Klapprahmen
Giv dine kunder eller medarbejder mulighed for at rengøre deres hænder med en desinfektionsstanden. Vi råder over desinfektionsstander med sensor udløsning af desinfektionsmidler i den optimal højde.
Sensoren udløser automatisk den optimale doseringsmængde. Med Steripower modellerne kan der indstilles en doseringsmængde på mellem 0,5 og 5 ml. 
Overskydende væske opsamles i drypbakke. Afhængigt af hvilken type af desinfektionsdispenseren du vælger har vi også modeller med papirhåndklæder. I tilfælde af den model har du også mulighed for at vælge en affaldsspand.

Kan fyldes med tilgængelige desinfektionsmidler

Kontaktløs desinfektion med sensor

Mulighed for individuelle tilpasninger

Forskellige modeller til effektiv rengøring af håndflader

Som ekspert i salgsfremme anbefalder vi en desinfektionsmiddeldispenser med sensor, ikke kun af hygiejniske årsager. Som beskrevet ovenfor styrkes kundeloyaliteten og den generelle trivsel. Dette har også en indvirkning på købestemningen. Folk befinder sig i en behagelig atmosfære med en feel good faktor.

For at opnå denne effekt, anbefales de forskellige hånddesinfektionsdispensere. Forskellige modeller og udstyr giver frihed i tilpasningen til din virksomhed. Der er forskelle i design og udstyr. Du kan bl.a. vælge mellem forskellige displays til væggen eller klassiske gulvdisplays.

Steripower hygiejnestationen med sensor er helt sikkert den bedste løsning af højeste kvalitet. Med et bredt stativrør og en formskønt stander af aluminium, passer de til ethvert miljø. Steripower enheden sikrer en pæn og behagelig desinfektion.

Den perfekt justerbare doseringsmængde og et stort opbevaringsrum til desinfektionsmiddel sikrer langvaring brug.

Sammenlignet med andre desinfektionsdispensere kan Steripower modellerne virke store, når de står oprejst. Det gør dem dog synlige på afstand. Alternativt tilbyder vi også dispensere med en mindre omkreds. Grundrammen og sensoren er fremstillet i en enklere form. 

Det betyder, at stationen fylder mindre. Hygiejnestationerne i forskellige størrelser kan placeres på forskellige steder. Stationerne anvendes typisk ved ind- og udgange. Især på steder, hvor der udveksles mange bakterier, bør du sørge for mulighed for desinfektion.
 

Find den rigtige desinfektionsmiddeldispenser med sensor nu

Uanset hvor du befinder dig, giver dispensere mere hygiejne og sikkerhed ved at desinficere hænderne. Efter desinfektion kan hverdagen foregå som sædvanlig. Beslut dig nu for en desinfektionsdispenser.

Skab en behagelig shoppingatmosfære, styrk din kundeloyalitet og tilbyd god service. De forskellige modeller sikrer velbefindende for besøgende, patienter, kunder, forretningspartnere, medarbejdere og mange flere.

VKF Renzel rådgiver dig gerne inden for desinfektionsdispensere og hygiejnestationer med sensor. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Sammen finder vi den rigtige løsning til din anvendelse.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top