Stol på desinfektionsdispenser med sensor til dit indgangsparti, dit forretningslokale eller dit kontor. Sensoren giver dig en automatisk dosering af desinfektionsmidlet og en kontaktløs hånddesinfektion. Oplev vores hånddesinfektionsdispensere med sensor i vægudgave eller som formskønt gulvdisplay.

Læs videre »

Kontaktløs desinfektion af hænder

Virksomheder nyder godt af en desinfektionsdispenser, bl.a. på grund af den dermed forbundne hygiejne og sikkerhed. Samtidig tilbyder du kunderne en god service. Hvem kender ikke følelsen af, at have brug for at desinficere sine hænder på farten? Sæt en dispenser i god kvalitet op i din virksomhed nu, og sørg for en bedre hygiejne og velvære.

Desinfektion af hænder er et absolut must i områder med meget trafik. Personer i disse eller andre områder med hygiejneproblemer udsættes for en række forskellige bakterier og eksponeringer. Kunder, medarbejdere eller besøgende længes efter en mulighed for at desinficere deres hænder på i en sådan situation.

Hygiejne spiller dog ikke kun en stor rolle i bygninger med stor trafik eller hygiejniske faciliteter. Folk mener ogs, at renlighed er særlig vigtig, når de foretager deres daglige indkøb eller besøger en offentlig eller kulturel institution. Det skyldes, at mennesker kan komme i kontakt med eksterne påvirkninger som f.eks. patogener i enhver form for faktuel situation i det offentlige liv.
 

Desinfektionsdispenser med sensor til desinfektion af dine hænder

Derfor er de mere taknemmelige, så snart der opstår en mulighed for at desinficere deres hænder. De forskellige desinfektionsmiddeldispensere med sensor sikrer en effektiv desinfektion. Sammenlignet med håndvask, handler desinfektion af hænder ikke kun om rengøring. Desinfektion fokuserer på at deaktivere bakterier.

Med det rette desinfektionsmiddel kan ikke kun bakterier, men også patogener, bakterier og vira gøres uskadelige. En vis mængde desinfektionsmiddel er tilstrækkeligt til dette. En sensor doserer en mængde på størrelse med en valnød. Hænderne skal fugtes med væsken i op til 30 sekunder. 

Med valget af desinfektionsmiddel er du ikke bundet og kan skifte til andre producenter, hvis der er mangel på det. Vælg et dermatologisk testet desinfektionsmiddel.

Den er også velegnet til følsom hud og efterlader en behagelig fornemmelse på huden efter desinfektion. På denne måde giver du alle forbipasserende en ideel hånddesinfektion og efterlader et varigt indtryk. Bemærk venligst de kemiske faresymboler for de forskellige desinfektionsmidler.

Automatiske desinfektionsdispensere med sensor

Desinfektionsdispenser med automatisk sensor giver ikke kun en god service, men er først og fremmest særligt hygiejniske. Alle kender de klassiske beholdere med pumpeanordning. Ofte forsøger man at komme så lidt muligt i kontakt med den meget benyttede dispenser. Afhængigt af desinfektionsmidlet er det ikke sikkert, hvilke bakterier, vira eller patogener der bliver deaktiverede.

En automatisk og kontaktløs desinfektion er en hygiejnisk løsning. Den automatiske dispenser reducerer direkte kontakt. Forbipasserende lægger deres hånd under sensoren, og en optimal mængde væske bliver udleveret. Det sker uden fysisk kontakt og dermed på den bedst mulige måde.
Desinfektionsspender mit Sensor und Einleger im Klapprahmen
En reel bekvemmelighed, som du kan tilbyde kunderne. Desinfektionsstanden er tilgængelig for alle kundegrupper, uden at skulle bekymre sig om det. En optimal højde på sensoren og dispenseren garanterer behagelig brug for forbipasserende i forskellige højder.

Når du holder hånden frem, reagerer sensoren. Som ejer, kan du på forhånd indstille den mængde som skal udleveres. Den ideelle doseringsmængde i kombination med den store tank sikrer et bæredygtigt og omkostningsvenligt forbrug.

Med Steripower modellerne kan der indstilles en doseringsmængde på mellem 0,5 og 5 ml. Når mængden er på håndfladen, kan hånden dækkes helt med desinfektionsmidlet. Afhængigt af stoffet kan det helt eller delvist være bakteriedræbende. Sidstnævnte midler deaktiverer endda virus og patogener ud over bakterier.

Overskydende væske kan opsamles af hygiejnepuder i bakken. Afhængigt af desinfektionsdispenseren kan papirhåndklæder også leveres direkte til kunderne. Dette giver kunderne mulighed for at tørre deres hænder. I dette tilfælde bør der ikke mangle en affaldsspand i nærheden.

Kontaktløs desinfektion med sensor

Kan fyldes med forskellige kommercielt tilgængelige desinfektionsmidler

Mulighed for individuelle tilpasninger

Forskellige modeller til effektiv rengøring af håndflader

Som ekspert i salgsfremme anbefalder vi en desinfektionsmiddeldispenser med sensor, ikke kun af hygiejniske årsager. Som beskrevet ovenfor styrkes kundeloyaliteten og den generelle trivsel. Dette har også en indvirkning på købestemningen. Folk befinder sig i en behagelig atmosfære med en feel good faktor.

For at opnå denne effekt, anbefales de forskellige hånddesinfektionsdispensere. Forskellige modeller og udstyr giver frihed i tilpasningen til din virksomhed. Der er forskelle i design og udstyr. Du kan bl.a. vælge mellem forskellige displays til væggen eller klassiske gulvdisplays.

Steripower hygiejnestationen med sensor er helt sikkert den bedste løsning af højeste kvalitet. Med et bredt stativrør og en formskønt stander af aluminium, passer de til ethvert miljø. Steripower enheden sikrer en pæn og behagelig desinfektion.

Den perfekt justerbare doseringsmængde og et stort opbevaringsrum til desinfektionsmiddel sikrer langvaring brug.

Sammenlignet med andre desinfektionsdispensere kan Steripower modellerne virke store, når de står oprejst. Det gør dem dog synlige på afstand. Alternativt tilbyder vi også dispensere med en mindre omkreds. Grundrammen og sensoren er fremstillet i en enklere form. 

Det betyder, at stationen fylder mindre. Hygiejnestationerne i forskellige størrelser kan placeres på forskellige steder. Stationerne anvendes typisk ved ind- og udgange. Især på steder, hvor der udveksles mange bakterier, bør du sørge for mulighed for desinfektion.
 

Find den rigtige desinfektionsmiddeldispenser med sensor nu

Uanset hvor du befinder dig, giver dispensere mere hygiejne og sikkerhed ved at desinficere hænderne. Efter desinfektion kan hverdagen foregå som sædvanlig. Beslut dig nu for en desinfektionsdispenser.

Skab en behagelig shoppingatmosfære, styrk din kundeloyalitet og tilbyd god service. De forskellige modeller sikrer velbefindende for besøgende, patienter, kunder, forretningspartnere, medarbejdere og mange flere.

VKF Renzel rådgiver dig gerne inden for desinfektionsdispensere og hygiejnestationer med sensor. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Sammen finder vi den rigtige løsning til din anvendelse.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top