Stort display, iøjnefaldende reklame, mere opmærksomhed - skab inspiration hos dine kunder med storskærme

✓ Højopløseligt reklame- og infomationsdisplay
✓ Medieafspilning via integreret medieafspiller
✓ Diverse operativsystemer (Android / Tizen / Windows)
✓ Stand-alone drift, via LAN / W-LAN eller Cloud-løsning
✓ Nem at opsætte med passende monteringssystemer (VESA-standard) og stel
✓ Forskellige varianter til indendørs og udendørs brug

Luk
Filtrer & sorter

Teknologien bag storskærme i detaljer

Storskærms-TV til butik og Point of Sale starter ved en skærmstørrelse på 32". Den maksimale skærmstørrelse er næsten ubegrænset ved kombination af flere skærme. Placér skærmene som fritstående display eller som indbygget skærm i displays eller vægge. Vi har et udvalg af storskærme fra anerkendte brands, i størrelser fra 32" til 85,6". Vores løsninger er designet til erhvervsmæssig brug og til butikker, sammenlignet med konventionelle skærme og monitorer. Ved hjælp af gratis medfølgende software til administration af indhold, kan du selv skabe dit eget indhold. De Android baserede enheder er udstyret med intern hukommelse og en medieafspiller. Afspil dit indhold via USB og micro SD-kort eller overfør via WLAN og HTML5 browseren i dit netværk.
 

Anvendelser for storskærme

Storskærmenes anvendelse er mangfolding. Præsentér din virksomhed på messen og i indgangspartiet med en kreativ billedfilm. Montér skærmene på væg ved hjælp af VESA hullerne. Brug skærmene og monitors som et digitalt menukort eller til afspilning af tilbud. Ved store arrangementer og i butikker, kan du forbinde flere skærme til en såkaldt videovæg. Skærmene kan betjenes individuelt eller i kombination med storskærms-TV'er.
 

Individuelle indbyggede tv-skærme fra producent

Har du brug for rådgivning eller leder efter en individuelt indbygget monitor? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring med salg til virksomheder.

luk menu
Gå til top