Landingpagebanner_Lautsprechersystem_Spottune_DE_V2
Med højttalersystemet "Spottune" udbreder du en jævn lyd ved Point of Sale. Dermed markedsføres dit brand og dine produkter akustisk.
Luk
Filtrer & sorter

Omnidirektionelle højttalere for bedre lyd

Omnidirektionelle højttalere udsender lydbølger 360°, hvilket betyder at lyden er jævnt fordelt i alle retninger. Det betyder, at kunder og besøgende opfatter lyd og musik på samme måde, uanset hvor kunden har valgt at sætte sig. Det sikrer, at du når alle på samme måde med din markedsføring. Med en 2-zone-funktion kan man afspille forskelligt indhold på to områder. Til større anvendelsesområder kan rækkevidden udvides med en ekstra audioserver.

Konventionelle højttalere er associerede med god musik på de såkaldte "sweet spots". Man skal sidde i umiddelbar nærhed af højttaleren for at kunne høre optimalt, men samtidig ikke for tæt for at undgå lydgener. Dette gør det svært og vanskeligt for folk at opleve musikken på en ensartet måde.

Med en højtaler, der automatisk justerer lyden og skaber glidende lydovergange, undgår du dette problem. Samtidig undgår du støjende, ubehagelige områder i nærheden af højtaleren. Samtidig gør du det muligt at udvide lydoplevelsen til at omfatte hele rummet. Med den høje effektivitet af Spottune modellerne, har du normalt brug for færre højttalere.

Musik skaber en behagelig atmosfære for kunder og besøgende, og har en positiv effekt på folks adfærd. Det sikrer, at kunderne bliver længere i butikken eller på udstillingsmessen. Samtidig bidrager det til det akustiske klima og øger 'feel good' følelsen af velvære i lobbyer, kontorer og restauranter.

ideel til HoReCA, detailhandlen, butiksindretning og mere

Plug & Play - nem anvendelse

for en bedre kundeoplevelse

Soundsystem til din virksomhed

Anvend Spottune højttalersystemet til musik, reklamer eller jingler. Vælg frit den playliste du vil afspille. Brug systemet til at implementere et lydsystem, der er uafhængigt af lokationen eller afhængig af den. Den salgsfremmende effekt kan anvendes på forskellige områder.

Vil du sørge for længere besøgstider eller en behagelig atmosfære på anvendelsesstedet? Med Spottune Soundsystem kan messe- og butiksindretningen fuldendes. Ud over belysning har lyd også en særlig betydning på hoteller, restauranter eller i butiksindretningen. Samtidig kan man give information via en mikrofontilslutning.

Lyd giver ikke kun mulighed for at påvirke rumklimaet positivt og bæredygtigt. Akustisk reklame rummer også et stort potentiale for din salgsfremme. Du har fuld frihed til at designe det akustiske indhold. Promover aktuelle tilbud, særlige brands eller brug lydsystemet til at videregive vigtige oplysninger.

Anvend i butik, kontor, messe- eller butiksindretning

Som højttalersystem til skoler, messer, kontorer eller detailhandel byder systemet på mange fordele. Den 360° strålevinkel sørger for en jævn lydfordeling med et reduceret antal af højttalere. Spottune kan installeres fleksibelt på det pågældende anvendelsessted på forskellige måder.

Detailhandel

Spottune-4

Restaurant

Spottune-3

Kontor

Spottune-2

Højttalersystem med Plug & Play funktion

Udvid din belysning med rumfyldende klang. Hæng Spottune højttalerne dekorativt ned fra loftet eller vælg en diskret indbygget højttaler. Hver af disse anbringelsesmuligheder imponerer med deres lethed og fleksibilitet. Monter højttalerne præcis, hvor du ønsker dem og vælg en playliste.

Højttaler til loftsophæng

Med 5 m kabellængde og en vægt på 1,5 kg kan højttaleren også ophænges i høje lofter. Med sit kompakte og enkle udseende svæver højttaleren diskret i rummet som et pendul. Derfra udsender den lyden jævnt og sfærisk.

Trådløs højttaler til lysskinne

Bruger du en lysskinne i din virksomhed? De trådløse Spottune højttalere kan monteres hvor som helst på den 3-fasede-lysskinne. Som betyder, at du nemt kan integrere lydsystemet i din belysning via strømskinner.

Indbygget højttaler

Spottune højttaleren er velegnet til installation i en udskæring på ca. 155 - 160 mm. Når højttaleren indbygges i loftet, bemærkes den næsten ikke pga. sit enkle udseende. Indbygningsdybden for modellen til loftsindbygning er 45 - 100 mm.

Ud over den simple anbringelse overbeviser systemet med sin lette installation. De trådløse højttalere kan hurtigt installeres på den ønskede lokation.

De trådløse højttalere forsynes med indhold via en radiosender. Den anvendte 1,9 GHz radioforbindelse garanterer interferensfri drift. Den 360° strålevinkel fordeler lyden jævnt i alle retninger og byder på en særlig lydoplevelse. Systemet kan - om nødvendigt - udvides med en subwoofer for at gøre lyden endnu mere voluminøs eller for at muliggøre højere lysstyrker.

Cloud baseret system til præcis kontrol

Spottune lydsystemet er et moderne system af høj kvalitet, som kan bruges på mange måder. Højttalerne er de vigtigste komponenter, der giver den unikke og afbalancerede lyd. Med et mindre antal af højttalere og lavere lydstyrke leverer systemet en homogen lyd.

Den kabelløse radioforbindelse sørger for lyd af høj kvalitet samt en stabil og pålidelig forbindelse uafhængigt af andre radiosignaler.

Sidst men ikke mindst scorer systemet point med sin valgfrie Cloud drift. Indstil to forskellige zoner med forskellige lyde. Forskellige lokationer kan styres centralt fra enhver lokation via det betalingspligtige Cloud, som sørger for at det ønskede indhold afspilles med passende lydstyrke.

Brug disse og mange andre funktioner til at fremme salget i din virksomhed:

  • Indret specielle lydzoner
  • Fjernadministrer lydindhold (valgfri Cloudløsning)
  • Se de aktuelle lyde og dens kvalitet online til hver en tid
  • Analyser indflydelsen på kundernes adfærd
  • Kontrol af indhold og lydstyrke når og hvor som helst
  • Virksomhedsløsning til musik, reklame og info

luk menu
Gå til top