Ved hjælp af et PoS display har du mulighed for at informere digitalt, i høj kvalitet og effektivt. Det digitale reklamedisplay nyder særlig stor opmærksomhed fra de forbipasserende. Ud over PoS monitorernes potentiale af hensyn til formidling af oplysninger, kan de også bruges til reklameformål.

Læs videre »

Optimalt egnet til brug ved PoS

Indholdet kan afspilles hurtigt og reproduceres på kortest tid muligt. På den måde er du spontan og moderne i din salgsfremme på salgsstedet. Med et effektivt placeret display, kan mulighederne for informationsformidling og reklame udnyttes optimalt.

På salgsstedet er det vigtigt, at finde det rigtige medie til at reklamere og informere udstryksfuldt. Sammenlignet med analoge medier, som f.eks plakatrammer, nyder digitale reklamemedier særlig stor opmærksomhed. Indholdet gengives af det pågældende display i den bedste kvalitet og med optimal lysstyrke. Dette sikrer en perfekt reklametilstedeværelse.

Men hvordan får du billeder, videoer og grafik ind på de digitale displays? Filer i forskellige formater kan bruges med USB, HDMI indgang, Micro USB og andre lagringsmedier. Så snart indholdet er lagret på lagringsmediet, skal mediet sættes i indgangen til det digitale skiltningsdisplay.

Herefter kan filerne afspilles direkte. Den nemme og hurtige overførsel af indhold gør PoS displays så attraktive. På den måde kan du tilpasse din reklame til en specifik situation eller give information på udvalgte tidspunkter.

Har du ikke tid til at skabe tiltalende digitalt indhold? I vores webshop kan du gratis downloade forskellige grafiske elementer om emnerne minimumsafstand, desinfektion og hygiejnebeskyttelse.
 

Digital reklame i et passende display

Digitale displays kan bruges overalt for at udnytte potentialet i reklamer. Forskellige store displays kan placeres forskellige steder i butikken, i receptionen, på kontoret eller i klasselokaler. Der findes modeller til langvarig installation på ét sted eller også udgaver med hjul.
De mobile PoS monitorer giver mulighed for hurtigt at skifte til digital reklame. Disse mobile monitorer kaldes normalt digitale 'kundestoppere'. De er nemme at flytte ved hjælp af en foldbar funktion eller ved blot at bruge hjulene.

Det er mere krævende at placere, men yderst effektivt at bruge i butiksvinduerne. Med et ophæng kan PoS displays monteres til loftet, i butiksvinduet, butikken eller på kontoret.
Mobiler POS Bildschirm mit Rollen
Skift fra analogt til digitalt nu. Med de forskellige reklamedisplays til dit salgssted, kan du nå ud til endnu flere kunder. Monitorer hjælper dig med at informere effektivt om visse situationer og tilbud. Samtidig kan reklamer i forskellige filformater udsendes mere effektivt.

Beslut dig for det passende produkt til din virksomhed og få gavn af digitale reklamemedier. Kontakt os gerne for interesse eller rådgivning om digitale displays.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top