Skiltemontering bruges til nemt at montere dør-, virksomheds- eller kontorskilte på væg.
Luk
Filtrer & sorter

Velegnet til alle typer af skilte

En god skiltning er ofte en del af virksomhedens galionsfigur. Med en klar og ensartet skiltning kan du score point hos kunder, besøgende og forretningspartnere. De fungerer som orienteringshjælp for interne og eksterne kontakter og formår at blive dekorativt grundudstyr til din virksomhed eller kontor.

Skiltemontering er nødvendig for implementering af attraktiv og ensartet skiltning. De sikrer et fast greb og en korrekt placering af skiltene. De spiller også en stor rolle for udseendet og effekten af dine dørskilte. Derfor bør du være omhyggelig med at være monteringen til dit skilt.
Forskellige skilte anvendes til skiltning på kontorer, konferencelokaler, hoteller eller i lægepraksis. Skilte af glas eller akryl er særligt populære. Denne type af dørskilt har et professionelt udseende og kan trykkes individuelt. Materialets gennemsigtighed skaber en effekt, der virker som om skiltene er belyst bagfra.

Dørskilte af glas, akryl eller andre pladematerialer kan med vores skiltemontering placeres attraktivt på væggen. Giv dine skilte et professionelt udseende med den passende skiltemontering. Fremvis din virksomhed i det rette lys med de gennemsigtige materialer, som bl.a. sikrer at lyset falder ind bag skiltene med de passende afstandstykker.
Dørskilt i glas med skiltemontering til væg

Let at fastgøre med skiltemontering til væg

Har du ikke lyst til at skulle montere dine skilte på en besværlig måde? Men samtidig vil du gerne integrere eksklusiv skiltning i din virksomhed? Med vores monteringssæt, er vægmonteringen af skilte simpel, ukompliceret og kan udføres på ingen tid. Samtidig sørger monteringerne for en visuelt tiltalende løsning.

Afhængigt af størrelsen på skiltet eller dine individuelle præferencer, kan du definere det nødvendige antal af monteringssæt. Vi anbefaler at montere i hvert hjørne af det pågældende skilt. Du modtager vores monteringssæt som pakkeenhed med fire beslag samt det nødvendige monteringsmateriale.

Når du har valgt det passende sæt, kan du ogs vælge mellem forskellige materialer. Vælg mellem skiltebeslag af aluminium, rustfrit stål, plast eller messing. Det er også vigtigt at vælge det rette monteringselement til den rette pladetykkelse. De fleste monteringsbeslag kan anvendes til forskellige materialetykkelser.

Efter du har modtaget den valgte montering, kan du vende opmærksomheden på den ukomplicerede vægmontering. Vælg først den rette placering og højde til dit dørskilt, lokaleskilt eller kontorskilt. Fra monteringssættet skrues den bagerste del af monteringssættet føsrt i væggen vha. rawlplugs Derefter skrues den forreste del af skiltemonteringen fast.

Dermed holder glas- og akrylruden sikkert fast til væggen. De runde eller firkantede beslag sætter fokus på dine skilte, på en holdbar og visuelt tiltalende måde. Monteringselementerne og afstandstykkerne holder sig i baggrunden med deres enkle udseende. Dermed er motivet på dine skilte perfekt iscenesat. 

Dette resulterer i en ensartet og dekorativ skiltning af din virksomhed, din praksis eller dine konferencelokaler. Anvendelsesområdet for de attraktive skiltemonteringer strækker sig over alle brancher. Med deres enkle udseende passer skiltene med den tilhørende montering, ind i ethvert interiør.

Har du fundet en passende skiltemontering?

I vores online sortiment kan du vælge mellem forskellige monteringssæt til vægmontering af dine skilte. Vi hjælper dig gerne med at finde en passende løsning.

Derudover har du også mulighed for at finde forskelilge typer af dørskilte i vores webshop. Ud over udhængsskilte og andre standardmodeller kan du også finde dørskilte af glas eller akryl i vores sortiment. De kan trykkes individuelt med dit logo eller forskellige motiver. 

I kombination med vores skiltemontering skaber dette et individuelt skilt til din virksomhed. Vi hjælper dig gerne med at udforme et individuelt skilt til din anvendelse.
luk menu
Gå til top