Luk
Filtrer & sorter

Udhængsskabe til forskellige anvendelsesområder

Udhængsskabe bruges til at offentliggøre menukort, åbningstider eller meddelelser fra butikker, indkøbscentre, kontorer eller myndigheder. Det er vigtigt med en stabil konstruktion, samt en hurtig åbne/lukke funktion på versionerne med lås.
 

Den perfekte overflade til information og tilbud

Med vores mange forskellige modeller hjælper vi dig med effektivt at reklamere for dine tilbud og vigtige information. Få mere viden om de forskellige designs, udformninger og formater som vi tilbyder. Vælg derudover mellem et bredt udvalg af tilbehør til udhængsskabe.

Er du på udkig efter et klassisk udhængsskab til din udendørs reklame, en model til ophæng på væggen eller en model med fødder? Måske skal du udstyre en børnehave eller skole med et effektivt reklame-udhængsskab, f.eks i form af et træ, en ugle eller en delfin? 

Eller har du brug for et oplyst udhængsskab til udendørs brug med LED belysning? I vores webshop finder du et bredt udvalg af modeller, størrelser og designs. Det gør det muligt at integrere det pågældende udhængsskab perfekt i omgivelserne.

Vores anbefalinger

Udhængsskabene er vejrbestandige og egner sig optimalt til udendørs brug. Disse skabe anvendes primært af restauranter og offentlige institutioner. Det er vigtigt, at offentligt tilgængelige udhængsskabe kan aflåses.

Ekstra belysning gør det muligt for restauranter at præsentere deres tilbud, selv i de mørke aftentimer. Det anbefales også at anvende ESG sikkerhedsglas. Det sikrer, at informationerne bliver siddende og at dit udhængsskab holder i lang tid.

De flammehæmmende udhængsskabe i brandklasse B1 er velegnede til indendørs brug. Denne type bruges af virksomheder, hoteller, offentlige institutioner og restauranter.
ståfødder-til-opslagsskab

En fordelagtig variant

Vælg med fordel udhængsskabet "SX". Layoutet varierer fra 1 x A4 til 12 x A4. Bagvæggen er magnetisk eller med kork til opslag af informationer.

Topsælgeren er udhængsskabet "Economy". Den er vejrbestandig og kan fås med belysning som ekstraudstyr. Den kan rumme op til 27 x A4. Frontruden er af ESG sikkerhedsglas.

Ophængsvitriner er særligt effektive til udstilling af produkter. Find disse varianter under 'Butiksudstyr'.

Den perfekte måde at fremvise dit budskab på

Brug også et udhængsskab eller en vitrine, til at udstille dine tilbud på en synlig måde. Ved at offentliggøre af information vil du tiltrække opmærksomhed fra besøgende, kunder og potentielle kunder.

Vælg mellem vores brede udvalg af produkter. Vælg det præsentationsskab, der passer bedst til dig og din virksomhed.
luk menu
Gå til top