Her kan du betale med EAN-nummer

Med højttalersystemet Spottune spreder du lyden jævnt på anvendelsesstedet. Du kan styre systemet centralt via Cloud løsningen, eller opret specielle zoner med særlig lyd. Anvend soundsystemet som akustisk markedsføring af dit brand og dine produkter!
Luk
Anvend filter

Omnidirektionelle højtalere for bedre lyd

Omnidirektionelle højttalere udsender lydbølger 360°, hvilket betyder at lyden er jævnt fordelt i alle retninger. Det betyder, at kunder og besøgende opfatter lyd og musik på samme måde, uanset hvor kunden har valgt at sætte sig. Det sikrer, at du når alle på samme måde med din markedsføring. 

Konventionelle højttalere er associerede med god musik på de såkaldte "sweet spots". Man skal sidde i umiddelbar nærhed af højttaleren for at kunne høre optimalt, men samtidig ikke for tæt for at undgå lydgener. Dette gør det svært og vanskeligt for folk at opleve musikken på en ensartet måde.

Med en højtaler, der automatisk justerer lyden og skaber glidende lydovergange, undgår du dette problem. Samtidig undgår du støjende, ubehagelige områder i nærheden af højtaleren. Samtidig gør du det muligt at udvide lydoplevelsen til at omfatte hele rummet. Med den høje effektivitet af Spottune modellerne, har du normalt brug for færre højtalere.

Musik skaber en behagelig atmosfære for kunder og besøgende, og har en positiv effekt på folks adfærd. Det sikrer, at folk bliver længere i butikken eller på udstillingsmessen. Samtidig bidrager det til det akustiske klima og øger 'feel good' følelsen af velvære i lobbyer, kontorer og restauranter.

ideel til HoReCA, detail, butik og flere

Plug & Play - nem anvendelse

for en bedre kundeoplevelse

Lydsystem til din virksomhed

Du kan anvende Spottune højtalere til musik, reklamer eller jingles. Du har frie muligheder i afspilning af musik for dine gæster. Anvend systemet til at implementere et lydsystem, der uafhængigt af eller afhængigt af lokationen. Den salgsfremmende effekt kan anvendes på forskellige måder. 

Ønsker du at sikre længere besøgstider eller en behagelig atmosfære på anvendelsesstedet? Med et Spottune lydsystem kan du gøre din messe og butikslokaler komplette. Ud over belysning har lydsystemer en særlig betydning og effekt hos hoteller, restauranter eller butikslokaler. Du kan samtidig give besøgende, gæster og kunder meddelelser via mikrofonforbindelse.

Lyd giver ikke kun mulighed for at påvirke atmosfæren positivt og bæredygtigt. Akustisk reklame har et stort potentiale for succesen af din virksomhed. Du har fuld frihed til at udvælge og designe det akustiske indhold. Promover aktuelle tilbud, særlige brands eller anvend lydsystemet til at videregive vigtige oplysninger.
 

Anvend i butikker, kontorer, messer eller restauranter

Som et højtalersystem til skoler, messer, kontorer eller detailhandlen, har systemet mange fordele. Højtalerteknologi med en dækningsvinkel på 360°, sikrer du en jævn lydfordeling med en reduceret antal højttalere. Spottune kan anvendes fleksibelt på den pågældende lokation med forskellige monteringsmuligheder.

Højttaler til ophæng i loft

Med en kabellængde på 5 m og en vægt på 1,5 kg, kan højtaleren også hænges højt i loftet. Med sit kompakte og enkle udseende svæver højttaleren diskret i rummet som et pendul. Herfra udsender den lyden jævnt og sfærisk.

Trådløs højttaler til skinnesystem

Anvender du et skinnesystem til lys i din virksomhed? De trådløse Spottune højtalere kan monteres på et vilkårligt sted i den 3 fasede lysskinne. Det betyder, at du nemt kan integrere lydsystemet til din eksisterende belysning via strømskinner.

Indbygget højttaler

Spottune højtaleren er egnet til montering i en udskæring på ca. 155 - 160 mm. Indbygget i loften, kan højtaleren næppe bemærkes med sit enkle udseende. Installationsdybden på modellen til loftsinstallation er 45 - 100 mm.
Systemet overbeviser med sin nemme installation og enkle montering. De trådløse højtalere kan hurtigt opsættes på det ønskede sted. Det er også muligt at tilpasse og justere til dit eksisterende anlæg. Integrer etiketterne i dit eksisterende butiksudstyr samt i proAV og PA systemer.
 

Højttalersystem med Plug & Play funktion

Udstyr dit skinnesystem med en rumfyldende klang. Ophæng Spottune højtalerne dekorativt fra loftet, eller vælg en diskret indbygget højtaler. Hvor af disse monteringsmuligheder imponerer med deres lethed og fleksibilitet. Opsæt højtalerne hvor du har behov for dem, og vælg en passende playliste.

De trådløse højtalere forsynes med indhold via en radiosender. Den 1,9 GHz radioforbindelse, garanterer en stabil og sikker lyd. Den 360° dækningsvinkel fordeler lyden jævnt i alle retninger og byder på en særlig lydoplevelse.
Derudover kan til supplere med en DSP basudvidelse til det akustiske 3D design.
 

Cloud baseret system til nøjagtig kontrol

Spottune lydsystemet er et moderne system af høj kvalitet, der kan anvendes på mange måder. Højtalerne, som er vigtige komponenter, giver en unik og afbalanceret lyd.

De forskellige højtalere suppleres af et trådløst lydsystem til udsendelse af forskelligt digitalt indhold. Den trådløse radioforbindelse sikrer lyd af høj kvalitet samt en stabil og pålidelig forbindelse.

Sidst men ikke mindst, scorer systemet point med sin anvendelse igennem Cloud. Indstil to forskellige zoner med forskellige lyde. Analyser musikkens og lydenes påvirkning på dine kunders købsadfærd. Du kan styre indholdet og lydstyrken hvor som helst fra.

Du kan anvende disse og mange andre funktioner til at fremme salget i din virksomhed:

 • Opsætning af særlige lydzoner
 • Fjernstyring af dit lydindhold
 • Se den aktuelle lyd og kvalitet online til enhver tid
 • Analyse af effekten på kundernes adfærd
 • Styr indhold og lydstyrke hvor som helst
 • Virksomhedsløsning til musik, reklame og information
 • API - adgang til gamle og aktuelle data for hver lokation/filial
 • Åben software til optimering af akustikken

Du kan anvende disse og mange andre funktioner til at fremme salget i din virksomhed:

 • Opsætning af særlige lydzoner
 • Fjernstyring af dit lydindhold
 • Se den aktuelle lyd og kvalitet online til enhver tid
 • Analyse af effekten på kundernes adfærd
 • Styr indhold og lydstyrke hvor som helst
 • Virksomhedsløsning til musik, reklame og information
 • API - adgang til gamle og aktuelle data for hver lokation/filial
 • Åben software til optimering af akustikken

Dekorativt "Spottune" system for bedre lyd

Det dekorative Spottune system giver dig mulighed for at påvirke dit indeklima og din sucess positivt. Med det trådløse lydsystem garanterer du en sikker afspilning af lydindhold på højtalerne. Disse er gengivet i en 360° dækningsvinkel.

Vælg en af de forskellige højtalere og få en afbalanceret lyd af høj kvalitet. Vælg det trådløse Spottune soundsystem og tilbyd dine kunder, besøgende og gæster en bedre lyd, mere komfort og en tiltalende atmosfære!
luk menu

Vis produkter
Gå til top