POS Skærme er en effektiv mulighed for digital information af høj kvalitet. De digitale reklamedisplays nyder en særlig høj grad af opmærksomhed fra forbipasserende.
Luk
Filtrer & sorter

Optimalt egnet til POS anvendelse

Indhold kan hurtigt afspilles og opdateres, og giver mulighed for en spontan, moderne og salgsfremmende løsning. Med en effektivt placeret skærm kan mulighederne for informationsformidling og reklame udnyttes optimalt.

Det er vigtigt at finde det rigtige medie til at reklamere og informere på en udtryksfuld måde på salgsstedet. Sammenlignet med analoge medier, som f.eks. plakatrammer, nyder digitale reklamemedier særlig stor opmærksomhed. Indholdet gengives i den bedste kvalitet og med optimal lysstyrke på den pågældende skærm, som sikrer en perfekt reklametilstedeværelse.

Men hvordan får du billeder, videoer og grafik ind på de digitale displays? Filer i forskellige filformater kan bruges med USB, HDMI indgang, Micro USB og andre lagringsmedier. Så snart indholdet er lagret på lagringsmediet, sættes mediet ind i indgangen på det digitale skiltningsdisplay.

Filerne kan derefter afspilles direkte. Den enkle og hurtige overførsel af indhold, gør POS skærmene til attraktive hjælpemidler. Du kan dermed tilpasse din reklame til en specifik situation eller give information på udvalgte tidspunkter.

Har du ikke tid til at skabe tiltalende digitalt indhold? I vores webshop kan du gratis downloade forskellige grafiske elementer om emnerne minimumsafstand, desinfektion og hygiejnebeskyttelse.
 

Digital reklame til dine budskaber

Digitale displays kan bruges overalt for at få optimal reklameværdi. Forskellige store skærme kan placeres forskellige steder i butikken, i receptionen, på kontoret eller i klasselokaler. Der findes modeller til langvarig brug, med og uden hjul.
De mobile POS skærme gør det muligt at foretage hurtige ændringer og reagere hurtigt på nye tiltag eller omstændigheder. Disse mobile skærme kaldes normalt også gadestandere. De er nemme at flytte takket være den foldbare funktion eller ved at rulle dem afsted på hjulene.

I butiksvinduer er de mere krævende at opsætte, men yderst effektive som reklamemedier. Med et ophæng kan POS skærmene fastgøres til loftet i butiksvinduet, butikken eller på kontoret.

Skift fra analogt til digitalt i dag! Med de forskellige reklameskærme til dit Point of Sale, kan du appellere til endnu flere kunder. Monitorer hjælper dig med at informere effektivt i visse situationer, og samtidigt kan reklamer i forskellige filformater fremvises endnu mere effektivt. 

Vælg det rigtige produkt til dit Point of Sale, og få gavn af digital salgsfremme i din virksomhed. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål eller rådgivning.
Mobiler POS Bildschirm mit Rollen
luk menu
Gå til top