Luk
Filtrer & sorter

For den bedste præsentation af din virksomhed

En messestand udstiller ikke kun et bestemt produkt eller service, den repræsenterer hele virksomheden. Derfor er er selvpromovering afgørende ved messer & events. Naturligvis ønsker man at udstille sin virksomhed på den bedst mulige måde.

Der er ingen grænser for udforming af design. I vores webshop finder du forskelligartede messevægge, som også kan trykkes individuelt. Et bredt udvalg af modeller og varianter, som venter på at blive opdaget.

Ud over det ydre udseende, spiller andre faktorer en vigtig rolle ved valget af en egnet messevæg. Som forklaret i første afsnit, er mobiliteten af disse vægge afgørende. En mobil messevæg er nem at opbygge og kan transporteres uden større besvær.

Målet er, at selv den mest usædvanlige væg kan stuves ned i bagagerummet på en bil. Der skal højst være to personer til at opsætte den. Den nemme håndtering sparer lange monteringsdage og enormt meget tid. Som giver dig mere tid til andre messer eller aftaler.

Fleksibiliteten af messevæggen er også vigtig. Med væggens mobilitetet forbliver du fleksibel i din håndtering af tid. Desuden tilbyder de mange designmuligheder på fri mulighed for design. Denne frihed kan spænde fra tryk til forskellige former.

Et modulsystem kan eksempelvis omdannes, hver gang det tages i brug. Her kan det samme system bruges til at skabe nye former, som resulterer i afvekslende messestande. Som betyder maksimal fleksibilitet til lave omkostninger.

Hovedformålet med en messevæg er at promovere diverse produkter eller tjenesteydelser. Derfor er størrelsen af reklamefladen, samt messevæggens egenskaber og anvendelse et kriterium i udvælgelsesprocessen. Messevægge bliver således til kundestoppere, blikfang og Eye-Catchers for forbipasserende.

Kan messevæggen bruges til grænseløs reklame? Har den en dobbelt- eller ensidet reklameflade? Hvordan er messevæggen belyst? Findes der passende tilbehørsartikler som brochureholdere eller hylder?
 

Messekomponent eller attraktivt reklamemedie?

De forskellige vægge byder på en ideel overflade til promovering af produkter eller til udstilling af virksomheden. Tiltræk opmærksomhed fra forbipasserende med din udstilling, med interessant grafik eller motiver. På messen kan du nemt lede interesserede til din stand.

Udstillingen af din messestand spiller en enorm rolle for successen af din messe. En attraktiv messevæg byder på en ideel reklameflade, der kan skaffe besøgende til din stand. Gør det klart fra start af, hvad din virksomhed og dine produkter står for.

Med et tryk eller let anbragte tekstilbannere sikres et attraktivt design af væggen. Bannerne er nemme at udskifte, hvilket betyder at forskellige designs altid er mulige. Din reklame forbliver dermed foranderlig og aktuel.

Først og fremmest er messevægge en integreret del af messestande. De forskellige vægelementer kan bruges til at skabe iøjnefaldende messestand, som adskiller din stand fra andre udstillere. Naturligvis kan temaområder også adskilles fra hinanden på denne måde.

Ved at adskille områderne skaber du struktur på din messestand. De kan dirigere de besøgendes opmærksomhed og rute på messen. Man kan således flytte forskellige produkter ind i synsfeltet for interesserede besøgende.

De store messevægge som normalt er to meter høje, tiltrækker opmærksomhed fra potentielle kunder på afstand. Belysning eller bagbelysning kan især forstærke denne effekt. Med et attraktivt tekstilbanner bliver din messepræsentation perfekt.

Klassisk set anvendes messevæggen typisk som reklamemedie. Men væggen kan også bruges til effektiv formidling af information. De forskellige modeller kan også anvendes som vejvisere eller til oplysninger.

Brug en lysvæg for at skabe opmærksomhed for din virksomhed. Forvandl messevæggen til en unik reklamesøjle eller et meningsfuldt infodisplay. Den ensartede baggrundsbelysning af displayet sørger for, at hvert display adskiller sig fra mængden.

Opnå optimale resultater med din reklame med de forskellige messevægge. Ud over Roll Ups og Pop Up Displays er der mange andre modeller til rådighed. Brug ikke kun de forskellige modeller som byggedele til messen, men også som et attraktivt info- og reklamemedie.

Praktiske profilsystemer

Profil-system til din messevæg

Fleksibel foldevægge

Foldevæg anvendes som mobil messevæg

Kantfrie tekstilrammer

Tekstilramme anvendes som messevæg

Stort udvalg til din næste messe

I vores webshop tilbyder vi et stort udvalg af udstyr til din næste messe. De diverse modeller kan opdeles i flere undergrupper.

Blandt andet har vi et udvalg af komplette konstruktioner. Disse består som regel af et grundstel af aluminium eller plast, som nemt kan ændres eller udvides. Disse systemer er defineret ved, at de altid kan udvides og ombygges.

Mens konstruktionerne har en vis teknik, overbeviser de flytbare vægge med deres enkelthed. En flytbar væg kan nemt op- og ombygges. Ved at bestykke med forskellige plader, kan de bruges som reklameflade eller som interaktiv opslagsvæg. En udvidelse med forskellige vægelementer kan implementeres uden problemer.

Foldevægge minder om de flytbare vægge med deres simple håndtering og høje mobilitet. De er dog også foldbare. Som betyder at disse produkter, byder på endnu mere fleksibilitet i udformningen af messestande. Det er let som en leg at afskærme områder med mange hjørner og kroge. De er idelle som rumdelere.

I modsætning til foldevægge og flytbare vægge, har Pop-Up systemer en vis dybde. Disse typer af messevægge kan hurtigt opstilles vha. et saksegittersystem. Saksegitteret sørger for en fast stand med et optimalt udseende. Det kan opbevares optimalt i en transporttaske. Systemerne fås i lige eller buede versioner.

Ligesom ved Pop Ups, bruges tekstilbannere som reklamemedie til profilskinnesystemer. Bannerne indskubbes i profilskinnen. Som ikke kun foregår hurtigt, men også beskytter indholdet i at glide. Især ved loftsophæng præsenteres bannere optimalt med en profilsinne i toppen og bunden.

Tekstilrammerne har som regel et grundstel af aluminium, som derefter beklædes med tekstilbannere. Disse bannere kan udskiftes inden for kort tid. Spænderammerne fås som gulvdisplays eller til loft- og vægmontering. Uanset hvor bannerne er placeret, vil de udspænde dine reklamebannere perfekt.

Disse reklamebannere kan også fås med tryk hos os. Vi kan fremstille trykelementer til din pressevæg, Pop Up Stretch system, Stretchframe display og meget mere. Som et alternativ til bannere, kan nogle messevægge også udstyres med komplet tryk. 

De forskellige bannere iscenesættes med kvalitets belysning. LED messevægge fås i forskellige størrelser og varianter. De fås som enkelte vægelementer, som kan kombineres til en stor lysvæg. Innovativ LED teknologi sørger for ensartet og kvalitetsbelysning af din reklame.

Som de fleste messevægge kan lysvæggene anvendes på én eller begge sider. Et barrierelag i banneret sørger for, at lyset ikke skinner igennem banneret. Ved ensidet præsentation er et sort Blockout banner velegnet som bagvæg. Som forhindrer lyset i at slippe ud til bagsiden.

Suppler din messevæg med ideelt koordineret tilbehør. Ud over artikler til lettere håndtering, findes der supplementer til præsentation. Til sidstnævnte type tilhører visse hylder, brochurerum eller lommer. Disse artikler sørger for, at din messeoptræden er perfekt hele vejen rundt.

Passende udstyr som transporttasker eller rullecontainere letter transporten og monteringen af messevæggene. Med disse artikler kan byggeelementerne nemt flyttes til og fra messestanden. Mellem messer sørger de for kompakt og beskyttende opbevaring. Dette understøtter holdbarheden af messevæggene.
 

Disse vægge gør din præsentation til et højdepunkt

Sæt din tillid til den positive effekt som de alsidige messevægge har at byde på. Uanset om det er i form af et buet Roll-up display, som en fleksibel foldevæg eller et profilskinnesystem.

Vælg den passende messevæg til dit næste event ud fra mobilitet og fleksibilitet. Lad dig inspirere af vores sortiment og find det rette reklamemedie til dit produkt.

Vælg den messevæg, der passer bedst til din samlede messeoptræden. Sørg for den særlige fleksibilitet og kvalitet, der gør din messepræsentation til et ægte højdepunkt.
luk menu
Gå til top