Foldevægge egner sig optimalt til mobil præsentation af din virksomhed og byder på stor designfrihed til din messeoptræden.
Luk
Filtrer & sorter

En foldevæg som baggrund til din messestand

Foldevægge som storfladede, modulopbyggede præsentationssystemer er populære designelementer inden for messe- og eventområdet. Foldevæggen, også kaldet messevæg eller foldedisplay, er en robust, stabil, fritstående konstruktion, der kan designes individuelt og samles hurtigt. I vores webshop finder du et stort udvalg af forskelligartede modeller af foldevægge: Om det er af aluminium eller træ, om den kan trykkes på begge sider eller er udstyret med mange træstivere. Få information om vores omfattende sortiment og vælg den foldevæg, der passer bedst til det ønskede anvendelsesområde.
 

En foldevæg til enhvert lejlighed

Vælg eksempelvis foldevæggen "Premiere" med klikramme af aluminium: Den kan anvendes variabelt og drejes 360 grader, dobbeltsidet anvendelig og er udført med højdejusterbare fødder.
 

Hurtig at opstille og nem transport: Din foldevæg

Foldevægge er - som messevægge - vigtige elementer til mobile præsentationer. De er velegnede til alle former for PR.kampagner, events, messer, kongresser eller skolekurser. Opsætningen foregår ukompliceret og uden brug af værktøj; motiverne kan indsættes eller udskiftes på få sekunder. Kvalitetsbelysning øger betydeligt effekten af foldevæggen. Efter brug kan foldevæggen nemt foldes sammen og opbevares sikkert i transporttasken under transport.
luk menu
Gå til top