Med en desinfektionsdispenser med sensor til dit indgangsparti, dit forretningslokale, kantinen eller dit kontorområde, sikrer en god håndhygiejne hos dine kunder og medarbejdere. Sensoren doserer automatisk desinfektionsmidlet og sørger for en kontaktløs hånddesinfektion. Oplev vores hånddesinfektionsdispensere med sensor i vægudgave eller som gulvdisplay.
Luk
Filtrer & sorter

Kontaktløs desinfektion af hænder

Virksomheder kan drage fordel af at anvende en desinfektionsdispenser, gennem den tilhørende hygiejne og sikkerhed. Samtidig tilbyder du kunderne en god service. Hvem kender ikke følelsen af, at have behov for at rengøre sine hænder på farten? Sæt en dispenser op af høj kvalitet, og sørg for bedre hygiejne og velvære i din virksomhed. 

Desinfektion af hænder er et absolut must i områder med meget trafik. Folk udsættes for et væld af bakterier og andre påvirkninger i disse eller andre hygiejnisk tvivlsomme zoner. I denne situation længes kunder, medarbejere eller besøgende efter mulighed for at desinficere deres hænder på.

Men hygiejne spiller ikke kun en stor rolle i hyppigt frekvente områder, renlighed er også særligt vigtigt ved dagligt indkøb og ved besøg af offentlige og kulturelle institutioner. Opsæt en dispenser, og sørg for en bedre håndhygiejne og undgår overførelse af vira.
 

Desinfektionsdispenser med sensor til desinfektion af hænder

De forskellige desinfektionsmiddeldispensere med sensor sikrer en effektiv desinfektion. Sammenlignet med håndvask handler desinfektion af hænder ikke kun om rengøring. Desinfektion fokuserer på at deaktivere bakterier.

Med det rette desinfektionsmiddel kan bakterier og vira mindskes eller uskadeliggøres. En vis mængde desinfektionsmiddel er tilstrækkeligt til dette. En sensor doserer en mængde på størrelse med en valnød. Hænderne skal fugtes med væsken i op til 30 sekunder. 

Med valg af desinfektionsmiddel er du ikke bundet til en bestemt producent og kan uden besvær skifte hvis det er mangel på desinfektionsmiddel. Vælg et desinfektiosmiddel, der er dermatologisk testet og som er velegnet til følsom hud.
 

Automatisk desinfektionsdispenser med sensor

Desinfektionsdispenser med automatisk sensor tilbyder ikke kun en god service, men er først og fremmest særligt hygiejniske. Alle kender de klassiske beholdere med pumpeanordninger. Ofte forsøger folk at have så lidt kontakt som muligt, med den højt frekvente dispenser. Afhængigt af desinfektionsmidlet, er det forskelligt hvilke bakterier, vira eller patogener som deaktiveres.

En automatisk og kontaktløs desinfektion er en hygiejnisk løsning. Den automatiske dispenser reducerer direkte kontakt. Forbipasserende lægger hånden uden sensoren, og en optimal mængde væske udleveres. Det sker uden fysisk kontakt og dermed på den bedst mulige måde.

En reel bekvemmelig, som du kan tilbyde dine kunder. Desinfektionsstanden er tilgængelig for alle kundegrupper uden forbehold. En optimal højde på sensoren og dispenseren garanterer en behagelig anvendelse for forbipasserende i forskellige højder.

Når du holder hånden frem, reagerer sensoren. Du kan på forhånd indstille den mængde af desinfektionsmiddel, som skal udleveres. Den ideelle doseringsmængde samt den store beholder, sikrer et bæredygtigt og omkostningsvenligt forbrug.
Desinfektionsspender mit Sensor und Einleger im Klapprahmen
Med Steripower modellerne kan der indstilles en doseringsmængde på mellem 0,5 og 5 ml. Når mængden lander på håndfalder, kan hånden dækkes helt med desinfektionsmidlet. Afhængigt af midlet kan det fungere som et baktericid eller virucid. Ud over bakterier deaktiverer sidstenævnte midler endda vira og patogener. 

Overskydende væske opsamles i drypbakke. Afhængigt af desinfektionsdispenseren du vælger har vi også modeller inkl. holder til lommetørklæder. I dette tilfælde bør der ikke mangle en affaldsspand i nærheden.

Kan fyldes med tilgængelige desinfektionsmidler

Kontaktløs desinfektion med sensor

Mulighed for individuelle tilpasninger

Forskellige modeller til effektiv rengøring af håndflader

Som ekspert i salgsfremmende artikler anbefalder vi en desinfektionsmiddeldispenser med sensor, ikke kun af hygiejniske årsager. Som beskrevet ovenfor styrkes kundeloyaliteten og den generelle trivsel. Dette har også en indvirkning på købsstemningen. Folk befinder sig i en behagelig atmosfære med en feel-good faktor.

For at opnå denne effekt, anbefales de forskellige hånddesinfektionsdispensere. Forskellige modeller og udstyr giver frihed i tilpasningen til din virksomhed. Der er forskelle i design og udstyr. Du kan bl.a. vælge mellem forskellige displays til væggen eller klassiske gulvdisplays.

Steripower hygiejnestationen med sensor er helt sikkert den bedste løsning af højeste kvalitet. Med et bredt stativrør og en formskønt stander af aluminium, passer de til ethvert miljø. Steripower enheden sikrer en pæn og behagelig desinfektion.

Den perfekt justerbare doseringsmængde og et stort opbevaringsrum til desinfektionsmiddel sikrer langvaring brug.

Sammenlignet med andre desinfektionsdispensere kan Steripower modellerne virke store, når de står oprejst. Det gør dem dog synlige på afstand. Alternativt tilbyder vi også dispensere med en mindre omkreds. Grundrammen og sensoren er fremstillet i en enklere form. 

Det betyder, at stationen fylder mindre. Hygiejnestationerne i forskellige størrelser kan placeres på forskellige steder. Stationerne anvendes typisk ved ind- og udgange. Især på steder, hvor der udveksles mange bakterier, bør du sørge for mulighed for desinfektion.
 

Find den rigtige desinfektionsdispenser med sensor her

Uanset hvor du befinder dig, giver dispensere mere hygiejne og sikkerhed ved at desinficere hænderne. Efter desinfektion kan hverdagen foregå som sædvanlig. Beslut dig for hvilke funktioner din desinfektionsdispenser skal indeholde.

Skab en behagelig shoppingatmosfære, styrk din kundeloyalitet og tilbyd god service. De forskellige modeller sikrer velbefindende for besøgende, patienter, kunder, forretningspartnere, medarbejdere og mange flere.

VKF Renzel rådgiver dig gerne inden for desinfektionsdispensere og hygiejnestationer med sensor. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Sammen finder vi den rigtige løsning til dit anvendelsesområde.
luk menu
Gå til top