Luk
Filtrer & sorter

Indkøbsnet & -tasker som ideelt reklamemedie

Er du på udkig efter indkøbsnet eller indkøbstasker, som kan trykkes individuelt? Vil du have det alsidige reklamemedie til at imponere med sine farver, design og materiale? Også størrelse, materiale og funktionalitet er vigtige kriterier for den ønskede indkøbstaske. Modellerne som tilbydes i vores webshop, er kendetegnet ved deres alsidighed, samt muligheden for at tilføje et logo eller tekst. Få mere viden om vores udvalg af indkøbstasker og vælg den indkøbstaske, som præsenterer din virksomhed bedst muligt.
 

Med indkøbsnet & -tasker viser du tilstedeværelse i bybilledet

Om det er en klassisk bomuldspose med valgfrit tryk eller en mere robust indkøbstaske med aflange hanke. Her finder du et bredt udvalg af indkøbsnet & -tasker til forskellige anvendelsesområder. Modellerne fås typisk i mange forskellige farver, så du kan træffe et yderligere kreativt valg. Når du har valgt, skal du vælge det ønskede antal varer og derefter se hvilken stykpris du kan regne med. Indkøbstasken "Lisboa" fås eksempelvis i 11 forskellige farvekombinationer - så du er sikker på, at finde den farve du ønsker. Eller vælg bomuldstasken "New York", som er en eksklusiv indkøbstaske med afrundet bund og to lange hanke.
 

Indkøbsnet & -tasker med individuelt reklametryk

Udnyt de alsidige muligheder som indkøbsnet og indkøbstasker byder på som reklamkemedie: Med den rigtige indkøbstaske forenkles ikke kun transporten af dine produkter for dine kunder, men som reklameartikler er de også praktiske og bruges over en længere periode. Indkøbstasker med tryk har en høj genkendelsesværdi, byder på et positivt reklameimage og er meget populære. Udnyt muligheden for at tilføje dit individuelle logotryk eller tilføj et effektivt reklameslogan. En investering i din virksomhed, som betaler sig på lang sigt. Vis din tilstedeværelse med en individuelt trykt indkøbstaske - vi rådgiver dig gerne om alle muligheder. Om det er en bomuldtaske eller en PP non-woven taske - vi har en indkøbsnet til enhver anledning.
luk menu
Gå til top