Med digitale skærme til butiksvinduer fra vores sortiment kan du optimalt udnytte potentialet i dine butiksvinduer som reklameflade.
Luk
Filtrer & sorter

Skærme til butiksvinduer: Digital reklame foran din butik

I modsætning til klassisk analog reklame, byder digital reklame i butiksvinduet på mange ekstra muligheder. Her kan du vise videoer, diashows, animerede tekster og flere elementer til at fremme salget. Kort sagt, kan du henvende dig til målgruppen med forskellige filformater og endda tilpasse dem med kort varsel.

Digital Signage skærme i butiksvinduer

Denne form for reklame kan bruges i samtlige brancher. Kender du din målgruppe? Perfekt, så kan du henvende dig til dem med forskellige filformater. Lav forklarende videoer eller tiltalende diashows.

Præsenter dem døgnet rundt i dit butiksvindue. Pga. den særlige lysstyrker forbliver din reklame synlig selv om aftenen og på mørke dage. Det giver dig den fordel, at reklamen er synlig i længere tid og dermed tiltrækker flere forbipasserende. Vælg det rette skærmformat til din præsentation i butiksvinduet.

Pga. det skiftende indhold kan du ikke kun henvende dig til et flertal af mennesker. De lyse og bevægelige billeder tiltrækker også mere opmærksomhed og nysgerrige blikke. De lokker folk til at stoppe op og se nærmere på din virksomhed og dens tjenester.

"High Brightness" Billedskærme

✓ Optimal synlighed under alle lysforhold,
    selv i direkte sollys
✓ Omgivelseslyssensor til regulering
    af lysstyrke efter behov
✓ Pålidelig brug 24/7 uden Blackout Effekt
✓ Indbygget Android-baseret medieafspiller
✓ Fleksible anvendelsesmuligheder

Skærme til butiksvindue med høj lysstyrke

I vores sortiment finder du skærme til butiksvinduer i forskellige formater. Vælg mellem diverse skærmstørrelser, lysstyrker samt monteringer.

Den nemme installation af skærmene gør det muligt at bruge displayene i butiksvinduer med det samme. Når du har modtaget skærmen fra os, placerer du den på anvendelsesstedet. En instruktionsmanual guider dig hurtigt gennem installationsprocessen. Derefter afspiller du indhold på skærmen på forskellige måder afhængigt af modellen.

Her kan du som regel vælge mellem forskellige muligheder. Indholdet leveres via USB eller HDMI, WLAN, delvist via app eller vha. en indbygget medieafspiller. Her har du også et valg i forhold til din digitale vinduesreklame. Bemærk, at den fleksible anvendelse af displayene også omfatter indhold, placering og håndtering.

Reklamer digitalt i dine butiksvinduer

Digital reklame i butiksvinduet er ikke kun fleksibelt at anvende, det er også praktisk og frem for alt foranderligt. Ved at udstyre butiksvinduet digitalt med monitorer og skærme behøver du kun at planlægge indholdet. På kontoret eller backoffice kan du nemt oprette eller endda redigere filformaterne. Nyt indhold eller aktuelle justeringer kan afspilles på skærmen med det samme.

Det betyder, at du til enhver tid kan tilpasse din reklame til nye temaer eller tilbud. Det kan være information med kort varsel eller ændringer i åbningstiderne. Disse kan så videregives direkte. Sæsonbestemte kampagner kan også gennemføres uden større omdekorationer.

Alt i alt bringer digital reklame i butiksvinduer et stort potentiale til brug i din salgsfremme. Lad os rådgive dig om digital skiltning til dit fremtidige butiksvindue.
luk menu
Gå til top