Med moderne LED teknologi iscenesætter LED lysvægge dit banner, som blikfang på messen eller ved design af butiksvinduer.
Luk
Filtrer & sorter

Reklame døgnet rundt

Sammenlignet med skillevægge, er de lysvægge udstyret med LED lysmoduler for at dit reklameindhold udstilles på en professionel måde. Det homogene lys skaber den perfekte ramme for dit indhold. Desuden byder reklamelys mange andre fordele.

Mens uoplyste vægge er begrænset til anvendelse i dagslys, kan lysvægge anvendes døgnet rundt. Selv om aftenen eller i de mørke vintermåneder, er din reklame tydeligt synlig. Bestem anvendelsesperioden for lyselementerne med en timer og reklamér selv efter lukketid.

Ved at anvende reklamelys, kan du nå ud til et større antal potentielle kunder eller interesserede. Skil dig ud fra andre reklametiltag. Med lyset særlige effekt på øjet, har vi mennesker en tendens til at bemærke reklamelys først. Tiltræk opmærksomhed til din egen reklamekampagne med vores LED lysvægge.

Oplev vores reklamelys med LED lysvægge for at præsentere dit reklameindhold på en attraktiv og professionel måde med ensartet belysning. Nå ud til folk døgnet rundt med din reklame, og få maksimal opmærksomhed med din kampagne.

LED Lysvægge & LED Messevægge

✓ nemt og hurtigt bannerudskift
✓ elegant design
✓ ideel til reklame på store arealer
✓ alle systemer fås med digitaltrykbanner på forespørgsel
✓ nem montering med den medfølgende monteringsvejledning
✓ homogene belysning med LED moduler
✓ forskellige rammedybder
✓ forskellige rammefarver
✓ diverse anvendelsesområder
✓ langsigtet anvendelse til din virksomhed

Her kan du anvende lysvægge

Vores LED lysvægge kan bruges mange steder til din virksomhed. Afhængigt af modellen er væggene velegnede til ensidig eller dobbeltsidig præsentation af reklamebannere. Bannerne trækkes typisk ind i basisrammen med rørføring. Man kan dermed anvende disse lysdisplays over en længere periode.

De oplyste displays er ikke kun til udstilling af en reklamekampagne. Men kan med udskiftning af banneret, kan du med kort varsel ændre fokus. Skab opmærksomhed omkring et nyt produkt, et særligt tilbud eller en speciel service. En lysramme bliver en integreret del af din virksomheds- og messeudstyr og overbeviser med sin lange levetid.

En LED lysvæg kan gøre kunder og forbipasserende opmærksomme på nye produkter, tjenester eller tilbud. Væggen bliver et ægte blikfang i butikken, og byder samtidig også på en behagelig lyskilde. Med denne funktion anvendes lysvægge ofte til design af butiksvinduer. Du kan dermed gøre de forbipasserende i gågaderne opmærksomme på din butik.

Andre populære anvendelser af vores produkter er til udstillinger, messer og events. LED messevægge gør lysvægge messegæsterne opmærksomme på din messestand på afstand. De oplyste LED lysvægge med eksklusive reklamebannere kan bruges perfekt til at øge kendskabet til dit varemærke.

Brug den opmærksomhedsskabende effekt af en LED messestand til din messe. Væk interesse med kreative reklamebannere, der udstilles med ensartet belysning af lysvæggene. Sørg for, at din messetilstedeværelse bliver en succes ved at bruge salgsfremmende reklamelys.
 

Forskellige lysvægge til din virksomhed

Oplev alle typer af lysvægge i vores webshop. Vælg mellem mobile lysvægge, LED messestande, lysrammer eller fritstående modeller. Alle artikler er lette og ukomplicerede at håndtere og at en stærk lysstyrke. Udnyt den salgsfremmende effekt med LED lysvægge til dit butiksvinduedesign, butiksindretning eller messeudstyr.

Vælg mellem forskellige displays fremstillet i forskellige materialer. Køb lysvæggen med eller uden trykt banner. De mobile lysvægge fås normalt med en bæretaske. LED messevæggen kan derfor nemt transporteres fra det ene sted til det andet. Den hurtige opsætning og demontering af de mobile lysvægge gør dem til populære hjælpemidler på messer.

Er du på udkig efter en fritstående lysvæg eller leder du efter en komplet LED messestand? Vil du udstille dit indhold på én eller to sider? Brug lysvæggene seperat eller i kombination med hinanden for effektiv formidling af din reklame. Fremvis din reklame på én eller to sider afhængigt af anvendelsesområdet og selve lysvæggen.

Vælg den ideelle lysvæg til dit anvendelsesområde, og reklamér døgnet rundt. Vis din reklameudstilling i et optimalt lys og udnyt den salgsfremmende effekt af LED lysvægge.
luk menu
Gå til top