Her kan du betale med EAN-nummer

Med de rigtige opslags- og udhængsskabe kan du promovere dine produkter effektivt. Vores sortiment omfatter opslagsskabe med belysning samt vejrbestandige versioner til udendørs brug. De anvendes typisk udendørs foran butikken eller offentlig bygninger, og er velegnede til mange forkellige formål.
Luk
Anvend filter

Forskellige anvendelsesområder til opslagsskabe

I opslagsskabe offentliggøres menukort, åbningstider eller meddelelser fra butikker, indkøbscentre, kontorer eller myndigheder.

Det er vigtigt med en stabil konstruktion, og hurtig åbne og lukkefunktion på udgaverne med lås.
 

Den perfekte overflade til information og tilbud

Med vores mange forskellige modeller hjælper vi dig med, at formidle dine tilbud og vigtige oplysninger på en effektiv måde. Få mere viden om de forskellige designs, udformninger og formater, vi har at byde på. Derudover kan du vælge mellem et bredt udvalg af tilbehør til opslags- og udhængsskabe.

Er du på udkig efter et klassisk opslagsskab til din udendørs reklame, en model til ophæng på væggen eller en model med fødder? Måske skal du udstyre en børnehave eller skole med et effektivt opslagsskab til reklametiltag, f.eks i form af et træ, en ugle eller en delfin? 

Eller har du brug for et oplyst opslagsskab til udendørs brug med LED belysning? I vores webshop finder du et bredt udvalg af modeller, størrelser og designs. Dermed kan det pågældende opslagsskab integreres optimalt i omgivelserne.

Vores anbefalinger til dig

De udendørs opslagstavler er vejrbestandige og egner sig optimalt til udendørs brug. Disse bokse/skabe/tavler anvendes hovedsageligt af restauranter og offentlige institutioner. Det er vigtigt, at de offentlige tilgængelige opslagstavler kan aflåses.

Med supplerende belysning kan restaurantens menu også ses i de mørke aftentimer. Desuden anbefales det at anvende ESG sikkerhedsglas. Dermed er du sikker på, at oplysningerne forbliver på plads, og at dit opslagsskab holder i lang tid.

De svært antændelige opslagsskabe i brandklasse B1 er egnede til indendørs brug. Virksomheder samt hoteller, offentlige institutioner og restauranter gør brug af denne type.
ståfødder-til-opslagsskab

En fordelagtig variant

Vælg med fordel udhængsskabet "SX". Layoutet varierer fra 1 x DIN A4 til 12 x DIN A4. Bagvæggen er magnetisk eller i materiale af kork til fastgørelse af oplysninger.

Udhængsskabet "Economy" er den mest populære variant. Den er vejrbestandig og kan fås med belysning som supplerende udstyr. Layoutet kan udvides op til 27 x DIN A4. Frontpanelet er af hærdet sikkerhedsglas og kan fås til en fordelagtig pris.

Ophængsvitriner er særligt effektive til udstilling af produkter. Find disse varianter i kategorien vitriner under 'Butiksudstyr'.

Sådan præsenterer du dit budskab perfekt

Brug også et udhængsskab eller en vitrine til at udstille dine tilbud på en synlig måde. Ved at offentliggøring af informationer tiltrækkes opmærksomhed fra besøgende, kunder og potentielle kunder.

Vælg fra vores brede udvalg af onlinetilbud. Vælg det præsentationsskab, der passer bedst til dig og din virksomhed.
luk menu
Gå til top