Her kan du betale med EAN-nummer

Med plakatlister, galleriskinner eller plakatskinner kan dit indhold hurtigt og nemt ophænges. Listerne og skinnerne er ideelle til ophæng af informationer, priser eller reklameindhold. Se vores udvalg af plakatlister med matchende tilbehør til dit anvendelsesområde!
Luk
Anvend filter

Plakatlister: Find den rigtige profil

En plakatliste giver dig mulighed for at udstille dine plakater og opslag på en attraktiv måde, og kan nemt ophænges i loftet eller fastgøres på væggen. Plakaterne og billboards fås i forskellige formater uden rynker, og med et sammenspil mellem plakatprofilerne i bund og top er plakaten perfekt opspændt.

Plakater og billboards i klassiske DIN formater fremvises attraktivt med lister / skinner. Der er både plads til plakater i høj- og tværformat i listen. Anvend en liste med 300 mm klemmelængde til plakater i DIN A3 højformat eller DIN A4 tværformat. En listelængde på 600 mm er derfor velegnet til DIN A1 højformat eller DIN A2 tværformat.

Ud over de mange DIN formater kan listerne også bruges til plakater eller billeder i andre formater. Du kan få klemmelister i forskellige længder, som kan tilpasses til plakatens bredde. Med vores interne produktion, kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige formater og længder.

Plakaterne kan fastspændes i listerne, hvilket muliggør en nem, ukompliceret og hurtig implementering. Udskiftning af plakater kan ske med det samme og er forholdsvis ukompliceret. Tilpas din reklame til enhver anledning.

Vi har et stort udvalg af plakatlister, klemmelister, galleriskinner og meget mere i forskellige mål og materialer. Vælg en transparent profil af plast, eller en plakatliste af sølvanodiseret aluminium. Alternativt har vi et udvalg af skinner og lister i bæredygtige materialer.

Plakatliste i DIN format

  • Længde 210 mm - DIN A4 høj/ DIN A5 tvær
  • Længde 297 mm - DIN A3 høj/ DIN A4 tvær
  • Længde 420 mm - DIN A2 høj/ DIN A3 tvær
  • Længde 600 mm - DIN A1 høj/ DIN A2 tvær
  • Længde 841 mm - DIN A0 høj/ DIN A1 tvær
  • Længde 1.200 mm - DIN A0 tvær
  • Speciallængder op til 300 cm/ 3000 mm muligt
Plakatliste i aluminium med reklameplakat
Plakatliste af træ med plakat

Plakatlister synliggør din reklame

Vi tilbyder plakatlister og -skinner i forskellige materialer fremstillet af intelligente profiler af plast, aluminium af høj kvalitet eller robust metal. De forskellige modeller har en skånsom klemteknologi, der gør det lettere at genbruge plakaterne.

Plakaterne holdes fast ved hjælp af magneter eller klemprofiler, som skubbes ind den øvre og nedre profil og spændes fast. Afhængigt af materialet kan det integrerede skumgummi i klemskinnerne, sørge for en skridsikker indsættelse af medierne.

Plakatlister og plakatskinner giver dine opslag det sidste touch, uden at være for overskyggende. Det pågældende budskab er placeret mellem de to plakatprofiler, som er forholdsvis småt og dækker et mindre areal på overfladen og er tydeligt synligt selv med de transparente lister.  

Den nemme opsætning, ukomplicerede håndtering og de mange anvendelsesmuligheder gør plakatlister og plakatskinner til populære produkter. Du kan nemt og sikkert henlede opmærksomheden på vigtige informationer eller oplysninger på salgsstedet, på udstillinger eller i indgangspartier. Alternativt kan du fremvise kunstværker eller reklamer på en tiltalende måde.

Med listernes diskrete udseende, er dine opslag ideelt indrammet. De er tydeligt synlige på anvendelsesstedet. De diskrete profiler er med til at gøre et varigt indtryk på kunder, medarbejdere eller besøgende.

Galleriskinner til ophæng fra væg eller loft

Plakatlisterne er velegnede til forskellige formål, så som at fremvise priser, tilbud eller kampagner i umiddelbar nærhed af produktet. Anvend plakatlisten/plakatskinnen til udstilling af reklamer, plakater eller billboards på en flot måde uden folder. Oplev listerne som universelle galleriskinner til dine udstillinger

Ved hjælp af kroge, ophæng eller reb kan galleriskinnerne fastgøres fleksibelt i rummet. De enkelte skinner er forsynet med øskener og kroge, eller kan udstyres med disse. Ved hjælp af knudekæde, tov eller loftkroge er skinnerne hurtigt klar til brug.

I kombination med den rigtige fastgørelse kan plakatskinnerne ophænges i loft på en stabil og diskret måde. Du kan også vælge at fastgøre dem på væggen. Ophængning byder også på den fordel, at du kan vælge en særlige højde for præsentationen af medierne.

Fremvis dine plakater, billboards, malerier eller billeder i en ideel synshøjde. Brug den pladsbesparende vægmontering eller ophæng fra loft, til at indrette dine lokationer på den bedst mulige måde. Den attraktive display sikrer maksimal opmærksomhed omkring dine reklameopslag. Anvend gerne til dine individuelle formål.

Hurtigt og nemt at fastgøre på væggen: Plakatlister

Uanset størrelsen på listen er plakatlister nemme og ukomplicerede at fastgøre og anvende. De forskellige lister / skinner gør det muligt at reklamere i både små og store omfang. Du skal blot klemme plakaten fast i profilen, og så kan du fremvise plakaten på en iøjnefaldende måde.

Vores lister/skinner omfatter galleriskinner, plakatskinner og plakatlister af forskellige typer og designs. De enkelte profiler sikrer et stabilt og sikkert greb om reklamemedierne på det pågældende anvendelsessted. Vælg en transparent plakatliste, en plakatskinne i aluminium eller en galleriskinne i naturtræ.

Udstyr dit lager med synlige plakatlister. Præsenter plakater, billboards eller billeder med en simpel galleriskinne. Opdag de mange andre anvendelsesmuligheder for plakatskinner. Brug vores plakatskinner til din salgsfremme, prismærkning eller plakatudstilling.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige skinne / liste til din virksomhed. Som producent kan vi tilbyde tryk eller specialtilpasning af skinnerne / listerne. Kontakt os for rådgivning og vejledning om plakatophæng.
luk menu
Gå til top