Med digitale totems kan du reklamere interaktivt på inden- og udendørs områder. Afspil nemt videoer, billeder eller grafik med det integrerede Content-Management system. Dit indhold afspilles i høj kvalitet på displayene og henleder opmærksomheden på dine produkter og din virksomhed døgnet rundt. Oplev vores digitale totems til digital reklame for din virksomhed.
Luk
Filtrer & sorter

Bemærkelsesværdig reklametotem: Øget opmærksomhed til din virksomhed

Med en digital totem har du frie hænder til design af din reklame. Totems understøtter forskellige filformater og gør dermed alsidig brug muligt. Indbyd dermed interesserede forbipasserende til at blive hængende lidt længere og kigge på dine oplysninger. Denne maksimale reklameeffekt kan benyttes til forskellige kampagner.

Dette produkt til digital skiltning er ikke kun alsidigt anvendeligt, men afspiller også dit indhold døgnet rundt. Displayet sørger desuden for optimal synlighed, selv ved solnedgang eller om natten. Som giver dig mulighed for at nå ud til endnu flere potentielle kunder med din reklame.

Det er ikke kun reklameeffekten som øges. Der er heller ingen tidsbegrænsninger for anvendelse. De formskønne totems kan implementeres i forskellige omgivelser. De kan opstilles efter behov i butiksvinduet eller tages med på messen. Vælg en passende model med den ønskede skærmdiagonale.
Digitalt reklamedisplay med pris på drikkevarer på mad

Nem afspilning af multimedieindhold


Ud over de tidligere beskrevne fordele, drager du fordel af en høj fleksibilitet af hensyn til designet af din reklame. Har du allerede reklamevideoer eller diashows for dine produkter og services? Overfør dem til et USB stik eller et SD-kort, sæt det i totemmet og så er din reklame klar.

Ud over USB er nogle af totemmerne udført med HDMI- samt RJ 45 tilslutningsmulighed. De fleste reklame totems er typisk LAN eller WiFi kompatible. Overfør dit indhold via disse interfaces. De integrerede displays muliggør nem idriftsættelse via "Plug & Play".

Opret grafik, videoer eller diashows i det respektive skærmformat på reklametotemmet. Vis den aktuelle driftsplan i dit saunaområde. Reklamér samtidigt med et par minutters mellemrum, for dine massager med en attraktiv video. Brug derudover også totemmet til at henlede opmærksomheden på henvisninger eller forholdsregler med kort varsel.
Med tidligere oprettede skabeloner, kan enhver medarbejder på kort tid tilføje nyt indhold til totemmet. Som giver dig mulighed for at reagere på besøgstal og begivenheder til enhver tid.
 

Digitale totems: ideelle til mange områder

Digitale totems kan findes på messer, på museer, i cafeterier, lobbyer, salgslokaler og mange andre områder. Her sørger totems for klar og tiltalende kommunikation med besøgende, kunder eller interesserede. De bruges også til klassiske reklameformål eller til at videregive oplysninger. Med Plug & Play funktionen kan totemmet også omkonverteres på ingen tid.

Sådan et reklamemiddel kan blive en del af dit POS markedsføringsmateriale eller en del af det mobile messeudstyr. Brug disse totems til at formidle information på begge sider eller kombiner dem til en stor reklameflade. Med de integrerede hjul kan de portable totems hurtigt flyttes. Som sørger for, at din reklame altid er på den rette lokation.

Alt i alt har vores reklameskilte et slankt og tidsløst design. Få tavlerne med et sort eller hvidt kabinet. De stilrene kabinetter sørger for, at dit reklameindhold er i fokus i den respektive opløsning. Den digitale reklameskilt er et ægte blikfang, uanset hvor den anvendes.
 

Digitalt display til dit program, dine tilbud eller din webshop

Reklamer på totemmets display hvor og hvornår du vil. Produkterne til digital skiltning kan reklamere for tilbud, dagsprogrammer eller endda din webshop. Afspil produktvideoer, forklaringsvideoer eller tutorials med totemmerne.

Og hvis ønsker du ikke at bruge totemmet til dine produkter eller services, er det intet problem! Der kan også afspilles beroligende billeder fra naturen eller videoer med afslappende musik fra displayet. Som kan skabe en behagelig atmosfære i venteværelser eller mødelokaler.

Ved at anvende en digital totem, er det kun din fantasi som sætter grænser. Nyt reklameindhold kan præsenteres hurtigt og i multimedieform på reklamevæggen. Udnyt effekten af digitale totems til din virksomhed. Skift til promovering med multimedia til dine produkter og services.
Digital reklametavle med kaffereklame til indendørs
digital reklametavle med USB, VGA, Rj45 og HDMI konnektivitet

Digitale totems vs. LED reklametavle

Det er ikke kun digitale totems, men også LED reklametavler som byder på stor synlighed. Ved PoS områder henleder de på afstand, folks opmærksomhed på dine budskaber og oplysninger. Den optimale belysning får reklamedisplayet til at skille sig ud fra mængden. Og kan derfor sørge for, at din reklame adskiller sig fra konkurrenterne.

En LED reklametavle er en belyst søjle, som er udstyret med bannere eller indlæg. Reklamemidlet kan også bruges til langvarig brug, da det altid kan udstyres med nye reklamebannere. Endelig kan dit motiv udstilles på én eller begge sider af LED søjlen med optimal lysstyrke.

Sammenlignet med LED reklametavler byder de digitale totems på yderligere muligheder og en øget reklameeffekt. Det sikrer ikke kun, at dit indhold præsenteres perfekt. Ud over grafik kan der også afspilles videoer eller bevægende billeder. Reklamen kan være i multimedieform og endda fås med lyd.

Det giver dig en chance for at appellere til potentielle kunder via flere sanseindtryk. Vælg en digital totem til digital skiltning. Se vores udvalg af digitale reklametavler til inden- eller udendørs områder her på siden.
Digital brochurestander til sanitetsbranchen
Digitale reklametavler til anvendelse i bilforhandler

Vi rådgiver dig gerne:

Kontakt vores salgsteam
luk menu
Gå til top